Győzni tudott az Újváros Mislenyben

Kozármisleny – Dunaújváros PASE 0-1 (0-1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 250 néző

Vezette: Karakó Ferenc (L. Tóth L., Kis Z.) Tart. j. v.: Sipos L.

Kozármisleny: Sólyom – Fenyvesi (Pap 56.), Fellai, Vattai, Kiss M.  – Nagy E., Kovács T. – Vég, Cziráki, Vituska (Nagy K. 46.) – Varga B. (Tóth A. 79.)

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Dunaújváros PASE: Milinte – Villám, Beleuc, Burucz, Csehi – Lázár, Papp M. – Thiago, Böőr, Godslove (Kocsis 90.) – Sóron (Perovic 46., Birtalan 87.)

Vezetőedző: Dobos Barna

Gólszerző: Godslove 43. percben.

Sárga lap: Burucz a 32. percben.

A 4. percben kontratámadást vezetett a Kozármisleny. A bal oldalról érkező labdát Varga B. csak becsúszva érte el, a labda kapu mellé ment.

A 13. percben Vég ment el a jobb szélen, beadása mély lett, így Milinte könnyedén felszedte a labdát.

A 16. percben Godslove rúgta be a labdát a védők mögé, érkezett Böőr lövését Sólyom hárította.

A 19. percben Csehi távoli lövése szállt kapu fölé

A 24. percben középre ívelés után Beleuc fejjel mentett az érkező Varga B. és Fellai elől.

A 25. percben Varga B. lövését védte Milinte.

A 28. percben Varga B. közeli lövését blokkolták.

A 29. percben egy kipattanó labdát lőtt kapura Cziráki, de Milinte védeni tudott.

A 43. percben Godslove cselezett befele a bal oldalon, majd 20 méterről lövésre vállalkozott, a labda pedig a jobb alsó sarokban landolt. 0-1.

A félidőben cserélt Szabó Zsolt, Vituska helyére Nagy K. állt be.

A 65. percben a leshatáron kilépve ketten vezették a labdát Sólyomra, Böőr középre passzolt, Perovic még át akarta venni a labdát, de közben a visszaérő Vattai nagyot mentett és megakadályozta csapatunkat a második bekapott góltól.

A 68. percben Böőr adott forintos labdát Perovicnak, aki 5 méterről lőtt, de Sólyom hárított.

A 69. percben újabb veszélyes Dunaújvárosi akció végén Godslove beadásakor Nagy Eriknek kellett mentenie.

A 84. percben Nagy K. beadását nem érte el Pap R. a labda átszállt a hosszú oldalra, de Kiss Mártont szerelni tudta Villám.

Szabó Zsolt: Könnyűnek találtattunk a Dunaújváros ellen, mert dinamikában és gyorsaságban fölénk nőttek a vendégek. Bár kieső helyen állunk a tabellán, a remény hal meg utoljára, vagyis megyünk tovább.

Dobos Barna: Úgy érzem, hogy megérdemelten szereztük meg a 3 pontot, nagyon örülünk neki, mert így az idegenbeli eredményeinken és összeredményünkön is javítottuk. Minden dicséretet megérdemel a csapatom, hiszen 1 hét leforgása alatt 3 mérkőzést tudtunk sikerrel venni.

Hajrá Kozármisleny!

3 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  Személyi változások?
  Ez így kevés!

 2. Mislenyszurker szerint:

  Kedves Szabó Zsolt! Le kellene vonni a konzekvenciát, és távozni! Itt nem csak egyszerűen arról van szó, hogy a játékosok egy része alkalmatlan, hanem az edző felelősségéről is!
  Bár, a felkészülési meccseken látottak alapján nem ennek kellett volna következnie. Akkor viszont egyértelműen szakmai (edzésmunka, taktika,stratégia, mentális, vagy összeállítási) kérdés. Vagy egyik-másik, vagy az összes. Egy szónak is száz a vége, most új edző, télen pedig új játékosok kellenek!

 3. Titi szerint:

  Ne gondolja senki, hogy példának okáért egy Godslove vagy egy Bőr szintű játékosok 500 ezer forint alatt Kozármislenybe jönnek futballozni. Korábban az volt a jellemző, hogy a PMFC – nél nem számításba vett játékosok a Kozármisleny csapatában kaptak lehetőséget. A jelenben meg az a helyzet, hogy most a Kozármislenyből erősítették PMFC keretét. A közelmúltban olyan játékosok mentek el, mint Romic, Nagy J., Városi, Koller, Fröhlich stb, akik meghatározói voltak a Kozármisleny csapatának. Minthogy a PMFC is anyagi gondokkal küzd, aminek okán sajnos a korábban bevett szokástól eltérően nem érkezett a PMFC-keretéből visszajátszó labdarúgó. Mindenki előtt világos kell legyen, hogy a korábbi időszak jó szereplésének a  záloga ez volt! Amennyire én tudom, lettek volna a jelenlegi állománynál jobb képességű jelentkezők, de a nevetségesen alacsony felkínált összegért nem voltak hajlandóak a Kozármisleny csapatához jönni. Tudomásul kell venni, hogy a rendelkezésre álló pénzügyi források ilyen színvonalú labdarúgók vásárlását tették lehetővé. De ennek ellenére azt mondom, ha csak – példának okáért – csak egy Fröhlich játszana a régiek közül, akkor már legalább 5-6 ponttal előrébb tartanánk. Még ez meggyengült csapat is előrébb tarthatna, amennyiben berúgta volna a kínálkozó ziccereit. Kellene egy-két góllövő csatár és egy játékot összefogni képes középpályás, akkor talán előrébb léphetnénk. Ehhez viszont anyagi áldozatot kell hozni, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a PMFC-től játékos érkezésére nem mutatkozik hajlandóság.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!