Emberhátrányban nem sikerült a bravúr Pakson

MVM Paks – Kozármisleny 4-2 (1-1)

Liga Kupa mérkőzés

Paks, 200 néző

Vezette: Kiss N. (Kepe A., Kulman T.) Tart. jv.: Molnár A.

MVM Paks: Molnár P. – Bagó (Csorba 58.), Nyári, Szabó J., Heffler N. (Délczeg 58.) – Heffler T. – Könyves, Hullám, Kiss T., Nagy O. – Tököli (Kvanduk 83.)

Vezetőedző: Horváth Ferenc

Kozármisleny: Helesfay D. – Vég, Fellai, Vattai, Farkas Z. – Szabó B., Banai –  Vituska (Galamb 83.), Kovács D. (Németh M. 48.), Zsdrál (Bozsovics 56.) – Tóth A.

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Szabó J. 13., Hullám 50., Tököli 81., Délczeg 91. illetve Tóth A. 32., Farkas Z. 69. percben.

Kiállítva:  Helesfay D. 47. percben.

Sárga lap: Bagó 25., Szabó J. 68. percben.

Kozármisleny első Liga Kupa mérkőzésére csapatunk keretéből több ember is hiányzott, többek közt Sólyom, Kiss M., Fenyvesi, Kovács T., Nagy E., Nagy K., Cziráki, Varga B., Pap R., Turi így néhány játékost leszámítva azok kaptak lehetőséget, akik az eddigi mérkőzésen kevesebbet játszottak.

A mérkőzés 13. percében hazai szöglet után Szabó J. bólintott Helesfay kapujába 1-0.

A 32. percben Vituska lőtt kapura, Molnár kiütötte a labdát, de Tóth Adrián elé került, aki a paksi kapuba lőtt. 1-1

A félidő remek iramot és igazságos döntetlen eredményt hozott.

A 47. percben Vattai cselezte el a labdát hátul, Helesfay pedig szabálytalanul állította meg a 16-oson belül a gólhelyzetben kilépő hazai játékost, amiért kapusunkat kiállították és büntetőt ítéltek a hazaiknak. Kovács D. helyére érkezett a fiatal Németh Martin. Az 50. percben elvégzett 11-est  Hullám értékesített 2-1.

Az emberhátrány ellenére a 69. percben Farkas Z. 26 méterről végezhetett el szabadrúgást, amely után a labda a paksi hálóban landolt. 2-2.

A 81. percben Csorba lövése a felső lécről Tököli elé pattant, aki nem hibázott és megszerezte a Paks vezető gólját. 3-2.

A 91. percben Délczeg találatával alakult ki a 4-2-es végeredmény.

Szabó Zsolt: A mai mérkőzésen elértük célunkat, azok a játékosok, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig, pályára léphettek, ráadásul egy NB I-es csapat ellen, így megnézhettük, hogy ki milyen teljesítményre képes. Összességében egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Szervezettek voltunk, veszélyes kontrákat tudtunk vezetni. A félidő döntetlen állással ért véget, úgy éreztem, hogy akár meg is nyerhetjük a mérkőzést, azonban a második félidő elején egy egyéni hiba miatt emberhátrányba kerültünk. Tíz emberrel is jól futballoztunk, sikerült egyenlítenünk, de sajnos a végére kijött az emberelőny és a hazaik megnyerték a meccset. Sok pozitívuma volt a mérkőzésnek néhány egyéni jó teljesítménynek is örülök, gondolok itt Kovács Danira, Vituskára, Tóth Adriánra. Kicsit unjuk már a szimpatikus és jól játszó vesztes szerepét. Jól esett a hazai vezetők részéről a dicséret, de sajnos ennek ellenére nulla ponttal jövünk haza. Reméljük hétvégén ez megfordul és nemcsak jól játszunk, de győznünk is sikerül. Bizakodva várom a Balmazújváros elleni összecsapást.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!