Fájó vereséget szenvedtünk a Ceglédtől

Kozármisleny – Cegléd 2–3 (0–1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Kovács J. Zoltán (Kulman Tamás, Nagy Tímea) Tart. j.v.: Barna Gábor

Kozármisleny: Sólyom – Kiss M. (Kovács D. 46.), Fellai, Petrók, Vattai – Kovács T., Szabó B. (Tóth D. 32.) – Fitos, Nagy E. (Cziráki 77.), Nagy K. – Oláh

Vezetőedző: Eduardo Almeida

Cegléd: Kovács A. – Robson, Miklósvári, Farkas I., Szala – Makrai – Markó, Tisza K., Koncz, Lipusz (Horváth S. 77.) – Rebrik (Szabó D. 82.)

Vezetőedző: Kiss László

Gólszerzők: Tóth D. 63., Nagy K. 65. illetve Rebrik 4., Farkas I. 50., Markó a 78. percben.

Sárga lap: Sólyom 85. illetve Tisza 36., Szala 42., Markó 79. percben.

Fontos mérkőzés várt NB II-es labdarúgóinkra az első tavaszi mérkőzésen.

Sajnos a találkozó rémálom szerűen kezdődött, hiszen a vendégek a 4. percben egy sarokrúgást követően Rebrik révén egy közeli fejesből gólt szereztek. 0-1.

Innentől kezdve a játék képe úgy alakult, hogy a Kozármisleny támadott a vendégek, pedig a lehető legegyszerűbb eszközökkel operáltak, időnként amerre álltak arra rúgták a labdát.

A felállt védelem ellenére is voltak lehetőségeink, Nagy K. a 9. percben szép egyéni megmozdulás után alig lőtt a bal felső sarok mellé.

A 14. percben Oláh cselezgetett a bal oldalon, majd két védőt is átjátszott, beadását Fitos mintaszerűen fejelte kapura, de a vendégek hálóőre nagy bravúrt bemutatva hárított, majd a kipattanót Nagy K. lőtte kapura, de Kovács A. másodjára is mentett.

Egyértelműen a Kozármisleny dominált a félidőben, melynek hajrájában egy rendkívül szép akció befejezéseként Fitos remekül centerezett középre, Nagy K. közelről lőtt kapu mellé.

Almeida mester a mérkőzés eredményére és a játék képére való tekintettel, már a félidő derekán cserélt és átszervezte csapatát, majd a 2. félidő elején is hasonlóképp cselekedett.

A második játékrész az elsőhöz hasonlóan, nagyon rosszul kezdődött és ugyancsak egy újabb szögletből ezúttal az egyik belső védő, Farkas I. révén az 50. percben megduplázták előnyüket a ceglédiek. 0-2.

Innentől kezdve annyiban változott a játék képe, hogy a Cegléd az első félidőben bemutatott repertoárja annyiban bővült, hogy 2-3 percenként színészkedéssel hívták fel magukra előbb a figyelmet, később az ellenszenvet. A sportszerűség határán túl fetrengtek és szimuláltak olyan eseteknél, amikor nemhogy sérülés, de szabálytalanság sem történt.

A Kozármisleny együttese tette a dolgát, próbálta magát függetleníteni a vendégek közjátékától, aminek meg is lett az eredménye.

A 63. percben ismét Oláh cselezgetett a bal oldalon, majd szépen középre ívelt, ahol Tóth Dániel remek fejessel szépített! 1-2.

A 65. percben Nagy K. középről vállalkozott lövésre, amely után a labda az addig brillírozó Kovács A. közreműködésével a bal alsó sarokban landolt. 2-2.

Csapatunk visszajött a meccsbe és “boksznyelven” szólva komoly ütés érte a vendégeket. Ezt az “ütést”, hol máshol, mint a földön fekve pihenték ki, hiszen az eredmény változásától függetlenül ők továbbra is a játékot tördelő, időhúzó “játékukat” erőltették.

