Gerhard Wermink: „Holland szakember folyamatos jelenléte várható Kozármislenyben”

A Kozármislenyben töltött 1 hetes közös munka után, Gerhard Wermink hazautazott Hollandiába, ahol megszerzett tapasztalatait átbeszéli az FC Twente szakmai vezetésével.

Gerhard az utolsó nap este a labdarúgó klub vezetőivel közösen értékelte az elmúlt hetet.
A mislenyi elöljárók roppant mód hasznosnak és eredményesnek ítélték meg az 1 hetes közös munkát és köszönettel tartoznak egyrészt az FC Twentének, másrészt Gerhardnak, hogy tapasztalatával, szakmai tudásával segíti a kozármislenyi edzők munkáját.

A Twente szakembere az edzéslátogatások mellett a szerdai nap 4 órás előadást is tartott, amely már nemcsak elméleti, hanem gyakorlati elemekkel is ötvöződött.

Ezen kívül az edzéseken már belefolytak a munkába, ha kellett hibát javítottak, ha kellett észrevételeket osztottak meg edzőinkkel, illetve az edzők is kérdéseket tettek fel, amire értékes válaszokat kaptak.

Fontos kiemelni, hogy valamennyi edzőnk a fejlődés, az előrelépés jegyében maximálisan elfogadta az elhangzottakat, fogékonyak voltak az új dolgokra, sőt többen további konzultációt szerettek volna még Gerhardékkal.

1 hét alatt természetesen nem lehet megváltani a világot, de fontos volt a hollandoknak leszűrni a tapasztalatokat, illetve felmérni, hogy milyen hajlandóság mutatkozik a szorosabb szakmai munkára. Minden apró momentumnak jelentősége lehet, nem kizárt, hogy a mostani 1 hét alapozhat meg egy későbbi, sokkal intenzívebb, közös munkát.

Gerhard Wermink a záróvacsorán elmondta, hogy javaslatot fog tenni az FC Twente első emberénél arra vonatkozólag, hogy Kozármislenyben folyamatosan jelen legyen egy holland szakember, amely tovább javítja a hatékonyságot, gyorsabb ütemben lehetne előrébb lépni és további fejlődést elérni.

Mondani sem kell, hogy a mislenyi vezetők ezzel maximálisan egyetértettek és üdvözölték a gondolatot.

Reméljük a Twente döntéshozói is hasonlóképp támogatni fogják az ötletet és akkor elképzelhető, hogy rövidesen már egy holland vezető munkájával fejlődhetnek tovább labdarúgóink.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!