Éremátadás a Vidoton II. elleni mérkőzés után

Az utolsó fordulóhoz érkezett az NB II-es labdarúgó bajnokság.
A nagy kérdések eldőltek, hiszen a tabella 1.-2. helyezettje már ismert.

Örömmel jelenthetjük, hogy a bajnok MTK gárdája mögött a Kozármisleny végzett a 2. helyen!

Talán csak nagyon kevesen tudják, hogy ez a szereplés, ez az eredmény milyen ÓRIÁSI nagy siker!

A lehetőségek, a feltételek figyelembe vételével ez a csapat nemhogy kihozta magából a maximumot, hanem azt erősen túl is szárnyalta, ha lehet ilyen hasonlattal élni!

Soha egyetlen NB II-es évünkben nem végeztünk ilyen előkelő pozícióban, soha korábban nem szerzett a csapat 52 pontot (győzelem esetén 55 pontot), és soha korábban nem szereztünk 16 (17) győzelmet (!!), illetve nem szerepeltünk ilyen kiválóan hazai pályán, mint az idei évben.

A Márton Gábor edzette csapat a hazai pályán elért eredmények alapján BAJNOKSÁGOT nyert!

(Nagyításhoz kattintson a képre)

Az eddigi 14 hazai mérkőzésből 11-et megnyertünk, ami azt eredményezi, hogy 33 ponttal állunk, és az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül 1. helyen fogunk végezni.

Az idei év maga volt a CSODA, amilyen nehézségek közt indult tavaly a csapat és ameddig jutott ez HATALMAS eredmény, amelynek országos szinten is visszhangja van.

Az utolsó hazai mérkőzésnek ugyan különösebb tétje már nincsen – egyik csapat szempontjából sem -, de nagyon reméljük, hogy az EZÜSTFIÚK még egyszer ebben az évben megmutatják, hogy tétnélküliség ide vagy tétnélküliség oda, mennyire nagyszerű sportemberek és győzelemmel búcsúznak a hazai közönségtől.

Nagyon bízunk benne, hogy a kialakult bizonytalanság mellett sikerül szépen búcsúzni és győztes meccset követően megünnepelni az eddigi legsikeresebb évünket és a duplán sikeresen a szurkolóink előtt átvenni az ezüstérmeket.

Jelen pillanatban az MLSZ részéről ígéretet kaptunk arra, hogy a mérkőzést követően Vida Imre és Roskó Zoltán a Labdarúgó Szövetség részéről hivatalosan is átadják az ezüstérmeket labdarúgóinknak és az NB II-es stábnak.

A csapat jövőjével kapcsolatban továbbra sem tudunk konkrétumokkal szolgálni, hiszen még a vezetők fejében sem állt össze a hogyan tovább.

Ebből adódóan rengeteg találgatás látott már napvilágot, ami nyilván senkinek sem jó, hiszen bizonytalanságot okoz.

Mi csupán annyit ígérhetünk, hogy amint biztos információkkal rendelkezünk, azt meg fogjuk osztani olvasóinkkal.

Kérünk mindenkit, akinek lehetősége van jelenlétével tisztelje meg a szombaton 18.00-kor a Videoton II. elleni bajnoki labdarúgó mérkőzést, és az eddigiekhez hasonlóan biztassa csapatunkat, majd a mérkőzés végén közösen ünnepeljük meg az EZÜSTÉRMES együttest!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. Halász Jenő szerint:

    A tisztességes munka mindig jó termést ad, függetlenül a piaci viszonyoktól. Gratulálok a csapatnak és sok-szép sportsikert kívánok.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!