Bravúros győzelmet arattunk Monoron

Monor – Kozármisleny 1-5 (0-4)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Monor, 150 néző

Vezette: Kovács G. (Fehér M., Zorinácz Á.)

Monor: Trepák – Barcsai, Szabó T., Virágh (Csőke 56.), Petrezselyem – Csepregi, Horváth D., Petric (Dr. Sellei 46.), Vékei – Szabó V. (Háda 46.), Benke

Vezetőedző: Tóth Miklós

Kozármisleny: Sólyom – Várda, Gajág (Szabó B. 62.), Fellai, Szabó M. – Nagy E., Szabó P. – Nagy K., Lauer (Reitz 87.), Cziráki – Tóth A. (Imrő 72.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Csepregi 54. illetve Tóth A. 2., Lauer 6. (11-esből), Nagy K. 30., Lauer 39., Lauer (11-esből) a 69. percben.

Kiállítva: Szabó M. 32. percben.

Sárga lap: Petric 5., Szabó T. 36., Barcsai 50. illetve Lauer 65., Cziráki 87. percben.

A 2. hely megszerzéséért utazott Monorra együttesünk, ami előzetesen nem tűnt könnyű feladatnak, hiszen a 3. helyezett csapat otthonában kellett sikeresnek lenni, akiknek ugyancsak a 2. hely megszerzése volt a céljuk, ráadásul hazai pályán remekül is szerepeltek az őszi fordulók során.

A 2. percben Lauer ellen szabálytalankodtak a kaputól 28 méterre. A szabadrúgást Fellai végezte el, megpattanó lövése szögletre vágódott. A szögletet Nagy K. adta be, Tóth Adrián 5 méterről a kapuba vágta a labdát. 0-1.

6. percben Nagy K. ment el a szélen, betört a 16-oson belülre, majd szabálytalankodtak vele szemben. A megítélt büntetőt Lauer magabiztosan lőtte a kapuba. 0-2.

A 23. percben Sólyom mentett lábbal, majd rögtön ezután Fellai nehéz helyzetben tisztázott.

A 30. percben Nagy K. beadás szerű lövése a kapus előtt megpattant és a hálóba került a labda. 0-3.

32. percben hazai támadás után beadták a labdát, Szabó Viktor fejese a kapufán csattant, majd a labda az ötösre került, de ekkor a játékvezető meglepetésre sípjába fújt és 11-est ítélt, Szabó Milánt pedig kiállította. A büntetőt Szabó Viktor végezte el, de Sólyom Csaba remek vetődéssel hárított, úgy hogy a labda ki sem jött róla.

38. percben Szabó Viktor lövése alig ment mellé.

39. percben szépen hoztuk fel a labdát. Cziráki tálalt Lauer elé, a kapujából érkezett a hálóőr, de a labda Lauer előtt maradt, aki okosan 15 méterről tekert a kapuba. 0-4.

A 44. percben Vékei lövését Várda blokkolta.

Az első félidőt remekül kezdte együttesünk, korán vezetéshez jutottunk, ami kiváló alapot adott a folytatáshoz. Nagyszerű volt a játékosok hozzáállása, mindenki nagyon akarta a sikert.

49. percben Nagy K. a felső lécet találta el.

Az 54. percben Gajág szerelését a játékvezető szabálytalannak ítélte, 11-est ítélt a hazaiaknak, amit Csepregi értékesített. 1-4.

58. percben Gajág megsérült, 5 percig kettős emberhátrányban játszottunk, majd amikor kiderült, hogy Gajág nem tudja folytatni érkezett Szabó Balázs a helyére.

68. percben kapunk előtti kavarodás után előbb Fellaiban akadt el a labda, majd Sólyom lábbal védett. Ezt követően egy csodálatos ellentámadás után Lauer lövését a hazai hálóőr lábbal hárította.

A 69. percben Nagy Erik ment egy elveszett labdáért, ami után a védő szabálytalankodott vele, így 11-eshez jutottunk. A megítélt büntetőt Lauer váltotta gólra. 1-5.

A mérkőzés 2/3-át emberhátrányban játszottuk, ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk.
A csapat rászolgált erre a sikerre, amellyel az őszi fordulók után a 2. helyen telelünk és az első helyezett Vác „lőtávolon” belülre került.

GRATULÁLUNK a csapatnak egész éves teljesítményéhez!! Bízunk a hasonlóképp sikeres tavaszi folytatásban.

Németh Zsolt: Úgy gondolom, hogy nagy sikert értünk el a Monor otthonában. Minden játékosunk megtette a magáét, sokat dolgoztak a srácok, sokat futottak. Nagyon jó volt a mérkőzéshez való hozzáállásunk, mindenki csúszott-mászott, rendkívül jó volt a mentalitásunk, az elszántság, akarat. Köszönöm szépen a csapatomnak a féléves munkáját, méltóképpen vagyunk a 2. pozícióban. Szeretném megköszönni Feleki Attila tulajdonosnak, a szakmai stábnak: Volcsányi Csaba kapusedzőnek és Kovács Zoltán másodedzőmnek az egész féléves munkáját, igazi stábként dolgoztunk. Nagyon nagy eredménynek tartom a 2. helyet, még akkor is, ha az volt a célunk, hogy a dobogón végezzünk. Örömteli, hogy továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért.

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. mislenyfan szerint:

    GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!!!!

    Ezt a hozzáállást kellene valahogy átmenteni tavaszra és akkor elérhető lesz a bajnoki cím.
    Már nagyon várom a folytatást és a Csank legénységet.

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!