Döntetlen a 3. helyen álló Siófok otthonában

Kozármisleny – Siófok 0-0

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Siófok, 300 néző

Vezette: Kiss N. (Kulman T., Mohos M.) Tart. j.v.: Jakab G.

Siófok: Tajti – Kiss Zs., Tímás, Fehér, Pécseli – Fülöp N., Ivancsics – Nagy D., Bogáti (Dajic 62.), Pál A. (Gárdos 83.) – Horváth P. (Waltner 76.)

Vezetőedző: Horváth Károly

Kozármisleny: Holczer – Kiss M., Fellai, Petrók, Vattai – Kovács T. – Fitos, Kovács D. (Toricska 58.), Oláh, Nagy K. (Cziráki 69.) – Tóth D. (Varga B. 86.)

Vezetőedző: Eduardo Almeida

Sárga lap: Horváth P. 39. illetve Fellai 24., Fitos 62. percben.

A 10. percben Nagy K. remek szlalomozás után a gólhelyzetben lévő Oláh irányába passzolt, de az egyik belső védő a legutolsó pillanatban menteni tudott.

A 20. percben siófoki kontra végén Ivancsics bal lábas lövését Holczer elfekve hárította.

A 25. percben oldalszabadrúgást követően kifejelték védőink a labdát, a kipattanót Bogáti jobb lábbal 22 méterről lőtte kapu fölé.

A 26. percben könnyen vezetéshez juthatott volna a Siófok, az egész mérkőzés alatt nagyon veszélyesen játszó Nagy D. a jobb oldalról adott be, Pál A. közelről nagy helyzetben kapu mellé fejelt.

A 38. percben Tóth Dániellel szemben a 16-os sarkának környékén szabálytalankodtak, de a játékvezető nem ítélt 11-est.

A 42. percben a rövid sarokra beívelt siófoki szögletet követően egy közeli lövésből a labda a mislenyi hálóba került, de a játékvezető érvénytelenítette, mert az egyik hazai játékos kezére pattant a labda.

A 43. percben Nagy D. 20 méterről erős lövést eresztett meg, a megpattanó labda kapu mellé szállt.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, külső szemlélőként nehéz lett volna megállapítani, hogy melyik csapat küzd a feljutásért és melyik a bennmaradásért, ez pedig komoly dicséret együttesünknek. Igazán nagy gólhelyzetünk ugyan nem volt, de több szép akciót vezettünk, ahol főleg az utolsó passzokba csúszott hiba.

A második félidőt sokkal nagyobb elánnal kezdte a Siófok.

A 46. percben Nagy D. remek labdát kapott a jobb szélen, nagy erejű lövése alig ment kapu mellé.

Az 54. percben lesgyanús hazai támadás végén Holczer védett.

Az 55. percben Hováth P. lövését Holczer hárította bravúrral.

Az 55. percben Fitos adott be a jobb oldalról Tóth D. felugrott fejelni a hazai védőkkel, a lecsorgó labdát Nagy K. közelről lőtte fölé.

Az 56. percben Nagy D. ment el a jobb szélen, középre adott, érkezett Bogáti aki estében közelről pörgetett kapu mellé.

A 61. percben Fellai szorításában Bogáti lőtt kapura, de Holczer hárítani tudott.

A 62. percben 3 a 3 ellen vezettük a labdát a siófokiakra, Oláh passzolt Fitosnak aki a 16-oson belül megtolta a labdát, majd védője mellett elesett. A játékvezető nem ítélt 11-est, sőt Fitos megmozdulását sárga lappal “díjazta”.

A 66. percben Nagy D. adott be a jobb szélről, a csereként beállt Dajic közelről, a jobb kapufa tövéhez fejelt, de érkezett Holczer és hatalmas bravúrt bemutatva megmentette csapatunkat a kapott góltól.

