Feleki Attila – Utánpótlás tájékoztató időpontja

Tisztelt Szülők!

A kialakult helyzet számtalan kérdést vet fel mindenkiben a gyerekek jövőjét illetően, akár a csapatoknál, akár azoknál, akiknek gyermekei a helyi iskolába járnak.

Kérem értsék meg, hogy a rengeteg feladat miatt egyszerűen fizikailag nem elég az idő ahhoz, hogy most válaszolni tudjak a kérdéseikre és sajnos mindenre nem is tudnék jelenleg felelni.

Higgyék el, hasonló helyzetben vannak edzőink és több munkatársunk is, ami még kellemetlenebb.

Ahogy ezt korábban sem, így most sem szerettem volna, hogy ilyen helyzet alakuljon ki, de a körülmények miatt ez alakult ki tőlem függetlenül.

Mivel előbb nem tudok Önöknek pontos információt adni, kérem mindenki türelmét, és Június 14-én csütörtökön, 17h-kor egy átfogó szülői értekezlet keretében elmondom a lehetőségeket és a javaslatom minden érintett részére (a helyszínt későbbi tájékoztatásban megadjuk).

Feleki Attila

7 hozzászólás

 1. Kérdés szerint:

  Kedves Attila!

  Most akkor mi van??

  Most lemondtál vagy nem? Elmentél vagy nem? Viszed tovább az ügyeket vagy nem?

  Rengeteg feladatod van, akkor biztosan kevés az idős a mislenyi csapatra, szülőkre.

  Szerintem ez van olyan fontos nekünk, mint neked az új állásod odaát.

  Bizonytalanságban van mindenki…

 2. Rovásíró szerint:

  Csak egyszerű kiegészítésként szólok  hozzá. Ha jól tudom Attila az SE elnöki posztról mondott le ami nem egyenlő a labdarúgó szakosztallyal. Kivancsian varjuk a hireket. 

 3. Mislenyi szerint:

  Ha lemondott az elnöki tisztségéről, akkor szerintem a labdarúgó szakosztályi elnökségi tagsága is megszünik.

  Bár írta a fórumban, hogy a játékosok és minden féle jog a saját cégében van, tehát a lemondás ezek szerint jelentéktelen a foci szempontjából, mert a Kozármisleny SE üres egyesület és nincs benne semmi focival kapcsolatos jog…

  Az MLSZ szabályzat úgye nem tiltja, hogy két klub vezetője legyen?? Majd megállapodik magával, ha a PMFC-be igazol valaki 🙂

 4. sr szerint:

  Kedves Kérdés , de főleg Mislenyi !
  Önök csak rosszindulatú hozzászólást tudnak produkálni?
  Akármelyik hozzászólásukat olvastam mindegyik negatív volt és erős kritikával illette az elnök, illetve volt elnök urat.

 5. Mislenyi szerint:

  sr!

  Mi a rosszindulatú! Szerintem szeretne minden szülő tisztán látni, hogy mi lesz!

 6. mislenyi anyuka szerint:

  Tisztelt Feleki Úr!
  Megértem,hogy nagyon elfoglalt.Viszont nem igazán értem,hogy mi tart ilyen sokáig, hiszen mi nem szeretnénk, ha változna sem a helyszín,sem a szakmai gárda.Nem akarunk utazgatni stb…Mi ide tartozunk!!!,itt lakunk, élünk,de ezt gondolom megérti.Szerintünk a jövő már nem önön fog múlni ,mivel lemondott,de lehet hogy nem tudunk valamit?Gondolom a lehetőségek említésénél a szerződéssel rendelkező játékosokról beszél? A gyerekeknél eddig is mi fizettünk sokminden,ezért itt a pénz se lehet komolyabb akadály(nem mi kerültünk ugye 10 milliókba?)
  Én azért hiányolom azt,hogy se az iskolába se az SE-be,se a hivatalban senki nem tud semmit.Nincs ez így jól!!!Sok mindent mondanak az emberek ide is oda is ,ha ennek csak a fele igaz ……hát nem is tudom.Remélem,hogy jó megoldás születik. További jó munkát kívánok!

 7. öregrocker szerint:

  Kedves mislenyi anyuka!

  Nyugodj meg, semmi nem fog változni, miden megy tovább a mag medrében, legfeljebb más színben, mert senki nem ellensége magának. Csütörtökön szerintem minden megoldódik.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!