Finta Zoltán örül, hogy bekerült az elitbe, köszöni a szurkolók szavazatait!

Csapatunk védőjátékosa az www.nb2.hu tippjátékában bekerült az NB II Keleti és Nyugati csoportjának szűk elitjébe, a legjobb nyolc játékos közé!

Sajnálatos módon egy pécsi IP címről szabálytalan módon adtak le kiugróan sok szavazatot, amely a játék versenyszellemét jelentősen csorbította!
Az adott IP címről érkező voksokat törölték, de a versengés folytatódott.
Ennek ellenére Finta Zoltán a sportszerűség keretében mégis azt kérte, hogy töröljék a tippjátékból! Úgy érezte, hogy így korrekt!

Úgy gondoljuk, hogy ez egy kiváló sportolói magatartás, sportszerű lépés volt részéről, még ha nagyon sajnáljuk is!

Finta Zoli nagyon szépen köszöni azt a sok-sok szavazatot, amelyet a szurkolóktól kapott! Nagy megtiszteltetés számára, hogy ilyen sokan szavaztak rá, és nagyon örül, hogy bekerülhetett a legjobbak közé!

Finya, mi is gratulálunk az eddigi kiváló szerepléshez és nagyon büszkék vagyunk rád, hogy a legjobbak között lehettél!

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. waterphone szerint:

    Sajnálatos módon idejekorán végetért a szavazás, de azért gratulálok Zolinak az elért szép eredményhez. Kár hogy valaki ilyen buta módon rontotta el ezt a játékot.

    További sok sikert neked Zoli!

    Hajrá Misleny!

  2. csancsi szerint:

    Gratulálunk Finta Zoltánnak a sikeres 8 közé jutáshoz. Nemcsak sportszerűségével mutatott példát, hanem korrekt emberi magatartásával is a tőle független szavazás miatti visszalépéssel. Kívánok neki is és az egész csapatnak sikerekben gazdag boldog új esztendőt . Egy sportbarát

Szólj hozzá a bejegyzéshez!