Fröhlich tavasszal is Kozármislenyben szerepel

A szakmai vezetés úgy döntött, hogy Fröhlich Roland a több játéklehetőség érdekében tavasszal is Kozármislenyben folytatja pályafutását.

A kozármislenyi szurkolóknak örömteli hír ez, hiszen Fröhlich kiváló labdarúgó, aki ősszel már pályára is lépett együttesünkben. Komoly sérülése után tavasszal már húzóemberként számíthatunk rá, fontos gólokat, vezér szerepet várhatunk tőle.

Üdv újra Mislenyben Fröcsi! Reméljük, hogy jó formádnak köszönhetően nyártól már a PMFC NB I-es csapatában szerepelhetsz!

Eldőlt az is, hogy Kozármislenyben szerepel kölcsönjátékosként a védekező középpályás Zelenyánszki László, az utánpótlás válogatott Nagy Dominik és az U21-es válogatottnál biztonsági tartalékként számításba vett Erős Csaba is.

Mindhárom játékosnak kiváló lehetőség a mislenyi szereplés, fejlődésük érdekében nagyszerű dolog az NB II-ben történő megmérettetés.

Az érkező játékosok mellett kérdéses Solomon Okoronkwo sorsa, aki biztosan nem marad a PMFC-MATIAS első osztályú keretében. Amennyiben nem talál magának új csapatot, két lehetőség marad számára a PMFC NB III-as együttesében szerepelhet, illetve az NB II-es Kozármislenyben.

Sok sikert kívánunk valamennyi újonnan érkezett labdarúgónknak, szépen alakul a téli átigazolási időszak, reméljük az új igazolásokkal sikerül folytatni a sikeres őszi szereplést!

Hajrá Kozármisleny!

 

5 hozzászólás

 1. Hali szerint:

  Nem szabad Okit engedni!! A fiatalok mellett a több milliós fizetési emberke nem lesz jó!! Milyen öltözői hangulat lehet..

 2. misleny fan szerint:

  Én is ugyanezen a véleményen vagyok! Ő csak rontana a hangulaton, ez egy harcos, hajtós kis csapat.

 3. Zoli szerint:

  Azt Solomon meg mé?
  Sokan hasonló “sztár” járt már nálunk eredménytelenül. 
  Néha többet ártottak, mint használtak.
  Az NB III tökéletes lesz neki. 

 4. Bauer szerint:

  Szerintem meg nyugodtan jöhetne Oki!
  Embert faragunk belőle is mint sok más játékosból! Ráadásul a többieknek is motiváló lehet egy jó képességű játékossal együtt szerepelni. 
  Azt gondolom ez a közösség jóval erősebb annál, hogy egy Okoronkwo kezelése problémát okozzon. 

  Fröcsinek pedig sok sikert a tavaszra. Sajnos kevés meccset tudott játszani ősszel, így érthető hogy a folyamatos játék lehetőség miatt visszajön. Bízom benne, hogy ő is így éli meg, a dolgot, de szakmailag jó döntés született.

 5. rajongó szerint:

  Még jó lenne oda valaki!
  Olyan aki pl, berúg egy tizenegyest amit a társai harcolnak ki, vagy olyan akinek a fizetése pontosan annyi mint azoknak a játékosoknak akik elérték h a csapat ott van ahol, vagy akinek az edzésen folyamatosan magyarázni kell, hogy fusson……nem jól kezdenek alakulni a dolgok…

Szólj hozzá a bejegyzéshez!