Fontos győzelmet arattunk a rivális Cegléd ellen

HR-Rent Kozármisleny – Ceglédi VSE 2-1 (0-1)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 500 néző

Vezette: Andó-Szabó S. (Kepe A., Aradi J.) tart. j.v.: Bereczki M.

02_cegled_20170423_525

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Gubacsi, Causic, Racskó, Varga M. – Nagy E., – Beke (Városi 52.), Kirchner (Lantos 85.), Wittrédi (Kocsis 79.), Kemény – Grumic

Vezetőedző: Szanyó Károly

03_cegled_20170423_525

Ceglédi VSE: Mursits – Nagy S. (Farkas A. 46.), Albert I., Nánási, Preklet – Peres, Takács, Lengyel (Szabó V. 46.), Albert Á., – Tihanyi (Gaszner 71.), Frőhlich

Vezetőedző: Miskei Attila

Gólszerzők: Grumic 69., Kirchner (11-esből) 76. illetve Takács(11-esből) a 7. percben.

Sárga lap: Kemény 18., Beke 34., Kirchner 76., Nagy E. 85. illetve Preklet 35., Nagy S. 41., Nánási 60., Farkas A. 75. percben.

Rendkívül fontos összecsapást vívott a HR-Rent Kozármisleny együttese, igazi “hatpontos” összecsapásra került sor az egyik közvetlen rivális, a Cegléd ellenében.

A vendégek az edzőváltást követően 6 meccses veretlenségi szériában érkeztek Mislenybe.

Ugyan a mérkőzés első perceiben a hazai csapat lépett fel támadólag, a vendégek alig hogy átléptek a mislenyi térfélre, megszerezték a vezetést.

A 6. percben egy bedobást követően Frőchlich rutinosan kiharcolt egy 11-est, így nagy lehetőséghez jutottak a vendégek.

A 7. percben elvégzett 11-est Takács magabiztosan értékesítette. 0-1.06_cegled_20170423_525

A 9. percben Tihanyi lőtt távolról fölé, mellé.

A 11. percben a gólszerző Takács rúgta kapura a szabadrúgást 30 méterről, Helesfay könnyen ölelte magához a játékszert.

A 12. percben Beke ment el a bal szélen, beadását Grumic elől Albert I. rúgta ki szögletre.

A 20. percben Beke viharzott le a jobb szélen, beadását Albert I. csúsztatta meg, így került Keményhez, aki levette és lőtt, Mursits a helyén volt és védett.

A 25. percben hazai szöglet, Wittrédi sarokrúgása visszakerült hozzá, az újbóli beadást Gubacsi nem találta el jól, így oda a gólhelyzet.

A 29. percben Beke éles szögből lövést választott, a labda megpattant, a hosszú oldalon Nagy S. fejelte ki az érkező Kemény elől.

A 37. percben egy vendég szöglet végén Takács lőtt, nem jelentett veszélyt kapunkra.

A 45. percben Wittrédi beadását Grumic fejelte kapura, sajnos nem volt benne erő.

Az első félidőben egy korán szerzett góllal a Cegléd játszhatta a játékát, zárt védekezésből próbáltak ellentámadásokat vezetni. Csapatunknak a döntetlen sem számított jó eredménynek, így a szünetben távol voltunk attól az eredménytől, amit előzetesesen szerettünk volna.

A szünetben a vendégek kettős cserével próbálták stabilizálni csapatukat Nagy S. helyére Farkas A., Lengyel helyére Szabó V. állt be.

Az 53. percben egy csel után Frőhlich lőtt, Helesfay védett.

Az 57. percben Wittrédi lövésébe Preklet csúszott bele és mentett nagyot.

A 60. percben Tihanyi emelt kapura, de Racskó fejelte ki a gólvonalról a labdát.

