Döntetlennel zárult a megyei rangadó

Kozármisleny FC – Szentlőrinc SE 1-1 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 500 néző

Vezette: Bana G. (Kis Z., Varga G.)

01_szentlorinc_20171111_525

Kozármisleny FC: Ipacs – Kiss D., Fiáth, Racskó, Kocsis – Hleba, Horvát G. (Müllerlei 76.) – Városi, Márkvárt (Németh Á. 46.), Udvardi – Tóth M. (Grabarics 65.)

Vezetőedző: Kovács Zoltán

02_szentlorinc_20171111_525

Szentlőrinc SE: Pacéka – Fenyvesi (Királyházi 81.), Dudás, Keresztes, Németh M. – Havas, Hampuk – Vágner, Berdó (Bodor 14., Nagy R. 68.), Virág – Tóth A.

Vezetőedző: Turi Zsolt

Gólszerzők: Kocsis 93. illetve Hampuk a 63. percben.

Sárga lap: Városi 40., Németh Á. 68. illetve Vágner 18., Bodor 29., Németh M. 55., Havas 76., Virag 85., Nagy R. 92. percben.

Baranya megyei NB III-as rangadóra került sor Kozármislenyben, ahol a 3 ponttal előttünk álló Szentlőrinc SE együttesét fogadtuk.

A 2. percben Tóth A. bal lábbal, a 16-os vonaláról tekert a mislenyi kapu fölé.

A 9. percben Virág 20 méterről vállalkozott lövésre, de a labda elkerülte Ipacs kapuját.

A 10. percben Kocsis ívelt át a hosszú oldalra, ahol Kiss D. a 16-os sarkának közeléből, nagy erővel kapu fölé bombázott.

A 12. percben Tóth M. 25 méterről leadott lövése volt pontatlan.

A 13. percben Városi szép cselek után elfektetett egy védőt, majd jobbal a hosszú felső sarkot vette célba, de Pacéka bravúrt bemutatva szögletre tolta a labdát.

07_szentlorinc_20171111_525

A 19. percben Kocsis mintegy 26 méterről leadott szabadrúgása megpattant Pacéka előtt, így csak szögletre tudta tolni a labdát a kapus.

A 27. percben Hleba veszélyesen beadott oldalszabadrúgása után Városi csúsztatott, de Pacéka védett.

A 28. percben Tóth M. indítását követően Udvardi lövése kapu mellé szállt.

A 38. percben Városi fejéről került a labda Udvardi elé, aki a 16-os vonaláról, félfordulatból kapu fölé lőtt.

A 39. percben Hampuk oldalszabadrúgása után a labda átszállt mindenki feje felett és érintés nélkül az alapvonalon túl hagyta el a játékteret.

A 43. percben Dudás 26 méteres szabadrúgása kapu fölé szállt.

A 44. percben szép hazai akció végén Udvardi bal oldali beadása kicsit hosszú lett Tóth Márknak, akinek a fejesét így megfogta a vendég hálóőr.

Az első félidőben főképp csapatunk előtt adódtak gólszerzési lehetőségek. Ezt leszámítva mezőnyben két teljesen egyenrangú csapat összecsapását láthatták a kellemes őszi időben kilátogató szépszámú szurkolók.

A 48. percben egy gyorsan végigvezetett támadás végén Németh Á. húzta meg a bal szélen, beadását Udvardi ballal lőtte kapura, nem találta el igazán jól a labdát, így Pacéka védett.

A 49. percben Vágner fejesét tolta szögletre Ipacs, a sarokrúgás után átszállt a labda a hosszú oldalra, ahonnan Havas fejelt kapu fölé.

Az 56. percben Kocsis 19 méterről elvégzett szabadrúgását ártalmatlanította a vendég kapus.

A 62. percben Hampuk jobb oldalról, erősen lőtte középre a labdát, de Racskó szögletre mentett. A szöglet után Havas fejesét védte Ipacs.