Amikor már mindenki úgy érezte, hogy a hazai csapat egyértelműen ellenfele fölé kerekedett, akkor derült égből villámcsapásként érkezett a Cegléd 3. gólja. Egy bedobást követően figyelmetlenség után szállt középre a labda, amit fejjel lekészítettek Markó elé, ő pedig nagy erővel lőtt a hálóba!2-3.

Sajnos a futball nem volt igazságos velünk szemben ezen a napon, hiszen teljesen érdemtelenül gyakorlatilag 3-szor jártak kapunk előtt és ebből 3 gólt szerezve nyertek. (Nem mellékesen Sólyom Csabának semmi dolga nem akadt a meccsen. Ahogy a kapusok ilyen esetben megjegyzik, nem kellett elvetődnie…)

Természetes, hogy ez egyben a mi csapatunk kritikája is, a pontrúgásoknál való figyelmetlenség, az elkerülhető gólok olyan előnyhöz juttatták a vendégeket amire rá sem szolgáltak.

2-3 után ami történt az még kevésbé illik futballpályára, hiszen a vendégek játékosai közül többen Jászai díjra is érdemesek lettek volna a földön fetrengésből bemutatott színészi alakításukért.

Ekkor már nagyon nehezen viselte és tolerálta minden mislenyi játékos és szurkoló a pályán zajló eseményeket és az egyik alkalommal amikor már azt a bizonyos húrt is túlfeszítették, csapatunk tiltakozásul a fair play szabályok ellenére nem adta vissza a labdát, bízva abban, hogy befejezik addigi tevékenységüket ezen a téren. Természetesen ez nem így történt, viszont ezt követően olyan helyzetben maradtak már csak a gyepen, amikor az ő birtokukban volt a labda.

Sok NB II-es csapatot láttunk már Kozármislenyben az elmúlt években, de nem emlékszünk, hogy v

alaha bármely együttes is ilyen módon “futballozott” volna.

A mérkőzés hajrájában Tóth Dánielnek volt még egy ajtó-ablak helyzete, a fiatal csatár remekül került helyzetbe, de ezúttal lövése elakadt a mérkőzés során nagyon megbízhatóan védő korábbi NB I-es paksi hálóőr Kovács Attilában.

Sajnos a találkozót így a Cegléd nyerte meg, amely nagy öröm számukra és nagy szomorúság a Kozármisleny szempontjából.

Innentől kezdve nem érdemes rágódni a mérkőzésen, hiszen bár romlottak az esélyeink és nőtt a hátrányunk, mondhatni már nemcsak a mi kezünkben van a saját sorsunk, de ettől függetlenül van még remény, és amíg él a remény megpróbálunk az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodni!

Eduardo Almeida: Mérkőzésről mérkőzésre nyerni készülünk tavaszra, ez ma sem volt másképp. Mi domináltunk a találkozón, de sajnos az ellenfél több gólt szerzett, mint mi, nagy csalódás számunkra, hogy nem tudtuk megnyerni a találkozót. Egyértelműen mi voltunk a jobbak, de sajnos a futball ilyen, hogy nem mindig a jobb csapat nyer. Bízunk benne, hogy a jövőben ez majd változik, és nemcsak azokat a meccseket tudjuk megnyerni, amikor jobban játszunk, hanem esetleg amikor az ellenfelünk lesz a jobb, de mégis győzni tudunk. Megpróbálunk a következő mérkőzésen javítani.

Kiss László: Megérdemelten nyertünk. Negyven éves edzői pályafutásom során nem volt rá még példa, hogy egy csatárom sem volt a pályán, ennek ellenére győzelmet tudtunk aratni.

Hajrá Kozármisleny!

25 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  a vendégek játékosai közül többen Jászai díjra is érdemesek lettek volna a földön fetrengésből bemutatott színészi alakításukért.

  Cegléden is ugyanezt csinálták…
  A végén a vendég csapat gyúróját egy nagy pofon illette volna megjegyzésért!
  Legközelebb meg is kapja!

 2. gattuso4 szerint:

      
     Ez mind rendben lenne,ha egyszer,kétszer hangzik el,hogy jobbak vagyunk,mint 

     az ellenfél,de nem sikerült nyernünk ilyen-olyan okok folytán .

