Érkezik az új vezetőedző, változások a klubnál

Hétfőn reggel érkezik Portugáliából Eduardo Almeida NB II-es csapatunk új vezetőedzője.

A fiatal trénert felesége és 9 hónapos kisgyermeke kíséri el Kozármislenybe.

Közben a szakmai stáb is összeállt, Eduardo segítője Németh Zsolt lesz, ő tölti be a másodedzői feladatokat. Németh Zsolt az utolsó 2 őszi fordulóban megbízott vezetőedzőként ült már a csapat kispadján. A kapuedző továbbra is Volcsányi Csaba míg az erőnléti edző Kárpáti Péter.

Távozik a klubtól Tereki Péter gyúró aki 5 és fél évig dolgozott az NB II-es csapat mellett. Terci a jövőben a PMFC utánpótlásában folytatja munkáját, helyére Bodnár Péter érkezik Pécsről, aki Eduardo Almeida és szakmai stáb között tolmácsként is funkciónál majd, hiszen kiválóan beszél angolul.

Tercinek KÖSZÖNJÜK a Kozármislenyben eltöltött szép és felejthetetlen éveket, a rengeteg élményt, a vidám perceket, jókedvet és kacagást amiből talán több könyvet is lehetne írni!

A labdarúgók január 7-én, kedden 15.00-kor találkoznak a kozármislenyi klubházban, majd ezt követően megkezdődik a téli felkészülés.

Egyelőre két távozóról és egy érkezőről van tudomásunk.

Turi Tamás és Banai Balázs egyaránt 3-3 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, nem jutottak állandó játéklehetőséghez, igaz munkájukat sérülések is hátráltatták.

Sok sikert kívánunk nekik további pályafutásukhoz!

Eddigi érkezőnk Gaál Miklós, aki a PMFC-ből igazol Kozármislenybe.

Az elmúlt hetekben sok tárgyalás zajlott és zajlik is a klubvezetés és a kiszemelt játékosok között, de egyelőre újabb szerzeményről nem tudunk beszámolni.

Bízunk benne, hogy a következő hetekben Mikihez hasonlóan érkeznek még jó nevű labdarúgók, hiszen céljaink eléréséhez szükség van az erősítésekre.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!