Győzelem az utolsó edzőmeccsen

Kozármisleny – Szentlőrinc 5-0 (3-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 50 néző

Vezette: Takács L.

Kozármisleny: Sólyom (Helesfay) – Kiss M. (Szabó B.), Balaskó, Tányéros, Vég – Kovács T., Koller – Karacs (Berdó V.), Boda (Turi), Zsdrál (Puskás)- Városi (Schmidt)

Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerzők: Zsdrál 2, Boda,  Városi, Szabó B.

 

 

Lényegesen biztatóbb volt, amit láthattunk a fiatal Kozármisleny csapatától, a sok edzés és edzőmeccs eredményeképpen a játékosok egyre inkább kezdik visszaadni a pályán, amit Márton Gábor vezetőedző az edzéseken gyakoroltat velük.

A sérültek felépültek így már lényegesen erősebb összetételben tudtunk pályára lépni az NB III-as élcsapat Szentlőrinc ellen.

A Vasastól érkezett fiatal próbajátékos, Boda szerezte az első gólt, még a találkozó elején.

Ezt követően duplázni tudott Zsdrál, majd “beköszönt” a héten szerződtetett Városi is.

A korábbi hírekkel ellentétesen  Szabó Balázs is a pályára lépett, van esély arra, hogy mégis Kozármislenybe igazoljon. Balázs nagyon szeretne a Mislenyben maradni, jól is mozgott és egy szép átlövésgóllal is észrevétette magát.

Reméljük a jövő héten tovább erősödik a csapat és legkésőbb a bajnoki nyitányra összeáll a végleges keret és megkezdhetjük a 2012/2013-as bajnoki idényt.

A bajnokság kezdete előtt 1 héttel első tétmeccsünkön augusztus 11-én, szombaton 17.00-kor az NB II-es Veszprém gárdáját fogadjuk Magyar Kupa mérkőzésen.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!