     Sajnos azonban kb.13x-or halljuk ugyanezt az aktuális edző szájából .

     Eddig 13x-or kaptunk ki . Azért ez elgondolkoztató !

     De csak azért is:hajrá Kozármisleny !!!
      

 3. valaki szerint:

  Megértelek benneteket, keserű a szőlő ennyi vereség után! Én a hazaiak sportszerűtlenségét emelném ki inkább!!!Többször nem adták vissza a labdát miután a Cegléd oldalvonalon kívülre rúgta a labdát ,h a hazai játékosokat ápolhassák!”ne add vissza ,ne add vissza ” kiáltás hallatszott végig!Sőt  a szinészkedéssel sem értek egyet, szerttetek rugdalózni!!!Ami a gyúrót illeti végig inzultáltátok!!

 4. Szurkoló szerint:

  Figyeljetek már ! Elvakított benneteket a kilátástalanság!Valóban egy hajszálnyival jobban játszott a Misleny de azért a Cegléd nem volt olyan rossz mint ahogy beállítjátok!! Meg ,h is volt ….ööööö …ööööö azt hiszem a Cegléd 3 míg a Misleny 2 gólt szerzett….öööö….kmmhhmm…akkor ki is volt a jobb???

 5. Zoli szerint:

  Kedves valaki!

  Ha ilyen baromságok írsz legalább vállald a neved!
  Az egész úgy nem igaz, ahogy van. Kár, hogy csak nézel és nem látsz.

 6. Valaki szerint:

  Zoli! Te úgyis a saját igazadat fogod fújni! Elfogult vagy amit megértek hiszen kikapott a csapatod! Ez már történelem!koncentráljatok a következő meccsre! Jó csapatotok van, sok sikert kívánok nektek! A játék alapján nem ott van a helyetek! Viszont attól, h szidkozottok, felelőst kerestek nem lesz jobb!

 7. Állítólag szerint:

  Valaki!!
  Ez a csapat egyáltalán nem áll sportszerűtlen csapat hírében, tehát ne állítsd így állítsd be a dolgokat! Egyszerű a helyzet, vezetett a Cegléd és ezért minden kisebb belépőért a földön fetrengtek. Egy ponton ezt megunta a csapat és egyszer, ismétlem EGYSZER nem adta vissza a labdát. Hozzáteszem én sem értettem ezzel egyet mint Kozármislenyi szurkoló. Sajnos a focit gólra játsszák, az elején “álmosan” kezdtünk és a Ceglédnek komolyabb helyzetek nélkül sikerült 3 gólt szereznie ellenünk. Sajnos a védelem nem állt a helyzet magaslatán ezen a meccsen. Eddig nem volt aki gólt szerezzen most pedig hátul hibáztunk. Ez van. HAJRÁ KOZÁRMISLENY!

 8. Szurkoló szerint:

  Két nappal a meccs után talán kicsit higgattabban
  lehet véleményezni a történteket. A mislenyi
  Szimpatizánsok, játékosok – érthető módon – 
  cseppet elfogódottan látják a dolgokat. Érthető,
  hogy szomorúak, de ez a meccs közbeni 
  viselkedésüket nem magyarázza. Természetesen 
  a többség kulturáltan szurkolt, viszont néhányan
  Folyamatosan zrikálták a ceglédi “stábot”..a 
  labdát minden ilyen szituációban vissza KELL
  adni, mese nincs. A színészkedés (ha volt is ilyen)
  kevésbé sportszerűtlen én azt gondolom. Fordított 
  helyzetben ugyanezt tette volna a Misleny csapata is!
  Őszintén!? Nincs igazam? Az persze igen alpári
  dolog, hogy a másodedző, olyan stílusban 
  szidta a ceglédi stábot (orvost, gyúrót, pszichológust,
  Elnököt, elnökségi tagokat ) hogy ilyet még 
  soha nem láttam! No de semmi baj fiúk! 12 pontocska
  az 12 pontocska..Oláh focista Úr megérte 
  a pénzét: legalább küzdött volna, ha 200 méternél 
  Nem volt képes többet futni..elég nagy szégyent
  hozott rátok az a néhány agyatlan, ezen azért 
  Érdemes lenne elgondolkodni…majd NBIII-ban

 9. Zoli szerint:

  Nálatok is bőven elég agyatlan nagyokos.

