Fontos győzelmet arattunk Szekszárdon

Szekszárd – Kozármisleny 0-2 (0-1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szekszárd, 100 néző

Vezette: Kovács G. (Mohos M., Horváth E.)

Szekszárd: Horváth B. – Koch (Rátkai 76.), Tóth P., Zsók, Nánási – Dobra (Pap M. 60.), Arena (Márton E. 60.) – Kvanduk, Deli, Fejes – Szabolcska

Vezetőedző: Kvanduk János

Kozármisleny: Molnár P. – Fenyvesi, Gajág, Lantos, Kocsis – Kovács T., Szabó B. (Cziráki 60.) – Beke (Tóth A. 82.), Lauer, Nagy K. – Schmidt (Puskás 70.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Zsók (öngól) 49., Cziráki a 93. percben.

Sárga lap: Arena 14. percben illetve Lauer 56., Beke 60., Cziráki 66., Fenyvesi 77. percben.

Nem tudta vállalni a játékot Fellai József, akinek a térde fájt illetve Nagy Erik, aki belázasodott.

A 7. percben Kocsis indította Nagy Krisztiánt, aki lefutotta védőjét, de a 16-osn belül tisztázott előle a hazai kapus.

A 14. percben Nagy K. oldalszabadrúgását Lantos szorongatott helyzetből fejelte kapu fölé.

A 15. percben jobb oldali hazai beadás érkezett veszélyesen középre, Molnár jól lépett ki a kapujából és felszedte a labdát.

A 17. percben Lauer passzolt Schmidthez, aki 17 méterről lőtt, de a labda megpattant egy védőn így a kapus könnyedén hárított.

A 18. percben Lantos a felezővonal környékén jól vette észre, hogy Horváth B. kapus kint áll a kapujából, majd remekül átemelte felette a labdát, de egy kicsivel kapu mellé szállt a kísérlet.

A 28. percben 18 méterről érkezett lövés a kapunkra, ami a védőkről szögletre pattant. A szöglet után Kvanduk lövése a kapu előtt álló Deliben akadt el.

A 31. percben Kocsis szögletét Horváth B. Lantosra ütötte, de a labda kapu mellé pattant.

A 35. percben Nagy K. 19 méterről végezhetett el szabadrúgást, a labda a sorfal felett átszállt, de a szekszárdi hálóőr jó helyezkedéssel hárított.

A 36. percben mintaszerű kozármislenyi akció futott végig a pályán. Gajág – Fenyvesi – Beke – Fenyvesi volt a labda útja, de a beadást szögletre mentették a védők.

A 44. percben Beke remekül lépett ki, lefutotta emberét, majd középre lőtt labdáját Schmidt közelről rúgta a kapu fölé.

A 45. percben Nagy K. mellel szelidítette meg a labdát a hazai 16-oson belül, Beke bal lábbal kapura lőtt, de a labda levágódott az egyik védőről.

Az első félidőben helyzetet ugyan sikerült kialakítanunk, de a gól hiányzott a játékunkból. Reménykedtünk, hogy a 2. félidőben be tudjuk venni a Szekszárd kapuját.

A 49. percben Beke kapott kiugratást a jobb oldalon, jól lőtte középre a labdát, de Zsók a középen érkező Lauer elől csak úgy tudott menteni, hogy saját kapujába rúgta a labdát. 0-1.

Az 51. percben 4 támadó a 2 védővel szemben vezette a labdát Kovács T., majd a bal szélen érkező Gajághoz passzolt, aki kecsegtető szituációban pontatlanul passzolt. Az ellentámadásból aztán kis híján a Szekszárd szerzett gólt, hiszen támadójuk egy az egyben állt Molnár Péterrel szemben, de kapusunk nagy bravúrral hárított.

Az 59. percben Lantos nagyszerű labdát varázsolt Lauer elé, aki ezzel ziccerbe is került, de lövését a szekszárdi kapus hárította.

A 65. percben Cziráki a bal oldalon iramodott meg, de a 16-os vonalánál lerántották.

A 77. percben Fejes 24 méteres szabadrúgása kapu fölé szállt.

A 80. percben Zsók került helyzetbe, jól tekerte a labdát a bal felső sarok irányába, de Molnár Péter nagyszerű védést bemutatva hárított.

A 81. percben egy hazapasszolt labda lelassult egy pocsolyába, ami megzavarta a hazai hálóőrt, Puskás elvitte a labdát, majd amikor már lőtt volna Horváth B. lelopta a lábáról a játékszert.

A 82. percben Kocsis jobb felső sarokba tartó lövését a hazai kapus az oldalhálóba ütötte.

A 86. percben Puskás passza után Lauer 17 méterről kapu mellé lőtt.

A 90. percben Cziráki forintos labdát adott Tóth Adriánnak, aki a 16-os vonalán rossz átvétel miatt nem került ziccerbe.

A 93. percben Tóth Adrián kicselezte védőjét, majd középre passzolt, érkezett Cziráki, aki közelről a hálóba lőtt. 0-2.

A második félidőben több nagy gólszerzési lehetősége is volt csapatunknak, de a helyzetek kimaradtak.

Ugyan Zsók jóvoltából a vezetést is megszereztük, de kicsit aggódtunk, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát, szerencsére nem így lett, sőt a hajrában sikerült megduplázni az előnyt.

Összességében megérdemelten hoztuk el a 3 pontot Szekszárdról.

Kvanduk János: A lelkesedésünkkel mezőnyben ki tudtuk egyenlíteni a két csapat közötti tudáskülönbséget. Sajnos, amíg az egyik kapus ki tudta védeni Zsók lövését, a másik nem.

Németh Zsolt: Nagyon jó mérkőzést játszottunk a jó szériában lévő Szekszárd ellen. Csapatom ismét bebizonyította, hogy méltóképp áll a 2. helyen és van versenyben a bajnoki címért. Jól kezdtük a találkozót, mi domináltunk, sok helyzetet alakítottunk ki a kulturáltan játszó Szekszárd ellen. Jó játékvezetés mellett, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, de dolgozunk tovább és a következő hazai mérkőzésen ismét jól szeretnénk szerepelni. Köszönöm a sok mislenyi szurkolónak, hogy eljöttek és támogattak minket.

Hajrá Kozármisleny!

 

2 hozzászólás

  1. mislenyfan szerint:

    SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!

    Már csak 3 gyözelem kell az NB2-höz, a Vác még biztosan botlik egyet az egyre nagyobb nyomás alatt. Most kell rátenni még egy lapáttal és meg lesz a cél. GYERÜNK TOVÁBB, HAJRÁ KOZÁRMISLENY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Kopé szerint:

    Hajrá! KELL AZ NB. II!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!