Ezüstérmet szereztek NB III-as labdarúgóink

Kozármisleny – Monor 5-1 (2-1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 500 néző

Vezette: Takács J. (Szilágyi N., Benkő R.)

Kozármisleny: Molnár P. – Fenyvesi, Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Beke (Schmidt 73.), Nagy K., Cziráki (Kirchner 81.) – Tóth A. (Puskás 59.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Monor: Trepák – Viniczai, Horváth D., Tóth Á., Petrezselyem – Petric (Gábor 80.), Csőke – Szabó M. (Vékei 46.), Benke, Wágner – Szabó V. (Kelemen 68.)

Vezetőedző: Tóth Mihály

Gólszerzők: Nagy K. (11-esből) 1., Fellai 24., Beke 51., Kirchner 86., Nagy K. 90. illetve Wágner a 18. percben.

Sárga lap: Kovács T. 66. illetve Trepák 1., Benke 41., Szabó V. 58., Wágner 68., Petric 77. percben.

A 2. helyezett Kozármisleny a 4. Monort fogadta az NB III Közép csoportjának záró fordulójában.

Remekül kezdődött a találkozó csapatunk számára, hiszen rögtön az elején 11-eshez jutottunk.

20 másodperc telt el, amikor Czirákival szemben szabálytalankodott Trepák kapus a 16-oson belül így jöhetett a büntető. Nagy K. állt a labda mögé és magabiztosan a hálóba lőtt. 1-0.

A 18. percben egy gyors kontratámadás végén Wágner kapta a labdát a bal szélen és a kiérkező Molnár P. mellett a hosszú sarokba lőtt. 1-1.

A 19. percben Kovács T. bal lábas, nagy erejű lövése cm-ekkel kerülte el a bal felső sarkot.

A 22. percben Kovács T. ugratta ki jó ütemben Tóth Adriánt, aki nem lőtt egyből, elhúzta a kapus mellett a labdát, majd elesett de a játékvezető nem ítélt 11-est.

A 24. percben jobb oldali oldalszabadrúgást Kocsis tekert középre, Fellai emelkedett a legmagasabbra és a kapuba csúsztatott. 2-1.

A 26. percben Kovács T. indította a jobb szélen Bekét, aki betört a 16-oson belülre, de ketten összezártak előtte.

A 39. percben szabadrúgást íveltek a kapunk elé, a labda átszállt a hosszú oldalra, Wágner kissé kisodródva, de közelről a kapufára fejelt.

Az első félidőben egy kezdeményező és egy szervezetten védekező Monort láthattak a kilátogató nézők.

Szinte végig a hazai csapat birtokolta a labdát, jobban játszott ellenfelénél és megérdemelten vezetett.

Az 51. percben Beke kapott kiváló labdát Lantostól, elhúzta a kivetődő Trepák mellett és a kapuba gurított. 3-1.

Az 52. percben Kovács T. lövését hárította Trepák, a kipattanót a védők kivágták.

Az 57. percben Lantos lövése kerülte el a monori kaput.

A 61. percben a vendég védők által kifejelt labdát Nagy E. kapásból lőtte mellé.

A 66. percben Kocsis ment el a bal szélen, beadását kifejelték, de Nagy K. megszerezte a labdát, majd kapu fölé lőtt.

A 70. percben Nagy K. lőtt távolról mellé.

A 74. percben Cziráki lövését védte Trepák, a kipattanót újból rálőtte, de ez elkerülte a monori kaput.

A 75. percben Kovács T. ugratta ki a frissen beállt Schmidtet, aki önzetlen akart lenni és bepasszolt Czirákinak, de a vendég védők lefülelték és felszabadítottak.

A 86. percben nagyszerű támadás során Nagy K. és Kirchner passzolta ki a vendég védelmet, Kirchner egy szép csel után a 16-osról kilőtte az alsó sarkot. 4-1.

A 90. percben Schmidt indult meg csellel befelé a jobb szélről, de a lövés pillanatában utolérték, így Nagy Krisztiánhoz passzolt, aki 18 méterről megszerezte a Kozármisleny 5. gólját. 5-1.

A találkozót teljesen meagabiztosan nyerte meg a hazai csapat. A Misleny ellenfele fölé kerekedett és ilyen arányban is megérdemelten győzött.

A Kozármisleny csapata remek évet tudhat maga mögött, hiszen a tavaly nyári nehézségek után most a szezon végére nem kétséges, hogy Németh Zsolt alakulata lett a legjobb.

Sajnos az őszi hátrányt nem sikerült ledolgozni, így a 2. helyen zártunk, amire büszkék vagyunk és gratulálunk mindenkinek, akinek ebben része volt!

A Kozármisleny FC  az utolsó 11 fordulóban nem talált legyőzőre, 9 győzelem mellett 2 döntetlenje volt a csapatnak ami rendkívül imponáló.

Tavaszi félszezon teljesítménye alapján a legjobb együttese is a miénk lett.

A bajnokság során mi lőttük a legtöbb gól 76-ot és mi kaptuk a legkevesebbet 26-ot.

Köszönjük a szurkolók egész éves támogatását!

Németh Zsolt: Örülök, hogy hazai pályán ismét fölényes győzelmet arattunk. Nagyon értékes az ezüstérem számunkra, igaz kicsit szomorúak vagyunk, mert az utolsó pillanatig bíztunk benne, hogy meglehet az aranyérem is. De csalódottak nem vagyunk, mert a tavasz elejét leszámítva remekül szerepeltünk. Mi szereztük a legtöbb gólt és mi kaptuk a legkevesebbet is. Köszönöm a játékosaim egész éves munkáját, köszönöm a szakmai stáb tagjainak Kovács Zoltán másodedzőnek, Volcsányi Csaba kapusedzőnek és Kovács Ernő gyúrónak az elvégzett munkájukat, rengeteg segítségüket és szeretném megköszönni Kárpáti Péternek is, aki a háttérben sokat segített nekem a tanácsaival. Köszönöm a Feleki Attila tulajdonosnak, hogy végig bízott bennem, így a siker nagyon sok ember munkájának együttes eredménye. És végül, de nem utolsó sorban nagyon köszönöm a szurkolók egész éves támogatását, nagyszerű hangulatot varázsoltak nekünk ma is és tették még szebbé a bajnokság zárását.

Tóth Mihály: Megmondom őszintén csalódott vagyok, mert nem gondoltam, hogy ilyen nagy különbség van a két csapat között. Mondhatnám, hogy a bajnokság végére sok játékosunk hiányzott, de a nagy arányú vereség akkor is fájó. Azt gondolom, hogy a Vác és a Kozármisleny kimagaslott az NB III-as bajnokságból és nem véletlenül ők végeztek a tabella első két helyén. Saját csapatom egész éves teljesítményéhez gratulálok és gratulálok a Kozármislenynek is!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

2 hozzászólás

 1. mislenyfan szerint:

  GRATULÁLOK A CSAPATNAK ÉS A SZAKMAI STÁBNAK AZ EGÉSZ ÉVES KIVÁLÓ MUNKÁÉRT!!!

  Köszönöm a szurkolótársaim nevében is a sok felejthetetlen pillanatot és remélem jövöre újra ilyen nagyszerü csapatunk lesz.

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!

 2. Zoli szerint:

  Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz!
  Viszont egy tüske van bennem: Maglód….

Szólj hozzá a bejegyzéshez!