 10. Zoli szerint:

  Nálatok is bőven elég agyatlan van nagyokos.

 11. kfc szerint:

  Kedves Szurkoló!

  Nem nagyon emlékszem, hogy az elmúlt 7 évben lett volna olyan ellenfél, akiknek a játékosai, szurkolói így viselkedtek volna meccsen, a színészek a pályán, a megmondó emberek pedig meccs után hozzászólások terén! (vagy egyik másik éppen a helyszínen.)
  Talán ha a Nyíregyháza szurkolói vernék itt a mellüket, akkor némiképp volna alapjuk (még ha nem is volna annyira ildomos), hiszen ők az elsők! Mondjuk a Nyíregyháza vezetői, játékosai, szurkolói éppen ELISMERŐLEG beszéltek, amikor ősszel kikaptunk náluk, mert jobbak voltunk. Ők is “ugathattak” volna, de miután nyertek inkább azt mondták, “Jobbak voltatok, ti érdemeltetek volna győzelmet, ti játszottátok a focit.” Tőletek ilyet nem hallottunk! Persze mindenképp másképp látja és elfogult, de objektíven nézve SOKKAL jobbak voltunk!
  Persze semmit nem érünk vele, mert ti nyertetek, ez tény, de hogyan és miképp az más kérdés.
  Ha nagyon csöndben maradtok, akkor talán oké, de ezzel szemben…
  A ceglédi szurkolók szerintem NE verjék a mellüket!!! Ugyanis csak szólok, hogy 13. helyen áll a csapatuk és véleményem szerint a csoport egyik leggyengébb csapata. Ez amit futball címén bemutattak háááát… Ha valami akkor az az NB III. Még ha jelen pillanatban nem is úgy álltok! De ami késik, az jön!
  A sportszerűség!
  Én sem értek egyet, hogy nem adtuk vissza, akkor az EGY alkalommal a labdát! Illetve módosítok, a helyszínen nem értettem egyet.
  Utólag, a játékos fejével gondolkodva. Egyszerűen nem volt más lehetőségünk és eszközünk, hiszen a játékvezető partner volt a fetrengésetekben!
  Ettől függetlenül fordított esetben én is mérges lennék, ha nem adják vissza a labdát, de sokkal mérgesebb lennék, ha a csapatom színészkedne, fetrengne!!!!
  OLÁH LÓRIT pedig megvédeném! Ő adta az első gólpasszt és az első félidőben is volt egy gólpasszal felérő beadása, amit a Fitos fejelt kapura, de Kovács kapus bravúrosan védte. Oláht jellemzően ketten fogták, úgy hogy az egész csapat eközben a saját térfelének kapujához közelebb eső felén állt és védekezett. Így azért nem olyan könnyű brillírozni!
  Oláh Lóri NAGYON JÓ játékos!
  Hajrá Misleny!

 12. Szurkoló szerint:

  Amúgy a labdarúgás ilyen sport! A Kapusotoknak egyszer sem kellett vetődnie!
  Pedig lett volna mire, hiszen kapott 3 gólt!:) És a vetődést hiányolja? Jó humora van, az biztos!:)
  Kár, hogy egész meccs alatt sportemberhez
  méltatlan módon biztatta csapattársait a sportszerűtlenségekre,
  illetve a ceglédi szimpatizánsokat hergelte!
  Tisztelettel javaslom a mislenyi vezetőknek, ne csak a
  fizikai, de a mentális képességeit is fejlesszék
  játékosaiknak! A cikk írójának pedig illene tudni,
  hogy inkább a saját csapata gyengeségeivel foglalkozzon,
  egy (akár NB 2-es tagságot is veszélyeztető) zakó után!
  Ráadásul nem is akármilyen vereség ez, hiszen – szerinte – 
  minden poszton jobban játszottak ellenfelüknél!
  Csak épp beleszaladtak egy bukováriba, ahol 
  szegény kapus még repkedni sem repkedhetett!
  Viszont közelről láthatott 3 parádés gólt, ami után
  kereshette a labdát a kapujában!:) nagy csalódás volt
  szembesülni a mislenyiek pszichés gyengeségéből adódó 
  sportemberekhez méltatlan magatartásával!:(
  Küzdjetek, harcoljatok, meg tökutolsóként, 
  felvásárolva a fél NB 1-et, nagytudású portugál edzővel,
  aki szintén úriember módjára lenyilatkozza, hogy nem is 
  érti, hogyan kaphattak ki egy olyan semmi csapattól
  mint a CVSE! A logika azt diktálja, hogy ez csak
  egyetlen módon történhetett meg: hogy az ő csapata
  egyszerűen gyengébb! Velük foglalkozzon inkább!
  Van bajuk éppen elég! Pffff

