Durva meccsen szenvedtünk vereséget Bölcskén

Bölcske – Kozármisleny 2-1 (1-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Bölcske, 100 néző

Vezette: Gyarmati II. T. (Sebestyén L., Reinicz G.)

Bölcske: Csoknyai – Hajdók, Féhr, Blatt (Farsang 22.), Tóth J. (Nagy D. 86.) – Miskovicz, Budai, Fröhlich, Szili – Agócs (Kecse 87.), Tóth T.

Vezetőedző: Buzás Attila

Kozármisleny: Sólyom – Várda (Valkovics 55.), Fellai, Gajág, Szabó M. – Nagy E., Fenyvesi – Cziráki (Szabó P. 70.), Lauer, Nagy K. – Puskás (Tóth A. 65.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Tóth T. 17., 80. illetve Tóth A. 92. percben.

Kiállítva: Puskás a 74. percben.

Sárga lap: Tóth J. 13., Miskovicz 57. illetve Lauer 73., Nagy K. 84., Fellai 87. percben.

Nagyon rossz talajú pálya fogadta a csapatokat, amely nem kedvezett a futballozni akaró együttesünknek.

A vendégek rendkívül agresszíven védekeztek, a mérkőzést sok szabálytalanság tördelte, alig-alig volt folyamatos játék.

A 17. percben egy hazai kontratámadás után Fenyvesi blokkolt egy lövést, de az oldalra pattanó labdára nem figyeltek eléggé védőink, mert a középre passzolt labdából Tóth T. megszerezte a vezetést a hazaiaknak. 1-0.

Ez az eredmény a játék képének alakulása szempontjából még inkább a házigazdának kedvezett, hiszen így megszállták a térfelüket és zárt védekezésből időnként veszélyes kontrákat vezettek.

A szünetben a levonuló hazai edzőt a játékvezető kiállította, mert elégedetlenségének adott hangot a játékvezetéssel kapcsolatban.

A második félidőben valamelyest fokoztuk a tempót, de ez is kevésnek bizonyult, mert kapura veszélytelenek voltunk, sőt Sólyom Csabának többször is bravúrt kellett bemutatnia az ellenfél kontráinál, hogy ne legyen nagyobb a különbség.

A 75. percben miután csapatunk kihasználta mindhárom cserelehetőségét, Fenyvesi Olivér bokája sajnálatos módon megsérült – le kellett vinni a pályáról-, ezáltal emberhátrányba is kerültünk.

Az emberhátrány ellenére sem volt mit tenni, támadnunk kellett és a 80. percben egy újabb hazai kontra góllá érett. Sólyom a hazai támadó lövését elsőre még hárította, de az akciót kísérő Tóth T. megszerezte saját maga és csapata 2. gólját. 2-0.

A 92. percben Nagy Erik ívelte fel a labdát melyet Tóth A. fejelt a hálóba és szerezte meg a szépítő találatot. 2-1.

Az agresszíven, helyenként durván játszó hazai csapat ellen a kisméretű pályán nem találtuk az ellenszert, hogy tudnánk feltörni a hazai védelmet.

A vereséggel újabb lehetőséget szalasztottunk el, hiszen a csoport rangadóján a Vác 0-0-ra végzett a Monor otthonában.

Németh Zsolt: Hat meccs óta voltunk veretlenek, nagyon bíztunk benne, hogy folytatni tudjuk jó sorozatunkat, de sajnos a 7. meccsen egy rossz minőségű pályán egy nagyon agresszív ellenfél megszakította a szériánkat. Sokkal többet kellett volna tennünk, hogy sikeresek legyünk. Sajnos több játékosom is csalódást keltett, így pedig nem tudtunk még pontot sem szerezni.

Hajrá Kozármisleny!

4 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  Akkor most kettős emberhátrány volt?

 2. NagyG szerint:

  Nem, Puskást a kispadról állították ki.

 3. Markó Lajos szerint:

  Még egy nappal a meccs után is felháborítanak a Bölcskén tapasztaltak.
  Hordágy ugyan volt, de a rendezők nem voltak hajlandó a pályára menni a megsérült kozármislenyi játékosért, ezért ölben kellett levinnünk.
  Ezen kívül 1 azaz 1 db mérkőzés labda állt rendelkezésre, amit ha elrúgtak akkor nagyon lassan került vissza a labda a pálya környékére.
  Volt egy korrekt hazai rendező, akik a következőt mondta: “Szégyellem, hogy bölcskei vagyok…”
  Ettől függetlenül megérdemelten győztek a hazaiak, mert többet tettek a győzelemért. A játékvezetőnek nehéz dolga volt, de jól fújta a mérkőzést.

 4. Fefe szerint:

  Kell jelezni ezt a vérlázitó dolgot az MLSZ-nek!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!