Győzelemmel búcsúztunk hazai közönségünktől

Kozármisleny – Gyula 4-0 (2-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 200 néző

Vezette: Szommer A. (Varga G., Illés T.)

Kozármisleny: Sólyom – Várda, Gajág, Fellai, Szabó M. – Nagy E. (Szabó B. 67.), Szabó P. – Nagy K., Lauer (Reitz 84.), Cziráki (Valkovics 78.) – Tóth A.

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gyula: Nagy B. – Kovács T., Wéber, Vincze, Belényesi (Bagyinszki 69.) – Nagy G. (Bondár 62.), Bálint B. – Okos, Barna (Kristóf 67.), Sipos – Laurinyecz

Vezetőedző: Szekeres Lajos

Gólszerzők: Nagy K. 12., Cziráki 22., Fellai 65., Nagy K. 80. percben.

Sárga lap: Fenyvesi 91. illetve Bálint 59. percben.

A 12. percben Cziráki ívelte a labdát a 16-oson belülre, Wéber belefejelt, ezzel becsapta a kapujából érkező Nagy kapust, a labdára Nagy Krisztián lecsapott, majd a kapuba gurította. 1-0.

A 20. percben Fellai szerzett labdát, majd 20 méteres lövése kapu fölé szállt.

A 22. percben szép kozármislenyi szabadrúgáskombináció után Cziráki a sorfal fölött a bal felső sarokba tekerte a labdát. 2-0.

A 23. percben Tóth A. lövését nagy bravúrral hárította a vendég kapus.

A 33. percben hazai szöglet után egy közeli lövést tolt a felső lécre Nagy, a kipattanót Tóth A. a tátongó kapu mellé lőtte.

A 37. percben Várda ment el a jobb szélen, Lauerhez passzolt, aki okosan elcsavarta a labdát, de az a jobb kapufa mellé ment.

A 41. percben Tóth A. az alapvonaltól lőtte középre a labdát, érkezett Cziráki, aki 3 méterről úgy ért a labdához, hogy az a kapu fölé pattant.

A 42. percben kozármislenyi akció végén Wéber a gólvonalról rúgta ki a labdát.

A 45. percben 18 méterre Sólyom kapujától szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, a lövés Nagy Erikről vágódott szögletre.

Az első félidőben az történt a pályán amit csapatunk eltervezett, ellenfelünknél sokkal jobban futballoztunk és a 2 gól mellett további gólhelyzeteket is sikerült kialakítani, így bizakodva tekintettünk a 2. félidő elé.

Az 50. percben Cziráki húzott befelé a bal szélről, majd a 16-oson belülről lövésre vállalkozott, a labda a kapufáról kifelé pattant.

Az 52. percben Nagy K. szögletét Gajág fejelte kapura, ami elakadt a védőkbe, a kapu előtti kavarodás után egy emelés a felső lécről pattant a pályán kívülre.

A 64. percben bal oldali beadás után Nagy K. közelről lőtte a labdát a vendég hálóőrbe.

A 65. percben hazai szöglet után a kifelé rohanó védők mellett Fellai teljesen tisztán maradt középen, eközben az egyik gyulai játékos belógott a védővonal mögé, így nem volt szó lesről, a kozármislenyiek labdarúgója pedig magabiztosan használta ki a kínálkozó lehetőséget. 3-0.

A 75. percben a jól játszó Szabó P. adott nagyszerű labdát Nagy Krisztiánnak, aki közelről éles szögből, kapu fölé bombázott.

A 80. percben Lauer kiváló indítása után Nagy K. került gólhelyzetbe, aki megszerezte saját maga második csapata negyedik gólját. 4-0.

A 91. percben Valkovics adott középre a bal oldalról, Nagy K. lövése azonban elakadt a védőkben.

A találkozót teljesen megérdemelten nyerte meg a Kozármisleny, ellenfelénél jobban akarta a győzelmet és a játék minden elemében felülmúlta őket.

Örömteli, hogy az őszi fordulók során hazai pályán veretlen maradt a csapat és 20-4-es hazai pályás gólarányunk is imponáló.

A bajnokságban eddig mi kaptuk a legkevesebb gólt (12) és 7 mérkőzésen maradt sértetlen kapusaink hálója.

A jövő hétvégén a Monor elleni mérkőzésen az idegenbeli statisztikánkon is lehetne javítani, és most már biztos, hogy azon a mérkőzésen győzelmünk esetén a tabella 2. helyén telelhetnénk.

Gratulálunk a csapatnak a Gyula elleni magabiztos győzelemhez!

Szekeres Lajos: Gratulálok a hazai csapatnak a teljesítményéhez, nagyon szervezett és tudatos játékot játszottak, a hibáinkat azonnal megbüntették. Egy-egy lehetőség ami előttünk adódott azzal nem tudtunk élni. Talán a játékvezető egy kicsit segíthetett volna rajtunk annyival, ha egy jogosnak tűnő büntetőt befújt volna, talán akkor szorosabbá tudtuk volna tenni a találkozót. Ettől függetlenül teljesen megérdemelten nyert a Kozármisleny, győzelmükhöz gratulálok!

Németh Zsolt: Örülök, hogy játékosaink megfelelő harcossággal és akarattal álltak a mérkőzéshez és ennek köszönhetően magabiztos sikert arattunk. A győzelmet nem értékeljük túl és készülünk a jövő hétvégi rangadóra, ahol ugyanezzel a mentalitással fogunk pályára lépni és szeretnénk elhozni a 3 pontot Monorról. Köszönjük szurkolóink egész őszi biztatását, az ő támogatásuk nagyon fontos volt számunkra.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!