Érkezik Tóth Dániel, további változások a keretben

Fiatal, tehetséges labdarúgóval bővült a Kozármisleny FC NB II-es labdarúgócsapatának kerete.

Tóth Dániel még nincs 20 éves, de már komoly NB II-es tapasztalattal rendelkezik, hiszen 72 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára és 16 gólt szerzett.

Az őszi szezonban a 4. helyezett Balmazújvárosban, a góllövőlistát vezető Urbin Péter éktársaként játszott, 15 fellépés alkalmával 3 gólt szerzett.

A megelőző 2 évben is állandó résztvevője volt az NB II-es mezőnynek, a tavalyi évben valamennyi bajnoki mérkőzésen pályára lépett az Orosháza színeiben, és 12 gólt szerzett.

A labdarúgó jelenleg a Paks csapatának igazolt játékosa, kölcsönbe érkezik együttesünkhöz.

Sok sikert Dani Kozármislenyben!

Tóth Dániel érkezésével tovább bővült a csatár kontingens, ezért az a döntés született, hogy Pap Roland nem marad Kozármislenyben. A labdarúgó az ősz során alig játszott, komoly sérülését követően csak 266 percet töltött a pályán, 2 alkalommal volt kezdő és 4-szer csereként lépett pályára. Oláh Lóránt és Tóth Dániel érkezésével csökkent a pályára lépésének valószínűsége, ezért mindkét fél érdeke, hogy több játéklehetőséget kapjon.

Sok sikert kívánunk Roli további pályafutásához!

A csapatunkkal kétszeres ezüstérmes, 23 éves Zsdrál Miroszláv sem marad Kozármislenyben.

A 2012/2013-as szezonban csapatunk erőssége volt, 26 bajnoki mérkőzésen 6 gólt szerzett, azonban az ősz nem igazán sikerült számára, munkáját sérülések hátráltatták, csupán 6 bajnoki mérkőzésen tudott pályára lépni. Sérüléséből ugyan már felépült, de nem nyerte vissza régi formáját, ez miatt az új vezetőedzőnk nem számít rá tavasszal.

Zsdrál a PMFC igazolt labdarúgója, kölcsönben szerepelt Kozármislenyben, így most visszatér Pécsre. A PMFC edzői stábjából Márton Gábor, mint korábbi edzője, régóta ismeri a játékost, ezért úgy döntöttek, hogy kap egy lehetőséget a PMFC-nél és elutazhat Törökországba az edzőtáborba.

Sok sikert kívánunk Mirónak! Kívánjuk, hogy a sérülések kerüljék el és minél előbb nyerje vissza régi formáját!

A téli játékosmozgások összefoglalva:

Érkezett: Gaál Miklós (PMFC), Oláh Lóránt (Kaposvár), Fitos László (Gyirmót), Tóth Dániel (Balmazújváros).

Távozott: Banai Balázs (?), Turi Tamás (Komló ?), Vég Bence (Soroksár ?),  Tóth Adrián (Komló ?), Pap Roland (?), Zsdrál Miroszláv (PMFC ?).

A héten minden valószínűség szerint újabb érkezőkről tudunk beszámolni. A csapat mindenképpen szeretne szélső védőt és középpályást igazolni még.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!