Eduardo Almeida: “Örökké Mislenyi maradok!”

NB II-es csapatunk távozó vezetőedzője, Eduardo Almeida értékelte a csapat tavaszi szereplését, majd elköszönt a szurkolóktól, a stábtól és Kozármislenytől.

Sokak számára talán meglepő és furcsa, de búcsúzni és elköszönni így is lehet. A Kozármisleny FC honlapjának írt magyarra fordított levelét szeretnénk megosztani a szurkolókkal, honlapunk olvasóival.

“A befejeződött bajnokság után szeretnék az elmúlt 5 hónapról egy visszatekintést adni kozármislenyi munkásságomat illetően.

Azt gondolom, hogy egy átlagos tavaszi szezont tudhatunk magunk mögött, talán 2-3 győzelemmel többet is arathattunk volna (főképp hazai pályán), de sajnos néhány hiba és sokszor a balszerencse következtében ez nem sikerült. Ezeket az elveszett győzelmeket nem tudtuk behozni más csapatok ellen.

Nagyon alacsony pontszámmal kezdtünk neki a tavasznak, tudtunk, hogy nagyon kemény feladat és nehéz munka lesz, hogy bennmaradjunk a másodosztályban. Az utolsó pillanatig harcoltunk, de sajnos nem sikerült elérni célunkat, hiszen csak egy helyet tudtunk előre lépni, így nem sikerült az NB II-ben maradni.

A csapat, a stáb, a vezetőség és a klub elnöke is mindent megtett azért, hogy bentmaradjunk, ennek ellenére sem sikerült.

A szezon során több sérülésünk is adódott, melynek következtében sokszor más poszton bevethető játékossal kellett pótolni a kiesőket, nem nagyon tudtunk ugyanúgy felállni a mérkőzéseken.

Azt gondolom a magyar foci egész jó szinten van és véleményem szerint tovább fejlődik. Bízom benne, hogy egy nap visszatérek még Magyarországra.

A Kozármisleny egy nagyon jó klub és azt gondolom, hogy az Elnök Úr erőfeszítéseinek köszönhetően tovább fog erősödni és ismét régi fényében fog csillogni.

Jelen pillanatban én új kihívást keresek és nagyon köszönöm a lehetőséget, nagyon büszke vagyok, hogy a Kozármisleny edzője lehettem.

A klub, a kozármislenyi emberek nagyszerű tapasztalat és csodálatos élmény volt számomra.

Köszönöm a szurkolók támogatását, a kozármislenyi emberek segítségét, a vezetés támogatását, nagyon jól esett, hogy napról napra támogattak és mindig mellettem voltak!

Köszönetet szeretnék mondani a kozármislenyieknek, a klub vezetésnek, a másodedzőmnek és kapusedzőmnek akik mindig támogattak, köszönetet a játékosoknak, akik nagyon nagy harcosok és nagyon jó emberek voltak.

Az utolsó szavak pedig ahhoz az emberhez szólnak, aki bízott bennem, aki engem választott és lehetőséget adott hogy edzőként harcolhassak az NB II-es tagság megőrzéséért, ami ugyan nem sikerült, de kijelenthetjük, hogy mindent megtettük a cél elérése érdekében és egy igazán nagy küzdelmet folytattunk.

Külön köszönet tehát Feleki Attila Elnök úrnak, aki egy jó ember, egy csodálatosan jó ember! Nincsenek rá jobb szavak, ő egy igazi NAGY ELNÖK! A labdarúgásnak nagyon sok Feleki Attilára volna szüksége, és biztos vagyok benne, hogy a labdarúgás is jobb lenne!

Köszönet mindenkinek, köszönet Attilának, köszönet Kozármislenynek!

Örökké MISLENYI maradok!”

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!