 13. Szurkoló szerint:

  Kfc, amúgy semmi harag, már elmúlt..13. a csapatunk!
  Három pontra a 8. helytől..ez a szedett-vedett társaság!
  Úgy küzdöttek egymásért a fiaink, hogy ha tényleg
  objektív vagy, csak irigyelheted ezt a fajta összetartást!
  Arról nem tehetünk, h igazolni alig tudtunk, a legjobbjaink
  java sérült, ezért most nem tudtuk “játszani” a focit, mint Ti
  anno Nyiregyen. Most ennyire tellett. Vér folyt az
  orrokból, annyira küzdöttek a srácok, meg “vágtak”
  3 parádés gólt. Elnézést kérünk, ha ezzel ekkora sokkot
  okoztunk, de muszáj volt!:) abban nem értek egyet
  veled, hogy arcoskodtunk volna! Elég nehéz úgy végigharcolni
  egy mérkőzést, hogy közben (és a meccs utan) folyamatosan,
  mint írtam alpári módon viselkedve “láttatok minket vendégül”!
  Főleg azért volt ez fájó, mert mi udvarias vendéglátók
  voltunk! Mindegy. Elmúlt. Jó munkát, és felkészülést
  a jövőre vonatkozóan! Lesz időtök rá, mire újra egy 
  osztályban szereplünk lefolyik néhány liter víz a Dunán!:)

 14. Állítólag szerint:

  Kedves Szurkoló!

  Ha nem vennéd észre épp te beszélsz lenézően a Kozármislenyi csapatról átfogóan, holott nem az egész szurkolótábor szidta a Cegléd játékosait és stábját, hanem egy maroknyi ember. Úgy gondolom velük kellett volna megbeszélni a problémákat személyesen, nem pedig egy teljes szurkolótáborra kivetíteni a rossz indulatú megjegyzéseidet.

  Valószínűleg nem tudsz semmit a Kozármislenyi csapat előzményeiről, előző idényekről, pld. az egymást követő ezüst érmekről az NB II Nyugati csoportjában. Sajnos/szerencsére kinek mi, a fél csapatot felvásárolta, illetve visszahívta a PMFC, amely jelenleg az NB I 7. helyén áll jól teljesítve. Ezeknek a játékosoknak a pótlására sajnos nem volt lehetősége a csapatnak az első fél szezonban, ezért állunk ott, ahol. Ahogy azt te is láthattad most érkezett egy pár nagyobb játékos mint “mentőöv” ennek a nagyon rossz helyzetben lévő csapatnak a felmentésére, de ha ismernéd a Kozármislenyi csapat múltját, illetve előző 2 szezonjának előzményeit, nem így nyilatkoznál a csapatról. SOSE a nagy nevek igazolása volt a cél, hanem tehetséges Magyar fiatalok beépítése a csapatba akik szomjaznak a sikerre és küzdenek.
  Remélem változik valamelyest az álláspontod,
  Üdv

 15. Állítólag szerint:

  Illetve azt még kihagytam, hogy ezek után gondolom megérted, miért ilyen csalódott a legtöbb szurkoló. BÁR EZ NEM MENTSÉG az ellenfél stábjának szidására és a vissza nem adott labdára. Én is elítélem, de tudom hogyha nem éltünk volna át ennyi problémát és kudarcot az elmúlt félévben nem ez lett volna. 

