Egyszerűen jobbak voltunk, hejj, hejj!!!

Szentlőrinc – HR-Rent Kozármisleny 0-3 (0-1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szentlőrinc, 300 néző

Vezette: Kovács G. (Fehér M., Schweighardt D.)

Szentlőrinc: Pacéka – Hajnal (Mezei 58.), Dekanics, Zámbó (Harsányi 72.), Kalmár – Tóth M., Füredi, Kiss M. (Lóth 58.), Turi, Berdó – Nikolic

Vezetőedző: Papp Zoltán

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M. (Fenyvesi 31.), Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner (Beke 70.), Wittrédi, Nagy K. – Gránicz (Lauer 65.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Nagy K. 14., Wittrédi (11-esből) 53. , Wittrédi (11-esből) 57. percben.

Sárga lap: Füredi 37., Zámbó 53., Pacéka 57. illetve Lantos a 77. percben.

Az 1. percben egy felívelt labdát Nagy Erik csúsztatott meg, ami alig lett hosszú Gránicznak.

A 3. percben Nagy K. ígéretes helyzetből lőtt 14 méterről, de blokkolták kísérletét.

A 6. percben Kocsis kapott kiugratást a bal szélen, beadását Gránicz elől szögletre mentették.

A 8. percben Wittrédi 22 méterről lőtt, Pacéka elsőre még kiejtette a labdát, de másodjára megfogta.

A 14. percben Kirchner remekül centerezett középre, ahol érkezett Nagy K. és a hálóba lőtt. 0-1.

A 20. percben Nagy K. 27 méterről lőtt mellé.

A 22. percben Gránicz cselezte magát keresztbe a vendég térfélen, majd a 16-oson belül lőtt, de az egyik védő önfeláldozón elvetődve mentett.

A 30. percben Gránicz szép cselekkel játszotta magát tisztára, beadását Nagy K. mellre vette, majd lövésre vállalkozott, de blokkolták a labdát.

A 35. percben szép játékot követően került Wittréditől Fenyvesihez a labda, akinek középre lőtt labdáját szögletre mentette a szentlőrinci védelem.

A 42. percben egy röviden hazapasszolt labdára lecsapott Gránicz egy az egyben vezette Pacékára, de sajnos támadónk elhibázta a nagy ziccert.

Az első félidő óriási vendég dominanciát hozott, hatalmas labdabirtoklási fölényben volt a Misleny, az eredmény nem tükrözte a két csapat közti különbséget.

A 46. percben Turi távoli, de nem túl erős lövését hárította Helesfay.

A 49. percben Wittrédi 17 méteres lövését hárította Pacéka.

Az 50. percben Wittrédi ugratta ki Nagy Krisztiánt, aki a kapussal állt szemben, de mellé lőtt.

Az 53. percben Fenyvesi erőszakosságának köszönhetően betört a 16-oson belülre, ahol szabálytalankodtak vele szemben. A megítélt büntetőt Wittrédi magabiztosan lőtte a hálóba. 0-2.

Az 57. percben Gránicz ellen a büntetőterületen belül szabálytalankodott a hazai kapus, a 11-est Wittrédi végezte el, ezúttal sem hibázott. 0-3.

Az 59. percben a hazaiak legnagyobb helyzeténél Helesfay remekül jött ki kapujából és mentett Nikolic elől.

A 61. percben Tóth M. 17 méterről középről lőtt, de Helesfaynak nem okozott nehézséget.

A mérkőzés ezen szakaszában 3-0-ás vezetésnél is a Kozármisleny volt a kezdeményezőbb, szinte alig volt a labda a hazaiaknál.
Több ígéretes támadást is vezettek Wittrédiék, de az utolsó passzokba sokszor hiba csúszott.

A hazai szurkolók egy kis csoportja (a többség sportszerű volt!) érthetetlen módon a Kozármisleny és a bírók szidalmazásával volt elfoglalva, valljuk be 0-3 mellett nem hangzott szépen az „Egyszerűen senkik vagytok” rigmus. Együttesünk semmi okot nem adott a szidalmazásra, ha valamivel akkor saját csapatunk gyenge játékával lehettek elégedetlenek a lőrinciek.

A 80. percben majdnem szépített a Szentlőrinc. Lóth a jobb oldalról ívelt át a hosszúra, ahol Berdó ajtó-ablak helyzetben kapu mellé lőtt.

A 81. percben Beke húzta meg a jobb szélen, majd erősen középre lőtt labdáját Lauer kapu fölé lőtte.

A 85. percben Wittrédi indította Bekét, aki bal lábbal kapu mellé emelt.

A 88. percben Nikolic a kapunak háttal állva ráfordult a labbára, majd gyengére sikerült lövését Helesfay könnyedén fogta.

A találkozót rendkívül magabiztosan nyerte meg a Kozármisleny. Végig uraltuk a mérkőzést, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki. Jól játszott a csapat, dinamikusak voltak a játékosok, sok jó teljesítményt jegyezhettünk fel!

Gratulálunk a győzelemhez! Csak így tovább srácok!

Papp Zoltán: Sajnos osztálykülönbség volt a két csapat között. Én szégyenlem magam ezért a meccsért, bár a legnagyobb hibát nem én követtem el, még akkor sem, ha páran ezt úgy gondolják. Egy jobb csapat ellen játszottunk, amely a futball minden elemében megvert bennünket. Alapvetően nem is az eredmény bánt, hanem a mutatott játékunk.

Németh Zsolt: Jó játékvezetés mellett, teljesen megérdemeltem nyertünk, jobbak voltunk ellenfelünknél. A 3 lőtt gólon kívül is voltak még gólszerzési lehetőségeink, de nem vagyok elégedetlen, hiszen idegenben simán nyertünk 3-0-ra. Csapatom ma nagyon jól játszott, büszke vagyok a játékosaimra.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

 1. mislenyfan szerint:

  Gratula srácok!!!

  Ma ennyi is bőven elég volt a három pont megszerzéséhez, de legközelebb nem szabad ennyire sportszerűnek lenni. Meg kell alázni őket, a szurkolóik miatt megérdemelnék.
  Csak így tovább haladni ezen az úton.
  Remélem a Puskás lesz a következő áldozat, jobbak vagytok náluk is csak el kell hinni!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!