A Gyula otthonában vár ránk a következő feladat

Szombaton 18:00-kor a Gyula otthonában lépnek pályára NB III-as labdarúgóink.

Már csak 2 forduló van vissza a bajnokságból és egyre kiélezettebb a bajnoki címért folytatott versenyfutás a Vác és a Kozármisleny csapatai között.

A Bölcske elleni győzelmünkkel biztossá vált, a Kozármisleny FC a 2. helynél már nem végezhet rosszabb pozícióban, ami óriási eredmény, mert tavaly nyáron teljesen kicserélődött az együttes, rengeteg fiatal játékos érkezett a keretbe ennek ellenére bravúros őszi szerepléssel sikerült a 2. helyen telelni.

A tavaszi fordulókban már 3 pontot ledolgoztunk a Vác előnyéből és továbbra is kitartóan üldözzük őket.

Érdemes kiemelni, hogy tavaszi mérkőzések alapján a Kozármisleny a legeredményesebb csapat és nem mellesleg 9 hét óta veretlen az NB III Közép csoportjában.

A Gyula gárdája jelenleg a bajnoki táblázat 12. helyén áll a kiesés már nem fenyegeti őket, ellenben akár két helyet is feljebb tudnak lépni, hiszen a Bölcske és a Szekszárd is csak 1-1 ponttal előzi meg őket.

A Gyula hazai környezetben veszélyes ellenfél, a tavaszi mérkőzéseik közül kiemelve a legértékesebbeket: 2-2-es döntetlen a listavezető Vác ellen, 2-2-es döntetlen a 3. helyért küzdő Monor ellen, 3-0-ás győzelem a jelenleg 4. SZEOL ellen és 4-2-es győzelem a 6. helyezett Videoton II ellen.

Ezek az eredmények óvatosságra intenek, főképp azért mert élcsapatok ellen különösen jól szerepelnek.

Csapatunk a Bölcske ellen remek játékot bemutatva, fölényes győzelmet aratott.

Az utolsó 9 fordulóban kiváló a szereplésünk, 7-szer nyertünk és 2 döntetlent értünk el, a gólarányunk 22-4.

Úgy tűnik egyre jobban összeállt a gárda, egységes a csapat.

Tudjuk, hogy a labdarúgásban bármi megtörténhet, ezért a hátralévő két fordulóban az a dolgunk, hogy megnyerjük a mérkőzéseinket.

A magunk részéről mindent meg kell tenni, de tudjuk, hogy a sorsunk nem a saját kezünkben van.

Reméljük, hogy a hozzáállás az elmúlt hetekben látott lesz és ha sikerül azt a játékot nyújtani, amire a csapat képes, úgy bizakodhatunk, hogy sikerül szép eredményt elérni.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

9 hozzászólás

 1. oregrocker szerint:

  Nem tudom ki írta a cikket, de ugye nem gondoltad komolyan, hogy ebben az osztályban, ezzel a játékosállománnyal ez óriási eredmény?
  De ezért szép játék a labdarúgás, mert mindenki más kép látja, és ez így is van rendjén!

 2. NagyG szerint:

  Én írtam a cikket!
  Nem csak az én véleményem az, hogy ősszel a csapat erőn felül teljesített, hiszen olyan játékosok voltak a keretben akiknek nem, vagy csak nagyon kevés felnőtt bajnoki mérkőzésük volt. U21-es NB II-es bajnokságból jöttek (Misleny) Imrő, Reitz, Valkovics, Molnár P. vagy éppen a PMFC U21-ből Gajág, Szabó P., Erdős, Domonkos, Szívós, Várda illetve a Paks U21-ből Szabó Milán. Ez 11 olyan játékos aki utánpótlásból érkezett.
  A megállapítás arra vonatkozott, hogy az őszi csapattól nagy teljesítmény az őszi 2. hely! A tavaszi csapat, ahogy azt írtam is vezeti a tavaszi bajnokságot! Összességében a 2. hely nem mutat rosszul, természetesen a hátralévő két fordulót is meg szeretnénk nyerni, a többi nem rajtunk múlik!

 3. kovács ferenc szerint:

  Gábor!

  Nekem az a véleményem, hogy ebben a bajnokságban ennek a csapatnak bajnoknak kellene lenni. Hogy miért nem az, nem az én tisztem megállapítani, ez az én véleményem. Az általad felsorolt játékosok közül ősszel a Gajág játszott stabilan,valamint a Molnár P és a Valkovics elvétve. A Molnár P ebben az osztályban egy megbízható , jó kapus. Én így látom, de ha ezzel a véleménnyel megbántottam valakit, akkor elnézést, ígérem nem szólok hozzá többet!

 4. NagyG szerint:

  A vélemény természetesen szabad, de a tényszerűség kedvéért az említett fiatalok őszi pályára lépéseinek száma: Szabó Milán 15, Gajág 14, Várda 12, Valkovics 12, Erdős 10, Szabó Péter 8, Reitz 8, Imrő 7, Domonkos 2, Szívós 2, Molnár P. 1.

 5. mislenyi szerint:

  Feri!

  A “szakértő” véleményed megint köszönő viszonyban nincs a valósággal, de nem ezért szeretünk! Te se haragudj a megjegyzésemért. A lényeg, HAJRÁ MISLENY! Szerintem ebben egyetértünk. A többit majd személyesen.

 6. kovács ferenc szerint:

  Én névvel írok. A Te véleményed nem érdekel, mert ha valaki nem ért ehhez a játékhoz, az Te vagy! Ennyi!

 7. hajrá szerint:

  Hajrá Monor!!!!!!!!
  Misleny nyomor!!!

 8. Csobán Róbert szerint:

  Az oroszlán nem foglalkozik a majmok dumájával.

 9. mislenyfan szerint:

  Te Monori barom vasárnap legyen majd ilyen nagy pofád!!!
  Kiváncsi lennék a Vác elleni meccsen kinek a zsebében landolt a kenöpénz?
  Vagy tényleg ennyire szarok vagytok?

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!