  Utóirat: A Cegléd játékosok valóban sokat feküdtek a földön néha okkal, de sokszor ok nélkül is, a vezetés tudatában, ezen jobb lenne változtatni a jövőben, mert ráfázhat a csapat.

 16. Szurkoló szerint:

  Kedves Állítólag!
  Köszönöm a korrekt válaszod! Engedd meg, hogy
  annyira azért hagy kérjelek meg, olvasd vissza az
  írásaimat, külön kiemeltem, hogy nem az egész csapatról,
  Illetve a szurkolótáborról írtam, csak azokról, 
  Akik provokálták a vendégeket! Jó munkát a továbbiakra,
  azzal “sajnos” senki nem tud mit kezdeni, ha a 92. percben
  egy ilyen eredménynél több időt tölt a játékos 
  a füvön, mint kellene. Hidd el, erre a vezetőségből
  senki nem biztatta őket, s mint írtam, Ti ugyanezt 
  tettétek volna. Az általad leírtak tükrében sajnálatos 
  ami a csapattal történt, viszont nem gondolnám, hogy
  ez az egyetlen oka jelenlegi pozíciótoknak, a vissza
  nem adott labdáknak. A tabella ezen környéken “tanyázó”
  csapatok a túlélésre játszanak, viszont ezt meg kell
  próbálni sportszerű eszközökkel. Kérlek hidd el, azon kívül,
  hogy talán több időt töltöttünk a meccs vége felé
  a földön, semmi olyat nem tettünk, ami miatt
  ilyen stílusú megjegyzéseket érdemeltunk volna
  meccs alatt és után. Leszámítva persze, hogy
  elhoztuk a 3 pontot, ami valóban kiválthatta a sportpályára
  nem illő magatartást. Minden jót!

 17. Szurkoló szerint:

  És az általad leírtak után maximálisan megértem,
  miért olyan csalódottak a csapat szurkolói!
  Maradjon bent mindkét csapat (ehhez persze 
  rengeteg munkára, szerencsére lesz szükség)
  S akkor bármi is legyen, legurítunk a következő 
  meccs után egy italt, nincs itt akkora harag senkiben
  sem szerintem! Küzdelem fiúk! Üdv: Szurkoló

 18. Zoli szerint:

  A tabella ezen környéken “tanyázó”
  csapatok a túlélésre játszanak, viszont ezt meg kell
  próbálni sportszerű eszközökkel.

  Ez baromira vicces, hogy ezt pont ti hozzátok fel. Hahaha

 19. Szurkoló szerint:

  Vicces Zoli? Akkor nevess nagyokat! Az általatok
  “színészkedésnek” vélt dolgokon túl ( aminek egy keményen 
  zúzodott lábfej azért mégis ellentmond cseppet )
  tettünk-e bármi olyat, amilyet a Ti csapatotok, vezetőitek,
  szurkolóitok tettek? Bántott-e meg egyetlen ceglédi
  egyetlen mislenyit is emberi mívoltában, emlegette-e
  a felmenőit nem igazán irodalmi stílusban, rúgta-e be az
  öltözőajtótokat bármelyik “alföldi parasztgyerek” úgy,
  hogy a szerencsének a szerencsének köszönhető, hogy 
  nem lett sérülés belőle, és végül de nem utolsó sorban
  biztatta-e bármely ceglédi a csapattársát sportszerűtlenségre
  (és itt most nem csak a sokat emlegetett vissza nem adott labdára 
  gondolok)????? Mert ha igen, mea culpa, én kérek
  a nevükben elnézést!!! Emlékeim szerint ezen dolgokat
  szombaton, a mislenyi pályán egy másik csapat játékosai
  mutatták be! 

 20. Zoli szerint:

  Vasz makoksz? 
  Én a Cegléd-Misleny párharcból 180 percet láttam ebben a szezonban. Nem kell megetetni.

