Feltehetjük az I-re a pontot

Veszprémben fejezzük be az idei NB II-es bajnokságot.

A szombaton 18.00-kor kezdődő mérkőzésen – stílusosan a Királynék városában -, koronázhatják meg idei teljesítményüket NB II-es labdarúgóink, hiszen ismét EZÜSTÉRMET szerezhetünk.

Matematikailag ugyan még van esély arra, hogy Veszprémben elveszítsük a 2. helyünket, de azért túl nagy csodának kellene történnie, hogy ez bekövetkezzen.

Jelen állás szerint 3 pont az előnyünk a Gyirmót előtt és 7-tel jobb a gólarányunk.

A szabályok értelmében azonos pontszám esetén a győzelmek száma rangsorol, majd a gólkülönbség, majd a lőtt gólok száma.

Amennyiben a Gyirmót nem nyer Tatabányán, a hazaiak számára amúgy létfontosságú mérkőzésen, akkor a Veszprémben elért eredményünktől függetlenül megőrizzük 2. helyünket.

Ha a Gyirmót győz Tatabányán, eközben csapatunk pontot vagy pontokat szerez Veszprémben akkor sincs másképp, ezüstérmes a Kozármisleny.

Egyetlen egy forgatókönyv létezik, amely után a Gyirmót lenne a 2.

Ha győz a Gyirmót Tatabányán és csapatunk elveszti a veszprémi meccset, akkor a Gyirmót a győzelmek számában utolér bennünket, ekkor viszont a gólarány dönt.

Csak és kizárólag abban az esetben tud előzni Csak János alakulata, ha a Veszprém – Kozármisleny illetve a Tatabánya – Gyirmót meccseken 7 góllal javulna a Gyirmót gólaránya, azaz ha 1 góllal veszítünk Veszprémben, nekik 6-tal kell nyerni, ha 2-vel veszítünk, nekik 5-tel kel nyerni ha 3-mal veszítünk, nekik 4-gyel kell nyerni stb.

NAGYON-NAGYON kicsi az esély ennek a forgatókönyvnek a megvalósulására!

Hogy ne kelljen számolgatni, annak legjobb és a legegyszerűbb módja, hogy elhozzuk mindhárom pontot Veszprémből.

Szabó Zsolt vezetőedzőnk kijelentette, hogy győzni utazunk Veszprémbe és szeretnénk győzelemmel búcsúzni az idei évtől, nem mellékesen újabb csúcsokat és rekordokat dönteni. Van belőlük néhány…

Az idei szezonban fogja legtöbb pontját, legtöbb győzelmét produkálni együttesünk. Veszprémi győzelmünk esetén a legsikeresebb tavaszt tudhatjuk magunk mögött- az eddigi rekord 28 pont, jelenleg 27 pontnál tartunk.

Ha nem kapunk gólt, akkor holtversenyben a legkevesebb kapott gólt hozó félévünket abszolváljuk.

Tehát jócskán van motiváció, és a hosszú buszos útra való tekintettel is sokkal jobb lenne a “szánk íze”, ha győzelemmel tudnánk befejezni az évet.

Szurkolunk a CSAPATNAK!

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    MINDENKI VESZPRÉMBE!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!