Budafok-Újbuda – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-1) (vége) ONLINE

Budafok-Újbuda – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Budafok, 50 néző

Vezette: Ducsai J. (Galán R., Ambrus D.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Beke, Kirchner, Nagy K. – Tóth D.

Vezetőedző: Németh Zsolt

Utolsó őszi mérkőzésünket kezdtük meg Budafokon hűvösnek mondható időjárási körülmények között. Wittrédi Dávid eltiltásának köszönhetően velünk együtt a pályán kívülről figyeli a meccset, Tóth Dániel pedig a kezdőben bizonyíthat. A létesítmény és a környezet nagyon kulturált benyomást kelt, ez a Promontor utcai ékszerdoboz. Egyébként egy nagy múltú egyesületről van szó, az 1945-46-os idényben az NBI-ben is szerepeltek. A meghirdetett ingyenes belépési lehetőség ellenére nem vagyunk túl sokan. A 10 fős vendégsereg mellett a bekísérők szülei és pár elvetemült hazai szurkoló nézi együtt az összecsapást. Fehér-kék-fehér a mieink színösszeállítása, a hazaiak a tradicionális piros-fekete csíkos mezben játszanak.

2. perc Egy gyors támadás. Kirchner indítja a jobb oldalon Bekét, aki lövésre szánja el magát. Szabó Balázs könnyedén hárítja.

6. perc: Kirchner szép cselek után 20 méterről kilőtte a hosszút. Vezetünk 1-0-ra! A kapusnak nem volt esélye.

Ezen a mérkőzésen már nem Dajka László ül a hazaiak kispadján, mert a legutóbbi vesztes meccs után lemondott. Viszont az árulkodó jelnek tűnhet, hogy a sajtópáholy alatt Prukner László kiabál a játékosoknak.

14. perc: Nagy Erik kapott sárga lapot a játékvezetőtől, mert nem hagyta elvégezni a szabadrúgást a félpályánál.

17. perc: A harmadik szögletet rúgjuk egymás után, ebből sem lett igazán helyzet. Egy erősen kétséges lesszituációt tudtunk kihozni belőle.

Az ellenfélben játszik Karacs Roland és Vég Bence is, akik korábban mindketten tagjai voltak a mislenyi csapatnak. “A kozármislenyi közönség pedig nagyon vígan van itt alattunk.” – mondja a helyi tévé kommentátora mellettem. És tényleg.

23. perc: Beke Péter kap sárga lapot hátulról való becsúszásért. A szabadrúgás nem jutott a 16-oson belülre.

33. perc: Kovács Tamás kap sárgalapot visszahúzásért. Most így színezzük.

37. perc: Az elmaradhatatlan szögletünk elmegy a hosszún, Kocsis visszakanalazza Kovács Tamásnak a 16-os vonalára, aki szépen találja el, a lövés, sajnos, lepattan.

44. perc: Az első egészséges hazai kapuralövés. Fölé ment. Skriba követte el.

Fölényben játszunk, és az ellenfél sem túl veretes. A gyors gól után igazi helyzet nélkül játszottuk végig a félidőt. Küzdünk, stabilak vagyunk, talán fáradtak is, ami érthető a szerdai összecsapás után. A sárgákkal vigyázni kell majd, de nem látom akadályát, hogy méltóan fejezzük be ezt a csodás szezont. Van még egy félidő.

50. perc: Nagy Krisztiánt küldik le a pályáról. Az ellenfél 16-osánál megütötte a hazaiak védőjét, ezért kapott pirosat. 10-e vagyunk.

51. perc: Beke indult meg, Ihász buktatja hátulról, ez is sárga. A szabadrúgást Kocsis Adrián rúgta alig fölé. Nem volt rossz kísérlet.

53. perc: Tóth Dániel megy le, és Várda Ákos érkezik a helyére. Tóth Dani keveset tett hozzá.

57. perc: Karacs Dániel kapott sárgát. A felívelést Kovács Tamás kapta az ötösön, és ha eltalálja a labdát, akkor már 2-0 lenne. Ehelyett csak felpörgette a zsugát a kapusnak.

66. perc: Majdnem gólt kaptunk. Egy szép jobb oldali elfutás után Karacs lövése Fellai testén pattan meg, és gurul ki a kapufa mellett. Helesfay nagyon távol volt.

67. perc: Még nagyobb helyzet a hazaiaknál. Újabb Kovács elfutás, beadását középen elengedik és Margitics érkezik, még át is veheti, aztán 11 méterről sikerült kapussal szembe fölé rúgnia. Óriási helyzet volt. Most nem mi dominálunk, és sok hibával is játszunk.

72. perc: Ismét a hazaiak kapitánya villog. Kovács Dávid erőteljes lövése megy fölé.

74. perc: Eljutottunk a vendég kapuig. Várda szögletét Lantos fejeli fölé.

80. perc: Beke fáradt el, Fenyvesi Olivér váltja az utolsó 10 percre.

83. perc: Szögletet rúgtunk, egy mislenyi kobakot ért is a labda, aztán a hosszú kapufánál álló védő a kapufára fejelte fel. Fellai még újrázott, de azt meg a kapus fogta.

84. perc: Sárga Kovács Dávidnak dumáért, Menyhértnek utánarúgásért. Ennyire nem durva a meccs egyébként. Talán célszámokat kapott a spori.

90. perc: Kovács Dávid feldobta magát, így megkapja a második sárgáját. Piros lappal vonul le a pályáról. 10-10 fővel fejezzük be a meccset.

92. perc: A gólszerző Kircinnyó megy le, Szabó Milén érkezik.

Elfáradtunk a szezon végére. Sok minden van mögöttünk, jó meccsek, nagy küzdelmek. Ezen a mai mérkőzésen is inkább a küzdelem dominált. Gyengébben és fáradtan játszottunk, de 11 emberrel nem is kellett több. Aztán Nagy Krisztián hülyesége megnehezített a srácok életét, de kiszenvedtük a győzelmet. Szép volt, fiúk! Megérdemlitek a pihenőt! Jövőre veletek ugyanitt!

1 hozzászólás

  1. Nemethgyorgy szerint:

    Szèpvolt fiuk!!!Gratula az egèsz csapatnak!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!