Egyesületi Sportnap – Június 9. szombat

Kedves Sportbarátunk!

Engedd meg, hogy ezúton meghívjalak Egyesületünk Sportnapjára 2012 június 9-re.

Ez a rendhagyó esemény segít kicsit emlékezni honnan indultunk, milyen eredményeket értünk el és hová jutottunk el az elmúlt évek során.

Tíz éve nyertünk Megye I. osztályt, öt éve nyertük meg az NB III. osztályt, ez alatt számtalan utánpótlás sikert értünk el, és idén egy NB II-es ezüstérmet tudunk játékosaink nyakába akasztani!

Szeretnénk, ha ennek az ünnepnek mindenki részese lenne, aki segítette ezt az időszakot munkájával, a lojalitásával, és azzal, hogy közösségünk részese volt.

Kérlek ha teheted, személyes jelenléteddel segíts emlékezetesé tenni ezt a napot ahol minden korábbi edzőnk, vezetőnk, játékosunk és szurkolónk fel tudja idézni, miért volt mindig megtisztelő ehhez a nagy családhoz tartozni.

A programban délután gyerekek fognak az új műfüves pályánkon játszani 15h-tól, majd fotókon, és gólösszefoglalón keresztül idézzük fel a korábbi sikereinket, és miután egy vacsorával megvendégelünk, a remélhetően kellemes délutánt egy zenés esttel zárjuk le.

Bízunk benne, hogy a számtalan felidézett élmény szép emlékeket ébreszt majd, hiszen sok sikernek voltunk részesei, és így könnyű lesz csak a szépre emlékezni.

Sajnos a nagyszámú résztvevő miatt nincs lehetőségem mindenkit személyesen meghívni, de kérlek, jelen levelemet tekintsd ilyen megkeresésnek, számítok és számítunk a megjelenésére mindenkinek!

Tisztelettel:
Feleki Attila

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!