A 63. percben Hampuk került helyzetbe a jobb oldalon és a 16-oson belülről leadott lövésébe Ipacs csak beleütni tudott, így a labda a hálóban landolt. 0-1.

A 67. percben Kocsis 20 méterről leadott lövése alig ment mellé.

A 80. percben Kocsis átlövését védte a szentlőrinci kapuvédő.

09_szentlorinc_20171111_525

A 84. percben Tóth A. középre adására ketten is érkeztek volna, de Racskó szögletre mentett előlük.

A 86. percben Királyházi éles szögből leadott lövését védte a mislenyi kapus.

A 87. percben Udvardi lépett ki a leshatáron, de a 16-oson környékéről leadott lövése kapu fölé szállt.

A 89. percben Királyházi alapvonali beadását a Kocsis mentette szögletre.

A 93. percben szabadrúgást végezhettünk el, amely után a lecsorgó labda Kocsis elé került, aki a 16-osról nagy erővel lőtt kapura, a játékszer pedig a bal kapufa belső éléről a hálóba került. 1-1.

11_szentlorinc_20171111_525

13_szentlorinc_20171111_525

A mérkőzés egésze alapján igazságosnak nevezhető a döntetlen.

Az első félidőben a Misleny előtt adódtak inkább gólszerzési lehetőségek, a második 45 percben viszont a Szentlőrinc volt a veszélyesebb.

Miután vezetést szerzett a vendég gárda, nagyobb elánnal próbáltak támadni a mislenyi labdarúgók, így a szervezett védekezésből többször vezettek veszélyes kontrát a vendégek.

Már úgy tűnt, hogy nem sikerül az egyenlítés, amikor a ráadás 3. percében Kocsis bombázott a Szentlőrinc kapujába.

Nyilván az utolsó utáni pillanatban szerzett gólban a szerencse faktor is benne van, de tenni kellett ezért és hinni az utolsó pillanatig az egyenlítésben és ennek meg is lett az eredménye.

Egy lüktető mérkőzést láthattak a nézők, mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőségek és mezőnyben is akadtak szép dolgok, igaz a hiba is becsúszott mindkét együttes játékába.

Az elmúlt hetekhez képest jobban játszottunk, talán ha mi szerezzük az első gólt (amire volt is esélyünk), akkor meg tudtuk volna nyerni a találkozót, de így az utolsó percben mentett pontnak is örülnünk kellett.

Kovács Zoltán: Egy küzdelmes mérkőzést játszottunk a Szentlőrinc ellen és igazságosnak mondható a döntetlen. Az első félidőben nekünk voltak lehetőségeink, melyekkel nem tudtunk élni. Tudtuk, hogy nüanszokon fog múlni a mérkőzés és nagy előnybe kerül, aki az első gólt szerzi. Az első félidőben csak nekünk voltak gólszerzési lehetőségeink, ugyanakkor a második félidőben rosszul kezdtünk, nem találtuk a mérkőzés ritmusát, ekkor a Szentlőrinc kicsit fölénk nőtt és a vezetést is megszerezte. A csapatunk erejét mutatja, hogy a 93. percig is hittünk abban, hogy ki tudunk egyenlíteni. Mentünk előre, néha kicsit görcsösen és sok hibával, de úgy gondolom, hogy nem érdemtelen a pontszerzésünk. További sok sikert kívánunk a Szentlőrincnek!

Turi Zsolt: Sokat tettünk azért a mérkőzésen, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, erre meg is volt minden esélyünk, mert mi irányítottuk végig a játékot, helyzetek tömkelegét alakítottuk ki, de ezeket rendre elhibáztuk. Sajnos nem csak az ellenféllel kellett megküzdenünk, hanem a játékvezetőkkel is. Nagyon nehéz úgy futballozni 90 percen keresztül, hogy minden egyes kritikus döntésnél az ellenfeleknek kedveznek a játékvezetők, sajnos hétről-hétre azt tapasztaljuk, hogy a csapat kárára hoznak téves döntéseket.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!