VERETLENÜL zártuk a CSODÁS őszt

Budafok-Újbuda – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Budafok, 50 néző

Vezette: Ducsai J. (Galán R., Ambrus D.)

Budafok-Újbuda: Szabó B. – Vég, Karacs D., Mészáros, Huszty (Németh A. 76.) – Menyhért, Margitics – Karacs (Patkós 46.), Csepregi (Ihász 46.), Kovács D. – Skriba

Vezetőedző: Prukner László

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Beke (Fenyvesi 81.), Kirchner (Szabó M. 94.), Nagy K. – Tóth D. (Várda 53.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerző: Kirchner a 7. percben.

Kiállítva: Kovács D. a 93. illetve Nagy K. az 51. percben.

Sárga lap: Ihász P. 53., Karacs D. 58., Menyhért 86. illetve Nagy E. 15., Beke 24., Kovács T. 32. percben.

Utolsó őszi mérkőzésünkön Budafokon a veretlenség megőrzésének reményében léptünk pályára.

Wittrédi Dávid 5 sárga lapos eltiltásának okán nem léphetett pályára, míg Gránicz belázasodott, így Tóth D. kapott bizonyítási lehetőséget.

A létesítmény és a környezet nagyon kulturált benyomást kelt, ez a Promontor utcai ékszerdoboz. Egyébként egy nagy múltú egyesületről van szó, az 1945-46-os idényben az NBI-ben is szerepeltek.

Az ellenfél kezdőcsapatában lépett pályára Karacs Roland és Vég Bence is, akik korábban mindketten tagjai voltak mindkét ezüstérmes csapatunknak.

A 2. percben gyors kontrát vezettünk, Kirchner indította a jobb oldalon Bekét, aki lövésre szánta el magát, de Szabó Balázs könnyedén hárított.

A 7.. percben Kirchner szép cselek után 20 méterről kilőtte a hosszút. A kapusnak nem volt esélye. 0-1.

37. percben egy szögletünk átszállt a hosszú oldalra, Kocsis visszakanalazta Kovács Tamásnak a 16-os vonalára, aki szépen találta el, de lövése lepattant.

44. percben az első hazai kapura irányuló lövést nyugtázhattuk, de Skriba lövése fölé szállt.

Az első játékrészben fölényben játszottunk, a gyorsan megszerzett vezetőgól után igazi helyzet nélkül játszottuk végig a félidőt.

A csapat jól küzdött, de talán kicsit fáradtabbak voltak a játékosok, ami érthető is a szerdai összecsapás után.

Az 51. percben Nagy Krisztiánt kiállította a játékvezető. Az ellenfél 16-osánál megütötte a hazaiak védőjét. Nagy kár érte, egyrészt emberhátrányba kerültünk, másrészt így eltiltás vár játékosunkra, harmadrészt ez volt a szezonban az első piros lapunk, jó lett volna elkerülni ezt.

Az 51. percben a Beke ellen elkövetett szabálytalanság után, Kocsis Adrián a szabadrúgást alig rúgta kapu fölé.

Az 57. percben Kovács Tamás kapott egy felívelést az ötösön, de nem találta el jól a labdát, így elmaradt a 2. mislenyi gól.

A 66. percben kis híján betalált a házigazda együttes. Egy szép jobb oldali elfutás után Kovács D. lövése Fellai testén megpattant és gurult ki a kapufa mellett.

A 67. percben újabb nagy hazai helyzet maradt ki. Kovács elfutása majd beadása után Margitics érkezett középen, még át is vehette a labdát, és 11 méterről Helesfayval szemben állva kapu fölé lőtt fölé rúgnia. Óriási helyzet volt.

A 72. percben ismét a hazaiak kapitánya villogott, Kovács Dávid erőteljes lövése ment kapu fölé.

A 74. percben Várda szögletét Lantos fejelte fölé.

A 83. percben szögletet végezhettünk el, ami után egy mislenyi fejet is ért a labda, majd a hosszú kapufánál álló védő a kapufára fejelte a játékszert, Fellai még ismételt, azt pedig Szabó B. hárította.

A 90. percben Kovács Dávid feldobta magát, amiért sárga lapot kapott, mivel korábban volt már neki így, így a hazaiak is 10 főre fogyatkoztak.

A mai mérkőzésen inkább a küzdelem dominált. Gyengébben és fáradtan játszottunk, ami a szerda dicsőséges kupacsata után érthető volt.

Ennek ellenére is sikerült győzelmet aratnunk, ami remek befejezése az őszi szezonunknak.

Nagy Krisztián buta kiállítása ugyan megnehezítette a srácok életét, de kiszenvedtük a győzelmet és értékes 3 ponttal gyarapítottuk pontjaink számát.

A HR-Rent Kozármisleny együttese soha korábban nem szerepelt ilyen sikeresen egyetlen bajnokságban sem.

Az ősszel lejátszott 16 bajnoki mérkőzésen 13 győzelmet arattunk és 3-szor döntetlenre végeztünk, ami 42 pontot eredményezett!

A kiváló bajnoki szereplés, a Magyar Kupa menetelés mellett büszkék vagyunk arra is, hogy 2015. március 21-én kaptunk ki legutóbb, ezt követően 32 tétmeccsen maradtunk veretlenek, ami szintén SZENZÁCIÓS!

GRATULÁLUNK a CSAPATNAK, a SZAKMAI STÁBNAK, mindenkinek, aki hozzátett ehhez az idei fantasztikus szerepléshez!

Jó pihenést kívánunk mindenkinek és eközben izgatottan várjuk a Magyar Kupa sorsolást!

Következő mérkőzésünket 2016. február 10-én vívjuk majd a Kupában, egyelőre ismeretlen ellenfél ellen és ugyancsak ismeretlen helyszínen.

Németh Zsolt: Az első félidőben mi domináltunk az ellenfélnek nem volt kapura lövése sem. Azt kértem a mérkőzés előtt a játékosoktól, hogy próbáljuk meg szépen lezárni az őszt, nem mintha a mai meccs végeredményétől függetlenül nem lett volna szép. Így, hogy győzni tudtuk, így még inkább szebbé tettük a szereplésünket. 42 pontot nem szerzett korábban egy félszezon alatt a csapat és ilyen kupaszereplés sem volt még. Nagyon büszke a játékosokra, büszke vagyok a szakmai stábra, úgy gondolom, hogy mindenki megtette a maga dolgát és mindenki remekül végezte a feladatát. Köszönet a támogatóknak, köszönjük szurkolóinknak a biztatást. Pénteken lezárjuk az évet és jól megérdemelt pihenő következik ezután.

Hajrá Kozármisleny!

 

3 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  Gratulálok mindenki aki részese volt ennek a remek öszi szezonnak!

  Köszönöm a sok felejthetetlen élményt aminek részese lehettem.
  Már nagyon várom a folytatást.

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!

  A kupasorsolás mikor lesz?

 2. Mislenyszurker szerint:

  Gratulálok az egész csapatnak, a szakmai stábnak, a háttérmunkát végzőknek, nem utolsó sorban a tulajdonosnak!
  Egész Kozármisleny büszke lehet erre az egyesületre, amelyik jó hírét viszi a városnak.

 3. gattuso4 szerint:

     Hatalmas gratuláció a “CSAPAT”-nak ! A Nemzeti Bajnokság három osztálya veretlen

     csapatának,úgy a bajnokságban,mint a Magyar Kupában !!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!