Győzelemmel kezdtük a bajnokságot

Kozármisleny FC – Iváncsa KSE 2-0 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 400 néző

Vezette: Kubicsek M. (Vörös D., Rózsás R.)

01_ivancsa_20170812_525

Kozármisleny FC: Ipacs – Tar, Lantos, Racskó (Fiáth 46.), Kocsis – Hleba, Müllerlei – Kiss D. (Németh Á. 61.), Tóth M., Márkvárt (Grabarics 85.) – Városi

Vezetőedző: Kovács Zoltán

02_ivancsa_20170812_525

Iváncsa KSE: Dániel – Varga B., Aradi, Kertai, Nagy A. (Majláth 69.) – Imrik – Balogh L., Büki (Berényi 66.), Bartha (Andróczi 85.) Pribék – Folmer

Vezetőedző: Domján Attila

Gólszerzők: Tóth M. 69., Németh Á. 74. percben.

Sárga lap: Hleba 24., Városi 93. illetve Nagy A. 17., Balogh L. 53., Kertai 90. percben.

Hat hetes felkészülés után elérkezett az első bajnoki mérkőzés ideje, melyen csapatunk az újonc Iváncsát fogadta.

A 5. percben Városi bal oldali beadását húzta le Dániel.

A 12. percben Balogh iramodott meg a jobb szélen, középre gurítottlabdáját védőink nem tudták kirúgni, de Barthát váratlanul érte ez, így ki maradt a lehetőség.

A 27. percben szép jobb oldali akció után, Városi gurított vissza Tóth Márk elé, aki kapásből lőtt, de két vendég védő ugrott elé, akikben elakadt a labda.

A 33. percben Városi szerzett az ellenfél 16-osnán belüllabdát és visszapasszolt Kiss Dominiknek, aki egyből lőtt, de Varga becsúszott a labda elé.

A 39. percben Hleba lőtt kapu fölé szabadrúgásból.

04_ivancsa_20170812_525

A 42. percben Büki szabadrúgása után Kertai fejelt, Ipacs könnyedén hárított.

Az első félidő “tapogatózó”, óvatos, kiegyenlített játékot hozott, a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben.

A 47. percben Lantos blokkolta Büki lövését.

Az 57. percben Kocsis szabadrúgását öklözte Dániel Müllerlei elé, akinek lövése elakadt az előtte tömörülőkben.

A 60. percben Márkvárt lövését védte a vendég kapus.

A 61. percben Balogh lövése Ipacs kapuja fölé szállt.

 

A 69. percben Márkvárt az alapvonal közelében megítéltszabadrúgást ívelte át a hosszú oldalra, ahol Tóth Márk ugrott a legmagasabbra és az Iváncsa kapujába fejelt. 1-0.07_ivancsa_20170812_525

12_ivancsa_20170812_525

A 70. percben Németh bal oldali beadása után Városi tisztán fejelhetett, de Dániel védett.

A 74. percben Városi 24 méteres szabadrúgását még Dániel kivédte, a kipattanó azonban Müllerlei elé kerül, aki középre lőtte a labdát, ott már Németh Áronnak könnyű dolga volt, a kapuba passzolt. 2-0.11_ivancsa_20170812_525

A 87. percben Berényi remek kiugratást kapott, már csak Ipacs volt vele szemben, de kapusunk nagy bravúrt bemutatva hárított.

A 91. percben Városi szabadrúgása a sorfalról vágódott le.

Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, ennek megfelelően alakult a találkozó. A kulturált futballt bemutató Iváncsa a 60. percig teljesen jól állta a sarat, de azt követően fölénybe kerültünk és ekkor már nagy labdabirtoklási fölényben voltunk. Jókor jött Tóth Márk első kozármislenyi gólja, így a vendégeknek fel kellett adniuk a sündisznó állást. Csapatunk az előny birtokában sem állt le így egy újabb góllal eldöntötte a mérkőzést.

Kovács Zoltán: Számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, a bajnoki nyitány minden csapat számára fontos, nekünk is kiemelten az volt, hiszen teljesen új csapatot kellett építenünk nyáron. Tudtuk, hogy játékügyes, kulturáltan játszó együttes az Iváncsa. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de a második játékrészben felülkerekedtünk az ellenfélen és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, a gólokon kívül is voltak még lehetőségeink. Nagyon sok munka vár még ránk, későn álltunk össze, de elindultunk egy úton. Le a kalappal a játékosok előtt, akik mindent megtettek a sikerért, büszke vagyok erre az új csapatra, úgy gondolom, hogy nagyon jó kis közösség van kialakulóban.

Domján Attila: Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen teljesen egyenrangú partnerek voltunk, rutintalanságunknak köszönhetően két pontrúgás eldöntötte a mérkőzést.

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    BRAVÓ SRÁCOK!

    Így kell elkezdeni az új szezont. Ez lendületet és önbizalmat kell hogy adjon a továbbiakra, és akkor elérhetjük a kitűzött célt.

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!

  2. mislenyszurker szerint:

    Szép volt fiúk!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!