GRATULÁLUNK! – Fontos sikert arattunk Csákváron!

Csákvár – HR-Rent Kozármisleny 1-2 (1-2)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Csákvár, 300 néző

Vezette: Oláh G. (Mohos M., Hofbauer R.) tart. j.v: Gaál Á.

Csákvár: Kovács D. – Pintér, Szalai, Dulló, Baranyai – Bakos (Kékesi 74.), Kiprich D. – Molnár T., Mészáros, Oldal – Molnár Cs. (Sejben 59.)

Vezetőedző: Toldi Gábor

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Milutinovic, Causic, Racskó, Kocsis – Nagy E. – Pajor, Kirchner (Tóth M. 82.), Grumic, Varga M. – Kemény (Gubacsi 89.)

Vezetőedző: Szanyó Károly

Gólszerzők: Molnár Cs. a 17. illetve Varga M. 28., Kemény 36. percben.

Kiállítva: Pajor a 86. percben.

Sárga lap: Bakos 44. illetve Racskó 12., Helesfay D. 87., Nagy E. 92. percben.

A szerdai mérkőzéshez képest a sérültek listája tovább bővült, Lantos Levente és Kiss Márton is kimaradt a keretből.

Kiss Márton a szerdai mérkőzésen remek játékkal, kitűnő mentalitással vétette magát észre, balszerencséjére egy ártalmatlan szituációban megsérült, a későbbi diagnosztika keresztszalag szakadást állapított meg, így rá műtét és hosszú rehabilitáció vár. Marcinak kitartó rehabilitációt és mielőbbi felépülést és visszatérést kívánunk!

Lantos Levente esetében nincs szó ilyen súlyos sérülésről, de a mérkőzést ő is kénytelen volt kihagyni.

Mellettük betegség miatt Horváth Dániel dőlt ki a sorból.

Ha hozzávesszük a korábbi maródiakat: Szekszárdi Tamást, Beke Pétert, Városi Viktort elég komolynak tűnik a hiányzók névsor, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mind a hatan a kezdőben is helyet kaphatnának ha egészségesek.

Csákvár_lelátó_525

Aki élt és mozgott a csapattal tartott, még ha csak a lelátón tudott helyet foglalni.

Sajnos az esőzések következtében a pálya talaja ismételten nagyon rossz volt, foltokban állt a víz a küzdőtéren (pontosan úgy, mint ősszel amikor ugyanitt, a Budaörs ideiglenes otthonában léptünk pályára Csákváron).

palya_csakvar_525

A 6. percben nagy helyzetet hagyott ki a Csákvár. Causic elcsúszott a térfelünkön, Molnár Cs. egyedül vezette a labdát Helesfayra, de messziről bevetődve érkezett Racskó és a testéről a labda szögletre pattant.

A 9. percben Bakos lövése ment kapu mellé.

A 12. percben Bakos 24 méteres szabadrúgása kapu fölé szállt.

A 14. percben Bakos újabb szabadrúgása, ezúttal a 16-os sarkáról elkerülte Helesfay kapuját.

A 17. percben ismét Bakos végzett el szabadrúgást, amely után Kiprich D. megcsúsztatta a röviden, a hosszún Molnár Cs. levette a labdát, majd közelről a kapuba lőtt. 1-0.

A 22. percben Kirchner 23 méteres lövésébe Szalairól szögletre pattant.

A 23. percben Varga M. 24 méterről leadott lövése a hálóba landolt, játékosaink ünnepeltek, a csákváriak lehajtott fejjel a középkezdéshez készültek, de az asszisztens egyelőre nem tudjuk miért, de lest jelzett így a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

A 28. percben Pajor cselezte ki védőjét, pontosan középre adott labdáját Varga Márkó a kapu közepébe lőtte 1-1.

A 36. percben a lesre játszó védők között Pajor ugratta ki Kemény Tamást középen, aki a kapujából kiérkező Kovács D. mellett a bal alsó sarokba lőtt. 1-2.

A 41. percben Pajor jobb oldali beadása után Grumic fejéről öklözte ki a labdát a hazai kapus.

A 43. percben Oldal lövését Helesfay hárította.

