Folytattuk jó szereplésünket, legyőztük a Monor gárdáját

HR-Rent Kozármisleny – Monor 3-0 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Jakab G. (Fehér M., Schweighart D.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E. (Fenyvesi 75.), Kovács T. – Gránicz (Várda 68.), Kircher (Tóth A. 62.), Beke,  – Wittrédi

Vezetőedző: Németh Zsolt

Monor: Komora – Horváth D., Hunya, Tóth M., Benkó – Csőke, Petric (Gábor A. 88.) – Nádházi (Szabó E. 83.), Dr. Selei, Kiss K. – Sárközi (Nagy R. 84.)

Vezetőedző: Tóth Mihály

Gólszerzők: Tóth M. (öngól) 57., Beke 71., Lantos 77. percben.

Sárga lap: Wittrédi 21., Beke 33., Lantos 46. illetve Sárközi 60. percben.

A Paks II. elleni idegenbeli siker után, a Monor gárdáját fogadtuk Kozármislenyben.

Nagy K. 5 sárga lapos eltiltása miatt nem léphetett pályára, így helyén Gránicz kapott lehetőséget a kezdőben.

A 10. percben Kirchner passzolt Wittrédihez, akit szereltek, majd a labdára lecsapott Kirchner és a kapura lőtt, a labda a bal kapufáról pattant kifele.

A 14. percben Beke kapott labdát az ellenfél 16-osánál, lövésre vállalkozott, de próbálkozása kapu fölé szállt.

A 36. percben egy vendég kontratámadás végén Sárközi cselezett a bal szélről befelé, majd lőtt Helesfay a léc alól tolta ki a labdát.

A 39. percben Fellai ívelte a labdát Wittrédinek, akinek közeli lövését Komora védte, a kipattanót Wittrédi ismét kapura lőtte, ami egy védőről szögletre pattant. Aztán a szögletnél fordított szereposztással Fellai fejesét a kapu előteréből vágták ki a védők.

A 42. percben mislenyi szöglet után, a monoriak röviden fejelték ki a labdát, Nagy E. kapásból lőtt, de Komora hárított.

A 45. percben Beke lövését Komora tolta szögletre.

Az első félidőben főképp csapatunk kezdeményezett, eljutottunk gólszerzési lehetőségekig is, de ezek kimaradtak, így 0-0-val zárult a játékrész.

Az 55. percben Wittrédi kapott egy kiugratást, megpróbálta átemelni Komorát, de a kapus ki tudta ütni a labdát, a kipattanót Gránicz lőtte egyből kapura, de a hálóőr ezt is hárította.

Az 57. percben egy bal oldali szabadrúgás után Wittrédi tekerte a kapu elé a labdát, ami Tóth Mátéról a saját kapujába pattant. 1-0.

A 64. percben Kiss Márton ment el a jobb szélen, majd visszagurított Wittrédihez, aki fölé lőtt.

A 71. percben Kiss Márton pörgette a labdát Beke elé, aki befelé cselezett, majd 14 méterről bal lábbal kilőtte a hosszú sarkot. 2-0.

A 75. percben szép kozármislenyi kontratámadás végén Wittrédi lövését hárította Komora.

A 77. percben Kocsis remekül elvégzett szöglete után Lantos érkezett a rövid kapufánál és közelről a hálóba fejét. 3-0.

A 80. percben Fenyvesi beadása után Tóth A. közeli fejese kapu mellé szállt.

Csapatunknak idő kellett, míg feltörte a Monor védekezését, de összességében teljesen megérdemelten nyertük meg utolsó őszi hazai bajnoki mérkőzésünket.

Németh Zsolt: Úgy gondolom, hogy végig a mi irányításunk mellett zajlott a találkozó és a második félidei játékunknak köszönhetően megérdemelten nyertünk a Monor ellen. Örülök, hogy ismét nem kaptunk gólt és eközben szép gólokat szerezve sikerült megörvendeztetni szurkolóinkat így hazai pályán győzelemmel búcsúztunk tőlük a bajnokságban. Készülünk a Bp. Honvéd elleni visszavágóra, ami Kozármisleny labdarúgása szempontjából történelmi jelentőségű. Köszönjük szurkolóink támogatását!

Tóth Mihály: 60 percig tartottuk magunkat, de végül a Kozármisleny ránk erőltette akaratát és megérdemelten nyerte meg a találkozót. Gratulálok a győzelmükhöz. Összességében így is elégedett vagyok a csapatommal, mert sok nehézségünk ellenére sikerült helytállnunk.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!