Dunaújvárosba a Vác otthonába utazunk vasárnap

Minden csapat életében vannak nehéz pillanatok, amikor nehézségek adódnak, ezúttal csapatunk is ilyen helyzetbe került.

A nehézségek és a hétvégi vereség után sem áll meg az élet, talpra kell állni, és bár nem vagyunk könnyű helyzetben, de szerencsére nem állunk kieső helyen.

A sérülések, eltiltások és betegségek okán 6-7 játékosunk sem állt rendelkezésre vasárnap és ehhez nyugodtan hozzávehetünk további 2-3 játékost, aki a csapat érdekében nem teljesen egészségesen, vagy éppen fájdalomcsillapítóval is vállalták a játékot.

Ennek ellenére sem gondoltunk, hogy ilyen nagyarányú vereség jön ki ebből, de sajnos megtörtént, melyet a lehető leggyorsabban el kell felejteni és visszatérni arra az útra, ami legutóbb a Csákvár elleni idegenbeli összecsapáson jellemezte csapatunkat.

Box nyelven szólva ütést kaptunk, de még nem számoltak ránk, ebből az ütésből kell most “kijönni” és a következő menetben tiszta lappal, immár egy új ellenfél ellen megpróbálni a pontok gyűjtögetését.

A nagy különbségű vereség azt leszámítva, hogy rosszul néz ki, nagyobb hátrányt nem eredményezett a gólarányt tekintve, hiszen egyelőre több győzelmünknek köszönhetően kedvezőbb a helyzetünk a Cegléd – Csákvár rivális csapatokkal szemben, persze ezt a pozíciót meg is kell tartani.

Jelenleg 1 ponttal előzzük meg talán legnagyobb riválisunkat, a Ceglédet, amely csapat ha 1 ponttal többet gyűjtene, mint mi, akkor sem előzne meg még bennünket, mert több győzelmünkkel előttük végeznénk.

2017_Csapat_525

A hátralévő 3 fordulóban biztosan szükségünk lesz még pontokra és az előzetes esélylatolgatás alapján vélhetően egyszer mindenképpen győzni kell a bentmaradáshoz, de mivel a futballban bármi megtörténhet és a meglepetés mindig benne van a játékban ez csak egy várakozás (játék a számokkal), lehet, hogy még 3-nál is több pontot kell szerezni, ahhoz, hogy meghosszabbítsuk NB II-es tagságunkat.

A HR-Rent Kozármisleny a Vác otthonába, Dunaújvárosba utazik vasárnap, ahol legutóbb a Sopron tudott nyerni, még 2016. októberében. Szokták mondani, hogy minden sorozat megszakad egyszer, reméljük éppen most kerül erre sor. Csapatunk a Sopronnal hasonló játékerőt képvisel, így ha nekik sikerült, miért ne sikerülhetne nekünk is.

A Vác már valamelyest páholyban érezheti magát, 5 pont a hátránya az 5. helyezett Békéscsabával szemben és 5 pont az előnye a 7. ZTE előtt. Ahhoz, hogy ezt a pozíciót megtartsák, még biztosan szükségük van néhány pontra és nyilván azon lesznek, hogy minél előbb bebiztosítsák előkelő helyezésüket.

A Vác az előző fordulóban Csákváron vendégszerepelt, ahol a hazaiaknak égetően nagy szükségük volt a 3 bajnoki pontra, végül céljukat elérték és a 78. percben Bakos révén megszerezték a győzelmet.

A vasárnap 18:00-kor, DUNAÚJVÁROSBAN megrendezésre kerülő összecsapást Barna Gábor vezeti, segítői Kepe Arnold és Kis Zoltán lesznek, tartalék játékvezetőként pedig Kovács J. Zoltán működik közre.

Gyerünk srácok, MINDENT BELE!!!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

1 hozzászólás

  1. Mecsek szerint:

    Megy valaki autóval Dunaújvárosba, ahova esetleg beférnék?
    Előre is köszönöm!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!