Bravúros győzelmet arattunk Orosházán

Orosháza – Kozármisleny 0-2 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 300 néző

Vezette: ifj. Szilágyi Sándor (Berecz A., Kövér T.)

Orosháza: Bordás – Szabó N., Tóth I., Makra,  Medvegy – Huszár, Ferenczi – Sztyecz, Juhász (Lovas 75.), Végh (Fülöp 83.) – Szélpál (Baranyai 70.)

Megbízott edző: Csizmadia Imre

Kozármisleny: Sólyom – Erdős, Fellai, Gajág, Szabó M. – Nagy E. (Szabó P. 57.), Fenyvesi – Cziráki, Reitz, Várda (Domonkos 90.) – Imrő (Valkovics 75.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerző: Fellai 49., Imrő a 70. percben.

Sárga lap: Juhász 16., Makra 55. illetve Gajág 22., Fenyvesi 45., Szabó P. 82. percben.

A hiányzó meghatározó játékosaink listája elég hosszú volt a mérkőzés előtt. Puskás Zoltán bokasérülés miatt hetek óta maródi (remélhetőleg rövidesen már a csapat rendelkezésére tud állni),  Nagy K. a múlt heti szerencsétlen sérülés és a még friss seb, Lauer egy kisebb húzódás, míg Tóth A. egy gyulladásos betegség miatt volt kénytelen kihagyni a találkozót, így mondhatni tartalékos összeállításban lépett pályára együttesünk, az első fordulóban idegenben is győzni tudó Orosháza otthonában. Szabó Balázs ugyancsak hosszú kihagyás után, a kispadra már le tudott ülni, de őt is gyakorlatilag a “hiányzók” között tudhattuk, így összességében 5 rutinosabb labdarúgója nélkül kezdett a Kozármisleny.

Az 1. percben Cziráki 18 méterről végezhetett el szabadrúgást, lövését Bordás hárította.

A 29. percben Cziráki fejesét tolta a léc fölé a hazaiak kapusa.

A 30. percben egy bedobás után Reitz 12 méterről előtte a labdát, amely a kapufát találta el.

A 32. percben hazai szabadrúgás után fejeltek Sólyom kapujára, de a mislenyi hálóőr bravúrral hárított.

A 38. percben az orosházi 16-os magasságából Cziráki adta be a labdát, Fellai fejesét ártalmatlanította a kapus.

Az első negyedóra csapatunké volt, de ezt követően a hazaiak is veszélyeztettek már, leginkább oldalszabadrúgásokból és az azt követő szituációkból. A játékrész utolsó harmada ismét együttesünké volt, de ekkor még nem sikerült betalálnunk.

A második félidő jól kezdődött csapatunk számára.

A 49. percben Cziráki oldalszabadrúgása után Fellai 8 méterről fejelt az orosházi kapuba. 0-1.

A 70. percben Reitz ugratta ki Imrőt, aki a 16-oson belülre vezette a labdát, majd szép egyéni megmozdulás után 13 méterről kilőtte a hosszú alsó sarkot. 0-2.

A második félidőben is főképp csapatunknak voltak lehetőségei, sikerült megvalósítani az elképzeléseinket és a hazaiak még 2 gólos hátrányukban sem tudtak nyomás alá helyezni kapunkat.

A 83. percben Sólyom Csaba védett egy szabadrúgást, de igazából nem forgott veszélyben a győzelmünk!

Gratulálunk a CSAPATNAK, nagyszerű győzelmet arattak!

Csizmadia Imre: Tudtuk, hogy jó csapatot fogadunk, és sajnos nem is csalatkoztunk, bár némi szerencsével más is lehetett volna az eredmény.

Németh Zsolt: Fiatal csapatom remekül helyt állt és nagyszerű győzelmet szereztünk. A sok sérült játékost a fiatalok jól pótolták és a csapat kiválóan oldotta meg a feladatot. Nagyon elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával és a mutatott játékkal is. Teljesen megérdemelten hoztuk el a 3 pontot.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!