Győzni megyünk Kisvárdára

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy égetően nagy szükségünk van a pontokra, a felzárkózás megkezdéséhez most már győzelmeket kell szereznünk.

A szombaton 15.00-kor kezdődő találkozóra az NB II-es mezőny legtávolabb fekvő (520 km) Kisvárda otthonában kerül sor.

Az újonc gárda egyenlőre meglepően jól szerepel, hiszen az eddig lejátszott 7 forduló alatt csak 1 vereséget szenvedtek, igaz azt éppen hazai környezetben a Siófoktól.

Érdemes végignézni a hazai csapat eddigi eredménysorát, az eddigi 7 ellenfelük közül 5 csapattal már mi is találkoztunk, így valamilyen szinten akad összehasonlítási alap.

Figyelemre méltó, hogy nem kaptak ki Balmazújvárosban (3-3), illetve hogy győzni tudtak Szolnokon (1-3). Hazai pályán 0-0-át játszottak a Gyirmóttal, 1-1-et a Sopronnal, ugyanakkor kiütéses győzelmet arattak (5-0) a gyengélkedő Tatabánya felett.

A fenti eredménysor önmagában beszédes, de ha ehhez hozzávesszük, hogy a múlt hétvégén Szigetszentmiklóson sem kaptak ki (1-1), kijelenthetjük, hogy egy jó formában, lendületben lévő csapattal találkozunk.

Az SZTK-Kisvárda összefoglalója:

Az elővigyázatosság mellett, most már tényleg nincs más esélyünk, mint győzelmet aratni!

Ha labdarúgóinktól a múlt héten tapasztalt, a Siófok elleni hozzáállást láthatjuk és ugyanez a mentalitás jellemzi őket ismét, akkor nem tűnik megoldhatatlannak a várdai feladat.

Bízunk benne, hogy Fortuna Istenasszonya is kegyes lesz hozzánk, hiszen tudjuk, ehhez a játékhoz szerencse is szükségeltetik.

Az eddigi mérkőzéseinken sem játszottunk alárendelt szerepet, és főképp a Siófok ellen mutatott teljesítményünk lehet az alap,  amire építeni lehet.

A hazai csapatról megállapítható, hogy nehéz legyőzni őket.

A tavalyi NB III-as bajnokságban csupán egyszer találtak legyőzőre, s mint korábban említettük, idén is a 7 forduló alatt csak egyszer maradtak alul.

A Kisvárda két egymást követő évben is bajnok volt, mindkétszer az NB III-ban. Első alkalommal még nem vállalták a magasabb osztályt, de idén már belevágtak.

A Kisvárda hazai mérkőzéseit nagy érdeklődés övezi, így egy jó hangulatú összecsapásra van kilátás.

A hazai csapat bemutatkozó videója:

 Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!