A 78. percben Kiss M. tört be a siófoki büntető terülten belülre, majd Tóth Dánielhez passzolt, aki kapura fordult és lőtt, de Tajti kiszedte a léc alá tartó labdát.

A 80. percben Kiss M. lőtt kapura, lövése levágódott, majd Oláh szép lövőcsellel elfektette védőjét, de pontatlanul lőtt, így felszabadult a hazai kapu.

A 81. percben Waltner került helyzetbe, akit Kiss M. zavart, a hazai támadó kapura lőtt, de Holczer könnyedén hárított.

A bajnoki feljutásra esélyes csapat otthonában mindenképpen jó eredménynek számít a pontszerzés, főképp a második félidőben látottak alapján.

A hazaiak ebben a játékrészben sokat tettek a három pont megszerzéséért, de Holczer kifogott rajtuk. Kapusunk végig magabiztosan védett, amikor már mindenki bent látta a labdát, akkor is hárítani tudott.

A sok kihagyott siófoki helyzet majdnem megbosszulta magát, hiszen a hajrában kétszer is kis híján gólt szereztünk.

Horváth Károly: Az eredmény miatt teljes mértékben csalódott vagyok, fölösleges beszélni a sok kihagyott helyzetünkről, mert ezek csak akkor érnek valamit, ha bármelyiket gólra váltjuk, de ez legnagyobb sajnálatunkra, ezúttal nem sikerült.

Eduardo Almeida: Mindkét csapat a győzelemre játszott. A döntetlen igazságos eredménynek tűnik, de mindkét csapat megérdemelt volna egy-egy gólt. Idegenben azonban számunkra kedvezőbb az eredmény, mert egy előkelő helyen álló csapat otthonában szereztünk egy pontot.

Hajrá Kozármisleny!

6 hozzászólás

 1. gattuso4 szerint:

     Mi a helyzet a 85. perccel,amikor a kapus a labda helyett a Tóth Dani fejét ütötte el?

     Se kiállítás,se tizenegyes! Az online szerint Tóth Danit kiütötték,ápolás után csere,

     semmi játékvezetői ítélet! Hatalmas játékvezetői hiba,vagy nem történt semmi ?

 2. gattuso4 szerint:

       A Sopron -Vasas meccsen még hihetetlenebb történet a megadott és belőtt 

       és meg nem adott tizenegyes gólról !!!

       Játékvezetők jelentkezését várom,mivel erről nem találkoztam semmilyen információval.

       Kalandorok kíméljenek !

 3. NagyG szerint:

  Kedves gattuso4!

  Ugyan távol ültünk az esettől, de mi úgy láttuk, hogy a kapus a labda helyett Cziráki fejét találta (nem Tóth Dani volt a sértett) miközben a labdát próbálta kiöklözni.
  Hogy 11-es volt-e?
  Szerintünk igen, a játékvezető szerint sajnos nem.

 4. gattuso4 szerint:

       Kösz az “informacit”. Kár,hogy nem a játékvezető tévedett a javunkra !

 5. ha-ha-ha szerint:

  sírni lehet mindenért meg h így 11 meg úgy 11!! Nyerni kéne és nem mindig a hülyeségekkel foglalkozni!! EZT A SZAR TELJESÍTMÉNYT A TAVALYI CSAPATTAL IS EL LEHETETT VOLNA ÉRNI!!! OLCSÓBB LETT VOLNA 🙂 MAJD JÖVŐRE NB3!!

 6. mislenyi szerint:

  ha-ha-ha-nak
  csak a gyerekszoba és az, hogy egyáltalán élőlénynek tarthatlak-e, nos ez tart vissza attól, hogy kommentáljam a véleményed.
  A ma divatos fikázó, aki még soha semmit nem tett a csapatért. Aztán ezt miért nem írtad le tavaly ősszel? Most hirtelen megvilágosodott?
  Persze ilyeneket is hord a hátán a föld…..

  HAJRÁ MISLENY!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!