 21. hajrá szerint:

  Szurkoló = egy hisztis kisgyerek…
  Csak a saját igazát hajtja, nem hajlandó reálisan és objektíven látni…
  Innentől kezdve kár is vele foglalkozni, szerintem nem érdemes válaszolni az újabb és újabb díszhisztijeire!!!
  Ráadásul egy csapathoz közeli embernek nem kellene még jobban lejáratnia a csapatát, a ceglédieket.
  Senki nem bántott benneteket, milyen ajtóberúgásról beszélsz?? Az, hogy a szimulálásotokat néhány szurkoló már nem tudta úgy lereagálni, nem is csoda.
  HIHETETLEN vagy!
  Emberi mivoltában megbántani??? Még sosem mondtak Neked, vagy nektek csúnyákat sehol sem, csak Kozármislenyben… Irgum-burgum mislenyi szurkolótársak!!!
  Miből lett volna sérülés?? Semmi olyan nem történt, mint egy átlagos focimeccsen, ellenben amit ti műveltetek az nem átlagos!!!
  Várjuk majd az összefoglalót majd abból kiderül ez+az…
  A Cegléd játékosai mind szentek, nem beszélve az idetévedt nethuszárról! Még szerencse, hogy ti sportszerűek voltak, a szimulánsokkal Konczcal aki 40 méterről ugatott Oláhnak és folytathatnánk. De nem érdemes, mert úgysem érted meg…
  Sok sikert a továbbiakban.
  Jah és lehet, hogy mi kiesünk, de hogy a Cegléd is kieső lesz az 1000%!!! Kampóval az élen!

 22. Szurkoló szerint:

  Kedves Hajrá!
  Vettem a fáradságot és visszaolvastam minden kommentet!
  A sajátjaim között nem találtam olyat, ami udvariatlan,
  vagy a csapatomra szégyent hozó lett volna!:)
  Talán elfogult lennék? Olvasd vissza Te is, mielőtt “nethuszározol”!
  Egyetértek veled: kár ebben a stílusban társalogni! Durcás
  kisgyerek objektív módon próbált helyzetképet
  adni a történtekről, ha érdekel, az ajtórugdosást
  saját szememmel láttam, de teljesen lényegtelen! Mr szubjektum
  úgyis azt gondol, ami a fájó kis lelkét megnyugtatja!
  Vagdalózik, sérteget. Vegyük úgy (ha javasolhatom)
  hogy próbálok empatikusan viselkedni, és a nehezen
  viselt fájdalomnak tulajdonítom azon dolgokat
  amiket az imént írtál. -12 ponttal a kis puttonyodban (nem
  a csapatról, és nem is a szurkolók 90%-ról írok most)
  igen rosszindulatú megjegyzés ez a “kieséses dolog, Kampóval
  az élen”!:):) Bár semmi bántót nem írtam, én békejobbot
  nyújtottam!(mondjuk nem neked, hanem KFC-nek, veled 
  eszembe se jutna kezetfogni a sértegetéseid, fantazmagóriáid
  után) igen silány értelmi képességekre utal, már
  megbocsáss):):) viszont legalább szórakoztató (nyilván
  egyúttal szomorú is) További legjobbakat kívánom, muszáj
  zárnom soraim, mert kezdek késztetést érezni
  néhány dolog komolyabb elmagyarázásába,
  viszont szerintem nem menne túl kultúráltan
  a te szintedre meg nem kívánok süllyedni!;)

 23. menthetetlen szerint:

  Szurkoló te menthetetlen vagy!!!
  Ha visszaolvastad, akkor még inkább…

  te vagy az okos, te láttad jól és ti csak a 92. percben színészkedtetek és a csúnya mislenyiek… Szerintem fóbiád van!!!
  Hazugság, hogy csak a 92. percben színészkedtetek. A 60. perctől biztosan, de inkább az egész 2. félidőt!

