Dabasra utaznak labdarúgóink

NB III-as együttesünk vasárnap délután 17:00-kor Dabason lép pályára az NB III 25. fordulójában.

A Dabas 40 pontjával a bajnoki táblázat 4. helyén tanyázik, 5 ponttal lemaradva a 2. helyen álló Kozármislenytől.

A házigazda együttes sokkal jobban is állhatna, ha az eddig lejátszott 4 tavaszi, Dabason lejátszott mérkőzéséből 3-szor nem veszített volna (Monortól 5-1-re, az Orosházától 3-2-re, a Váctól 2-0-ra kaptak ki), egyedül a SZEOL-t győzték le 2-1-re.

Egyelőre úgy tűnik, hogy idegenben sokkal jobban megy nekik tavasszal, mert vendégként 5 mérkőzésükből 4-et megnyertek (Gyula, Maglód, ESMTK, Szentlőrinc) egyedül Dunaharasztiban hagyták el vesztesen a pályát.

A Dabas elleni őszi mérkőzés még él az emlékeinkben, amikor a korábbi NB I-es Molnár Zoltánt is soraiban tudó vendégek a 6. percben vezetést szereztek Mislenyben.

A 29. percben Nagy Krisztián egalizált, majd 2 perccel később emberelőnybe kerültünk – azt reméltük, hogy ez valóban előnyt fog jelenteni.

A mérkőzés jelentős részében hiába próbálkoztunk, mindez meddőnek bizonyult a védekezésre berendezkedő csapattal szemben, sőt derült égből villámcsapásként a 70. percben a dabasiak egy kontrából megszerezték a vezetést is.

A 74. percben Bozsik Viktor kiállítása után már kettős emberelőnyben játszhattunk, igaz túl sok idő már nem állt rendelkezésre.

A Dabas foggal körömmel őrizte az eredményt, tördelte a játékot, miközben Lauerék a kapujuk elé szegezték őket.

Az egyenlítést ugyan a 87. percben Nagy Krisztiánnak sikerült megszereznie, de a győztes találatot sajnos nem, így csalódottan vonultak az öltözőbe játékosaink.

Reméljük labdarúgóinkat duplán motiválja nemcsak az őszi mérkőzés, de a tabellán elfoglalt helyezésük is, mert mi más lehetne a cél, mint a hátralévő fordulókban minél több pontot összegyűjteni.

A Kozármisleny FC gárdája az elmúlt 5 fordulóban remekül szerepelt, a megszerezhető 15 pontból 13-at begyűjtött.

Az ESMTK elleni idegenbeli győzelemmel kezdődött a jó széria, majd itthon győztük le a Vácot, ezt követően Szentlőrincen ugyan 0-0-ra végeztünk, de Székesfehérváron bravúrosan, gól- és emberhátrányból fordítottuk.

A múlt hétvégén a REAC ellen Kozármislenyben megrendezett összecsapáson könnyedén tudtunk győzni 4-1-re.

A vasárnap délután megrendezésre kerülő összecsapást Radványi Ádám vezeti, segítői Szvetnyik Bence és Mohos Mátyás lesznek.

Fenyvesi Olivér a fehérvári kiállítását követően ismét csatasorba állhat, hiszen a REAC ellen letöltötte büntetését.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

2 hozzászólás

  1. mislenyfan szerint:

    Most vagy soha!!!  Nyomás alá lehetne helyezni a Vácot.

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!

  2. Zoli szerint:

    Itt a lehetőség! Szekszárd-Vác 2-1

Szólj hozzá a bejegyzéshez!