Ezúttal a mérkőzés első helyzetét nem csapatunk hagyta ki, így bízhattunk abban, hogy ma egy másik napra ébredtünk, mint a megelőző mérkőzéseken.

Molnár Cs. révén mégis a hazaik szereztek vezetést, de hátrányban csapatunk nagy dolgot hajtott végre, már az első félidőben megfordította a mérkőzés állását.

Az 55. percben Helesfay kivetődött kapujából, de a vizes füvön kiperdült kezéből a labda és védőink felszabadítottak.

A 71. percben Helesfay a kapujából kivetődve mentett.

A 73. percben Molnár T. túl sokáig várt a vetődő Helesfay hárított.

A 76. percben Pintér bal oldali szabadrúgása után Kékesi fejelt a léc fölé.

A 85. percben Pajor megkapta második sárga lapját így a kiállítás sorsra jutott.

A 89. percben Molnár T. öt méterről, nagy helyzetben a bal sarok mellé lőtt.

Csapatunk rendkívül fontos 3 pontot szerzett, jár a gratuláció a játékosoknak és a szakmai stáb tagjainak.

Nagyon mélyen voltunk, de reméljük, hogy ez a győzelem most lökést ad a folytatáshoz, de már itt óva intünk mindenkit, még semmi sincs lefutva, fontos mérkőzések várnak ránk, rögtön a jövő vasárnap, hazai pályán a Budaörs ellen!

Egy kicsit lehet ünnepelni, de a héten kőkeményen kell dolgozni, mert a célunk egyértelmű és a sorsunk a saját kezünkben van!!

Toldi Gábor: Rendkívül mély talajú pályán játszottunk, vezetésünk birtokában túlzottan megnyugodtunk, ráadásul a vendég csapat gyorsan fordított. A hajrában aztán kihagytuk a kihagyhatatlant is.

Szanyó Károly: Minden elismerésem a srácoknak, óriásit küzdöttek! Kalapot emelek a teljesítményük előtt, szerintem mindenki 110%-ot adott ki magából, ami kellett is a sikerhez. Varga Márkó egy szabályos, ráadásul bombagólt lőtt, amit elvettek tőlünk. Megint hátrányból tudtunk fordítani, ami erőt adhat a csapatnak a hátralévő mérkőzésekhez. Egy lépést tettünk ahhoz, hogy a saját sorsunkat eldöntsük, a jövő héten hazai pályán újfent a saját kezünkben lesz a sorsunk, azon a hazai pályán, ahol van tartozásunk a saját szurkolóink felé és természetesen saját magunk felé is. Ezen a mérkőzésen kezünkben van a lehetőség, annak esélye, hogy nyugodtabban várjuk az utolsó 3 fordulót. Idegeskednünk nem kell és nem is szabad, mert úgy nem lehet mérkőzést nyerni, ha csak feszültség van a játékosokban. Ma ezt félre tudták tenni, elviselték a terhet és irreális körülmények között, de abszolút megérdemelt győzelmet arattunk.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

6 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ MINDENKINEK!!!!

  Folytatás a Budaörs ellen ugyanígy!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!

 2. Zoli szerint:

  Bakos ki lett állítva hazaiaktól a 44. percben? Az MLSZ szerint igen, és lecserélték kiállítva!

 3. NagyG szerint:

  Bakos sárga lapot kapott, rosszul írták a jegyzőkönyvbe.

 4. István szerint:

  Szép volt fiúk! Nagyon fontos győzelem volt.

 5. Mislenyszurker szerint:

  Szép volt Fiúk!

 6. Horvath.T szerint:

  Gratulálok az egész csapatnak! Nagyon fontos győzelem volt. Gratulálok Tominak is a győztes gólhoz,igazi vezére lett Grumic-al együtt a csapatnak,sokadik jó meccse.Sajnálom viszont Gubacsi Zoli mellőzéset az első félévben meghatározó tagja volt a védelemnek.
  Külön öröm számomra ahogy az edző páros a csapatot irànyitja,semmi negativ hang csak a biztatás. Nagyon jó döntés volt a vezetők részéről Karcsinak és Tominak bizalmat szavazni! Igazi vezérei ennek a fiatal csapatnak.
  Hajrá Kozármisleny!!! Cél az Nb2!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!