Felkészülési meccsen vereség a Szekszárdtól

Kozármisleny – Szekszárd 3-5 (2-2)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 50 néző

Vezette: Éles A.

Kozármisleny: Sólyom (Helesfay) – Balázs, Balaskó, Tányéros (Rab A.), Herczeg – Kovács T., Szabó B. (Kovács A.) – Karacs (Berdó V.), Koller, Schmidt – Puskás

Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerzők: Koller 2 (egyet 11-esből), Puskás.

Idei felkészülésünk során a legjobb ellenfél ellen, jó iramban kezdődött a találkozó, ahol a vendég Szekszárd 2 nagyszerű mélységi beindulást követően 2-0-ás vezetést szerzett.

Ezt követően csapatunk átvette az irányítást és az ellenfél térfelén zajlott a játék. Előbb Karacs oldalról belőtt labdáját Puskás közelről lőtte a kapuba, majd kicsivel később Puskás lépett ki a kapus mellett, és a vendég hálóőr elhúzta a lábát a 16-oson belül. A jogosan megítélt büntetőt Koller magabiztosan lőtte a kapuba. 2-2.

A második félidőben fiatalokat cserélt be Márton Gábor és a védelem összetétele is megváltozott, ami rögtön érzékelhető volt, hiszen rövid időn belül 2 gólt is szerzett a Szekszárd, de meg kell jegyezni, hogy Helesfay Donát bravúrjainak is köszönhető volt, hogy csak kettőt.

Schmidt szöglete után Koller látványosan fejelt a kapuba, amellyel 3-4-re módosult az állás, de az egyenlítés helyett újabb vendél gól született, így nyert a Szekszárd.

Az látható volt, hogy játékban előrébb léptünk a múlt hétvégéhez képest, Balaskó és Kovács T. játékával stabilabbak lettünk, de egyértelmű, hogy további erősítésekre lesz szükségünk, hogy elérjük céljainkat.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!