A 62. percben egy jobb  oldali beadás után Kemény fejelt kapu mellé.09_cegled_20170423_525

A 64. percben veszélyes hazai helyzetet láthattunk, ismét egy jobb oldali akciót vezettünk, a beadásról Grumic csak centikkel maradt le.

A 67. percben ismét jobb oldali akció, a beadás mély lett, Mursits fogta.

A 69. percben góllá érett a mislenyi fölény! Nagy E. kapott labdát a szélről, tovább passzolt az érkező Grumic elé, aki 18 méterről nagy erővel a felső léc alá vágta a labdát. 1-1!11_cegled_20170423_525

12_cegled_20170423_525

A 74. percben egy előrevágott labdára érkezett Helesfay, de Peres elgurította mellette a labdát, szerencsénkre célt tévesztett, nem lett gól.

A 75. percben Kemény beadására érkezett Városi, aki tisztán fejelhetett volna kapura a kaputól 6 méterre, de Farkas A. lerántotta játékosunkat. A játékvezető 11-est ítélt, a védő pedig sárga lapot kapott.

A 76. percben Kirchner értékesítette a büntetőt. 2-1!13_cegled_20170423_525

15_cegled_20170423_525

A 78. percben Grumic lövését védte a ceglédi kapus.

A 87. percben Frőhlich lőtt távolról mellé.

A 89. percben egy felszabadítást Grumic vett le és vezette rá két vendég védőre, elhúzta mellettük majd kevéssel a kapu mellé lőtt, Mursits már verve volt.

A találkozót teljesen megérdemelten nyerte meg a hazai csapat, amely hátrányban is végig hitt a sikerben, nagy energiákat mozgósítva értékes 3 pontot szerzett!18_cegled_20170423_525

Egy olyan találkozót láthattunk, ahol nemcsak a hozzáállással, de a játékkal és nem utolsó sorban az eredménnyel is elégedettek lehetünk!

Ez férfimunka volt, amiért jár a gratuláció játékosoknak, edzőknek!

Szanyó Károly: Büszke vagyok a fiúkra! Úgy gondolom, hogy mindenkinek helyén volt az esze és a szíve! Függetlenül attól, hogy hátrányba kerültünk, megmondom őszintén egy fél percig sem fordult meg a fejemben, hogy ne szereznénk pontokat, nagyon hittem és bíztam a játékosokban. Ha játékunk még döcögős is volt, de az akarat és a szív vezetett ma minket a győzelemhez. 2-1 után ha kicsit higgadtabbak vagyunk, újabb gólokat szerezhettünk volna, annyira kinyílt az ellenfél. Úgy gondolom, hogy amit szerettünk volna, azt taktikailag megvalósítottuk, voltak lehetőségeink, helyzeteink. A mérkőzés első félidejében még nem igazán sikerültek úgy a dolgok, ahogy szerettük volna, de át tudtunk lendülni a holtponton. A miniliga első mérkőzését megnyertük, így sokkal jobb lesz elutaznunk Cigándra, ahol a mostaninál is nehezebb mérkőzés vár ránk, ahogy az összes hátralévő fordulóban is nagyon kiélezett lesz a csata. Saját kezünkben van a sorsunk, saját magunk dönthetünk arról, hogy a másodosztályban folytatjuk a következő szezont is és ez a csapat alkalmas arra, hogy ezt megvalósítsa!

Miskei Attila: Végig tompán, és rosszul futballoztunk, nem érdemeltünk győzelmet, és nem is lett meg. A következő mérkőzéseken sokkal többet és jobban kell teljesítenünk.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    EZ TÉNYLEG FÉRFIMUNKA VOLT!!!

    Hatalmas érzelmeket váltott ki a mérkőzés mindenkiből, de szerencsére meg lett az eredménye. Remélem most felszakadt a csapatban egy hatalmas gát és ezzel a lendülettel meg tudjuk őrizni az NB 2-es tagságunkat.
    Csak így tovább harcoljatok Egymásért és Kozármislenyért!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!