Folytatódik a bajnokság, Maglódra utazunk

NB III-as labdarúgócsapatunk a téli felkészülést követően szombaton 14:00-kor Maglódon, megkezdi remélhetőleg sikeres tavaszi szereplését.

A Németh Zsolt edzette együttes sikeres téli elkészülést tudhat maga mögött, a lejátszott 10 felkészülési mérkőzésből 7-et megnyert, kétszer végzett döntetlenre és egyszer veszített, ez mellett a PMFC-t megelőzve, megnyerte a komlói teremtornát is.

Szereplésünk annak tükrében is dicséretes, hogy legyőztük a 2 osztállyal magasabban szereplő NB I-es Pécs gárdáját, és az NB II-es listavezető Vasast is – ráadásul mindkét együttest idegenben.

Egyetlen vereségünket a télen jelentősen megerősödött, NB II-es Siófok otthonába szenvedtük el 2-0-ra.

Az erősítések is jól sikerültek, így rendkívül bizakodva tekintünk a tavaszi küzdelmek elé.

Érkezett:
Lantos Levente (PMFC – NB I.)
Schmidt Zsolt (BKV Előre – NB III.)
Kovács Tamás (Kaposvár – NB II.)
Kirchner Krisztián (Siófok – NB II.)
Beke Péter (PMFC – NBI.)
Pókos Máté (PMFC U21)
Kocsis Adrián (ZTE – NB II.)

Távozott:
Szívós Alexander (Siklós – megye I.)
Imrő Tamás (Pécsvárad – megye I.)
Valkovics Dávid (PMFC U21)
Domonkos Csaba (SZEOL – NB III)
Reitz Barnabás (Siklós – megye I.)
Várda Ákos (Szentlőrinc – NB III.)

A házigazda Maglód sem tétlenkedett a télen, igyekeztek megerősíteni együttesüket.

Több labdarúgót is szerződtettek, Dencz Dávid Németországból a Vasas érintésével érkezett haza, Gecse Gyula kapust a Rákosmentéből igazolták, Csendom Kristóf a Veresegyházáról, Joó Gergő Siófokról, míg Aranyos Márk és Kiss Krisztián pedig Tápiószecsőről érkezett.

A kispadon is váltás történt, a korábbi szakvezető Bajor Tibort a Pro Licences edzői képesítéssel rendelkező, labdarúgóként magyar bajnok és kupagyőztes, 1987-ben az év labdarúgójának is megválasztott, 5-szörös válogatott Herédi Attila váltotta. (Ősszel a Vác U21-es csapatának volt a vezetőedzője.)

Az új tréner a Maglód honlapján így tekintett a találkozó elé: “Eddig is az volt a véleményem, hogy a Kozármisleny egy NB II-es csapat a harmadosztályban. A felkészülési időszak alatt elért eredményei is tiszteletet parancsolóak, ráadásul a télen jelentősen meg is erősödtek, amely után azt gondolom, hogy a Vácnál is jobb csapattá váltak és a bajnoki címre is feltétlenül esélyesek. Nem fog agyon nyomni minket a tét ellenük, hiszen jelen pillanatban a Kozármislenynek van nagyobb veszteni valója. Nyugodtan, türelmesen kell játszanunk, amiből bármi kisülhet. ”

A Németh Zsolt a Kozármisleny FC vezetőedzője elégedetten konstatálta a téli átigazolásainkat, és kiemelte, hogy elégedett volt a játékosok hozzáállásával és felkészülési mérkőzéseken nyújtott teljesítményével. Várjuk az első mérkőzést megteszünk mindent, hogy jól sikerüljön a rajtunk – mondta honlapunknak.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!