Budaörsön tehetjük fel az I-re a pontot

A 29. fordulóban Budaörsre látogat Márton Gábor legénysége.

A házigazda gárda egykor szebb napokat látott, jelenleg az utolsó szalmaszálba kapaszkodnának a bennmaradás érdekében.

Tegyük hozzá, hogy sereghajtóként ezen esélyük még győzelmük esetén is minimális, hiszen a Győr II egy esetleges pontszerzés esetén a Budaörs biztosan kiesne, márpedig erre minden esély megvan, hiszen a győriek a Dunaújvárost fogadják ebben a fordulóban.

A Budaörs csapatában két korábbi Kozármisleny játékos is felfedezhető, Mester Tamás – aki az NB I-ben is bemutatkozott időközben – védi a kaput, Kollega Krisztián pedig a támadóalakzatot erősíti.

A Budaörs az előző fordulóban már 2-0-ra vezetett Ajkán, de végül érvénysült a papírforma és 3-2-re nyert az Ajka.

Aki látta a hétvégi mérkőzésünket, örömmel nyugtázhatta, hogy az ETO ellen kiváló teljesítményt nyújtottak labdarúgóink, az NB I-es játékosokkal megerősített Győr ellen magabiztos győzelmet arattunk, mondhatni esélyt sem adtunk az ellenfélnek.

Győzelmünk egyben azt is jelenti, hogy a hátralévő 2 fordulóban 1 pont megszerzése esetén biztosan dobogón végzünk, de 1 győzelemmel biztos, hogy a 2. helyen fejezzük be a bajnokságot.

Biztossá vált az is, hogy a 4. helynél rosszabb pozícióban már nem végezhetünk, így kijelenthető, hogy minden idők legjobb kozármislenyi szereplése az idei.

Csapatunk a budaörsi vizitálás után az utolsó fordulóban a Videoton II-t látja vendégül, míg riválisaink közül a 4 pont hátrányban lévő Gyirmót a bennmaradást már kiharcoló BKV-t fogadja illetve Veszprémbe utazik. Az Ajka együttese 5 pont hátrányban van csapatunkkal szemben, ők előbb a Videoton II otthonába látogatnak, majd hazai pályán a BKV Előre ellen fejezik be a bajnokságot.

Mindhárom csapat hasonló erősségű gárdákkal meccsel, így a 4 és 5 pont előny remélhetőleg elég lesz arra, hogy ezüstérmet szerezzenek NB II-es labdarúgóink.

Büszkén jelenthetjük, ki, hogy már egy érmet, ráadásul a legfényesebb színűt, aranyérmet „nyert” a csapat, mégpedig egy nem hivatalos kategóriában, a hazai pályás eredmények versengésében.

Ugyan még minden együttesnek van vissza egy hazai mérkőzése, de az ott elért eredményektől függetlenül már BAJNOKNAK tekinthető a Kozármisleny!

Az eddigi 14 hazai pályán lejátszott mérkőzésből 11 győzelmet arattunk és csupán 3-szor szenvedtünk vereséget, így 33 ponttal listavezetők vagyunk.

1. Kozármisleny 14 11-0-3  31-13  +18  33 pont
2. MTK 14 9-3-2  35-9 +26 30 pont
3. Gyirmót 14     9-3-2  26-16 +10  30 pont
4. Ajka 14 8-5-1  28-12  +16 29 pont

Mivel az üldöző csapatok 30 ponttal követnek bennünket, de csak 9 győzelmük van, így legrosszabb esetben csak pontszámban tudnak bennünket beérni, amely után az első rangsoroló szempont a győzelmek száma, amelyben már befoghatatlanok vagyunk!

GRATULÁLUNK az egész csapatnak a KIVÁLÓ szerepléshez, és reméljük, hogy Budaörsön sikerül feltenni az I-re a pontot!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!