  Amúgy néhány szösszenet tőled:

  “12 pontocska
  az 12 pontocska..Oláh focista Úr megérte
  a pénzét”

  – te kezdted az egész írogatást. Szerinted sportszerűen!!! Akkor ez mi? Ezekkel égeted magadat a Ceglédet, hogy neked itt ezen a honlapon kell magyarázkodnod és védekezned, hogy nem úgy voltak a dolgok ahogy látta a többség. Sőt a saját játékosod telefonon ugyanígy számolt be, hogy kapura veszélytelenek voltatok de 3 szerencsés pontrúgásból gólt szereztetek nagy mákotok volt. Majd rajta is kérd számon miért beszél ilyeneket…

  “majd NBIII-ban”

  – KÖSZI!!!! ismételten korrekt vagy!

  “sportemberhez
  méltatlan módon biztatta csapattársait a sportszerűtlenségekre”

  – HAZUGSÁG!!! Az hogy azt mondja egy játékos, hogy tedd oda magad és harcolj, az mitől sportszerűtlen?
  Akkor a ti edzőtök nagyon “sportszerű”…

  “közelről láthatott 3 parádés gólt, ami után
  kereshette a labdát a kapujában!:)”

  – Parádés??? Más meccset néztünk! Láttam én már parádést gólt de ez egyik sem volt az…

  “mislenyiek pszichés gyengeségéből adódó
  sportemberekhez méltatlan magatartásával!”

  – Ezekkel járatod le magad!!! Pszichés gyengeségekből adódó… No komment!

  “tökutolsóként,
  felvásárolva a fél NB 1-et, nagytudású portugál edzővel,”

  – Korrekt ismét! Ki az a fél NB I? Az Oláh Lóri? Akit az előbb még fikáztál? Esetleg Petrók Viktor? Vagy a 19 éves Tóth Dani aki NB II-ben játszott? Vagy Toricska? Esetleg a cserekapus Holczer?? Gondolkodjál!

  “meg “vágtak”
  3 parádés gólt. ”

  -Újból viccelsz…

  “Elég nehéz úgy végigharcolni
  egy mérkőzést, hogy közben (és a meccs utan) folyamatosan,
  mint írtam alpári módon viselkedve “láttatok minket vendégül”!”

  KÖZBEN FOLYAMATOSAN??? meccs közben ki bántott téged a 60. percig? Nem jössz rá, hogy ti generáltátok ezt az egész helyzetet??? Nem volt semmi gond a vendéglátással egészen amíg el nem kezdtétek a színészkedést!!! Ti csináltátok a tüzet, abból lett a feszültség!

  “Lesz időtök rá, mire újra egy
  osztályban szereplünk lefolyik néhány liter víz a Dunán!:)”

  Nagyon magabiztos vagy, csak nehogy a végén a Cegléd legyen NB III-as. Jó esély van rá!!!

  “Durcás
  kisgyerek objektív módon próbált helyzetképet
  adni a történtekről”

  Te meg az objektivitás… Szerencse más ceglédi nem úgy látja mint te, csak nem írogat ide. Te meg írod a hülyeségeidet és ezzel tényleg csak ártasz magatoknak.
  Mióta szokás, hogy egy stábtag egy vendégkönyvbe írogasson?? Ilyen elfogultan, kedves jókívánságokkal fűszerezve???
  Kedves ceglédiek szóljatok már neki, hogy FEJEZZE be!!! Vége van már, készülj az Ajka ellen! Sokkal jobban játsz!

  “veled
  eszembe se jutna kezetfogni a sértegetéseid, fantazmagóriáid
  után) igen silány értelmi képességekre utal”

  Én azért kezet fognék bárkivel, még veled is. Talán utána kicsit megnyugodnál! Talán nem is annyira silány a mi értelmiségi szintünk…

  További jó szurkolást!
  Kevesebb színészkedést, több focit, kevesebb vendégkönyvbe írogatást, több alázatot és szerénységet!
  Aztán év végén majd meglátjuk, hogy mire lesz elég a ti és a mi teljesítményünk!

  Hajrá ‘Misleny!

 24. mislenyi szerint:

  szurkolónak:
  igen, nevetséges az alpári modorod, a mínusz intelligenciád és a provokatív hozzászólásaid.

  “menthetetlen” írására ugye nincs mit mondanod? hát ez a te színvonalad.
  no comment

Szólj hozzá a bejegyzéshez!