Formálódik NB III-as keretünk

Az elmúlt hetek tárgyalásainak eredményeképpen egy formálódó kozármislenyi keretről tudunk beszámolni.

Feleki Attila klubtulajdonos a következő információkat osztotta meg velünk.

A tavalyi NB II-es csapatból sikerült megegyezni Fenyvesi Olivérrel, Cziráki Attilával, Szabó Balázzsal és Nagy Erikkel illetve a két kapussal: Sólyom Csabával és Molnár Péterrel.

Rajtuk kívül két korábbi NB II-es játékosunk – akik legutóbb kölcsönben voltak -, is nálunk kezdik meg a felkészülésüket.

Schmidt Zsolt tavaly nyáron került Szekszárdra (NB III Közép csoport), ahol 5 gólt szerzett ősszel, a tavaszt pedig az NB III Nyugati csoportjában szereplő BKV Előrénél töltötte, ott 6 gólt jegyzett így 11 gólig jutott összesen.

Tóth Adrián télen került az NB III Közép csoport utolsó helyezettjéhez a Komlóhoz, ahol állandó játéklehetőséget kapott, de a sereghajtó csak keveset veszélyeztette az ellenfelek kapuját. A tavalyi Megye I-es gólkirály 13 NB III-as meccsen 2 gólt szerzett.

Visszatérőként mutatjuk be Erdős Sándort, aki a PMFC U21 NB I-es csapatból érkezik, ő korábban kozármislenyi utánpótlás labdarúgóként már tagja volt az NB II-es keretnek, 5 alkalommal pályára is lépett a másodosztályban, később pedig az NB III-as PMFC II-ben játszott.

Ugyancsak Pécsről jön Domonkos Csaba, a védelem szélén bevethető játékos, aki Erdőshöz hasonlóan 1993-as születésű, így most “öregedtek” ki az U21-ből. Csaba is szerepelt már korábban az NB III-ban.

A Pécs U21-es csapatából érkezik még a ’94-es születésű Szabó Péter, aki Kozármislenyben lakik, és évekig szerepelt egyesületünk utánpótlásában, fiatal kora ellenére, korábban edzett az NB II-es ezüstérmes csapattal.

Szívós Alexander szintén 1994-ben született, a PMFC utánpótlásából került a Győri ETO Akadémiájára, ahonnan 2013 telén tért vissza nevelőegyesületébe. A rendkívül jó fizikumú, Nagyárpádon élő labdarúgó is szerepelt a PMFC NB III-as csapatában.

Rajtuk kívül első információnk szerint a kozármislenyi utánpótlásból négyen kerülnek fel az NB III-as csapat keretébe.

Az osztályozón kimagasló teljesítményt nyújtó és még nagyon fiatal 1996-os születésű Valkovics Dávid, aki a nagymúltú Vasas otthonában bemutatkozott már a másodosztályban is.

Reitz Barnabás (1995-ös születésű) 4 mérkőzésen lépett pályára tavalyi NB II-es csapatunkban,  az NB II-es U21-es bajnokságban pedig csapatunk meghatározó játékosa volt, 32 gólt szerzett a szezonban.

A Kozármislenyben lakó Czifra Viktor (’94-es) korábban szerepelt a Győri ETO Akadémiáján is, miképp a PMFC utánpótlás csapataiban is.

A belső védőként bevethető Tar András a tavalyi évben Ligakupa mérkőzéseken kapott szerepet felnőtt csapatunkban.

Első körben ők kapnak lehetőséget képességeik bizonyítására, de az U21-es csapatban szereplők előtt nyitva áll a kapu, hiszen a vezetőedző ismeri képességeiket, jó teljesítményük esetén a csapatba is bekerülhetnek.

Ahogy arról már korábban tájékoztatást adtunk, az NB III-as csapat új vezetőedzője Németh Zsolt lesz, kapusedző pedig a csapatot 7 éve segítő Volcsányi Csaba marad.

Másodedzőt egyelőre keresnek a stábba, remélhetőleg minél előbb sikerül megtalálni a megfelelő személyt, hogy a június 30-án kezdődő felkészülésre már teljes legyen a szakmai stáb.

Ahogy az korábban már olvasható volt egy zömében helyiekből álló, helyi kötődésű labdarúgók alkotta keret összeállítása a cél, amely sikeresen tudja felvenni az NB III-as küzdelmeket.

Természetesen újabb játékosok igazolása is várható, jelenleg is zajlanak a tárgyalások, egyeztetések. Vannak akikkel már egészen közel a megállapodás és van olyan is, aki gondolkodási időt kért.

Amint biztos információval rendelkezünk, és újabb megegyezésről lesz tudomásunk, úgy tájékoztatni fogjuk honlapunk olvasóit.

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. Mnéni szerint:

     “egy zömében helyiekből álló, helyi kötődésű labdarúgók alkotta keret összeállítása a cél, amely sikeresen tudja felvenni az NB III-as küzdelmeket.”
    Ez már valami. A tavalyi mindenhonnan “összeszedett” fiúknak az volt a legnagyobb bajuk, hogy nem érezték, mit jelent MISLENYINEK lenni és küzdeni. Ahogy a kéziseknél is azt mondtam a kieséskor, mindegy, melyik osztályban játszunk, de a mi lányaink legyenek, akiknek kötődésük van és nem elsőnek menekülnek a süllyedő hajóról. 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!