Gól nélküli döntetlen Szentlőrincen

Szentlőrinc – Kozármisleny 0-0

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szentlőrinc, 200 néző

Vezette: Kovács G. (Varga G., Garai P.)

Szentlőrinc: Ivancsics – Hajnal, Vadas, Zámbó, Mezei – Tóth Á., Turi – Várda, Tóth M., Berdó (Berkics 74.) – Gránicz (Lóth 78.)

Vezetőedző: Nagy Tamás

Kozármisleny: Molnár P. – Beke, Gajág, Fellai (Tóth A. 74.), Szabó M. – Kovács T., Lantos (Nagy E. 63.) – Kirchner (Cziráki 46.), Lauer, Nagy K. – Schmidt

Vezetőedző: Németh Zsolt

A 4. percben egy szöglet utáni lepattanó labdát Lauer 14 méterről lőtte kapura, Ivancsics nyújtózkodva tolta ki a sarokból.

A 6. percben pontatlan kozármislenyi felpasszolt labdát lesett le az ellenfél a félpályánál, amiből indult a hazai csapat, a beadás végén középről érkezett fejes, ami kapu fölé szállt.

A 10. percben Gránicz 23 méterről szabadrúgást lőtt kapu mellé, Molnár P. rajta volt, biztosította, de nem kellett játékba avatkoznia.

A 11. percben Lauer 20 méterről, nagy erővel alig lőtt kapu mellé.

A 16. percben hazai szabadrúgás után a kapu előtt pattogott a labda, ami végül Molnár P. kezében kötött ki.

A 22. percben Nagy K. remekül iramodott meg a bal szélen, majd önzetlenül középre passzolt, de a középen teljesen tisztán érkező Schmidt nagy helyzetben nem tudta átvenni a labdát.

A 28. percben Tóth M. 18 méterről lőtt, sarokra tartó lövését Molnár P. szögletre ütötte.

A 31. percben mislenyi szöglet után a kipattanó labdát Nagy K. adta be, amely után Fellai 7 méterről fejelt fölé.

A 36. percben hazai labdavesztés után Lauer egy az egy ellen vezette a játékszert Zámbóra, de csapatkapitányunk hosszan szöktette magát, így Zámbó tisztázni tudott.

A 43. percben Nagy K. egy szép megindulás után kicselezte védőjét, majd Ivancsicsot is, aki a földön fekve még belekapott a labdába, így került az Schmidt el aki azonnal kapura lőtt, de a gólvonalról mentettek a hazaiak.

Annak ellenére, hogy nem játszottunk jól és rengeteg hiba csúszott a játékunkba, megvoltak a helyzeteink az első félidőben, de ezekből nem sikerült betalálni.

Az 52. percben szép mislenyi támadás végén Nagy K. tálalt Lauer elé, aki 17 méterről nagy erővel alig lőtt mellé.

A 64. percben Cziráki az alapvonal közeléből a kaputól 10 méterre, középre ívelte a labdát, érkezett Lauer aki nagy helyzetben fejelt, de Ivancsics hárított. A kontratámadásból Várda indult meg, melynek végén Molnárt P. felszedte a labdát előle.

A 66. percben Nagy E. 25 méterről lőtt, Ivancsics könnyedén hárított.

A 74. percben Tóth M. távoli lövése szállt kapu fölé.

A 81. percben Cziráki ívelt Nagy K. felé, akihez nagy helyzetben érkezett volna a labda, de sajnos a védők tisztáztak.

A 85. percben Schmidt visszapasszolt labdáját, Tóth A. alig lőtte kapu mellé.

A 90. percben Lóth vállalkozott lövésre 20 méterről, de Molnár P. hárított.

A 91. percben az őszi mislenyi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is nagy helyzet adódott a ‘Lőrinc előtt, Tóth M. egy az egyben állt Molnár Péter kapusunkkal szemben, akinek lövését bravúrral hárította.

A küzdelmes találkozó így gól nélküli döntetlennel ért végét.

Mindkét csapatnak adódtak gólszerzési lehetőségei, de kimaradtak a helyzetek, így olyan eredmény született, ami végül egyik csapatnak sem megfelelő a saját céljainak elérése szempontjából.

Nagy Tamás: Egy küzdelmes, változatos mérkőzést játszottunk, ahol a csapatok főképp egymás hibáiból éltek, de egyik sem tudta kihasználni a lehetőségeit. Talán az első félidőben mi futballban többet tettünk azért, hogy gólt rúgjunk. A képességbeli különbségek, főleg a második félidőben kiütköztek, és a nyomást nem mindig reagáltuk le jól. Összességében  mind a két csapat nyerni akart, ami talán kívülről is látható volt, de egyik gárda sem tudott gólt szerezni és azt gondolom, hogy reális a döntetlen.

Németh Zsolt:  A mérkőzésen adódó lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni, a fontos pillanatokban nem koncentráltunk eléggé.  Szerettük volna megnyerni a találkozót, de sajnos nem sikerült a jól szervezett Szentlőrinc fölé kerekednünk. A döntetlent igazságosnak értékelem, mert mind a két együttes megnyerhette volna a találkozót: Nekünk talán több helyzetünk volt, de az utolsó pillanatokban a Szentlőrinc előtt adódott egy nagy helyzet, amivel akár ők is nyerhettek volna. Így viszont olyan eredmény született, ami egyik csapatnak sem jó.

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. mislenyfan szerint:

    Ez kritikán aluli teljesítmény volt, örülhetünk az egy pontnak. El kellene gondolkodni az edzőváltáson és a játékosokat is komolyan meg kellene büntetni. Ezzel a hozzáállással és játékkal mi még nagyon messze vagyunk az NB 2-től.
    Egy játékos teljesítményét lehet kiemelni a mérközésen, Várda Ákosét. Lefocizta az egész csapatot. Ez szégyen!!!!!!!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Kopé szerint:

    Aki kint volt az látta, hogy nem a mi napunk volt — sajnos már nem először. Valami nem stimmel..

Szólj hozzá a bejegyzéshez!