Biztató játék a PMFC elleni félbeszakadt mérkőzésen

Kozármisleny FC – PMFC 0-1 (0-1) a 75. percben villámlás miatt befejeződött az összecsapás.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 400 néző

Vezette: Zierkelbach

Kozármisleny FC: Ipacs (Ivancsics) – Tar, Fiáth, Lantos, Kocsis – Hleba, Müllerlei (Petrovics) – Horváth (Takács), Tóth M., Grabarics (Horvát G.) – Városi

Vezetőedző: Kovács Zoltán

KFC-PMFC_edzomeccs_2017_1

PMFC: Sólyom – Puskás, Tóth, Szabó, Turi – Koller – Lehota, Wittrédi, Bata, Kiss – Frank

Cserék: Gőcze, Fellai, Károly, Mojzer, Rácz, Kónya D. Horváth P.

Vezetőedző: Márton Gábor

A 3,5 hetes nyári felkészülés és az eddig megvívott 4 edzőmérkőzés után, hétfőn is még komoly terhelést kaptak Lantosék, a PMFC elleni mérkőzésre pedig nem készült külön a csapat, a találkozó egy volt csupán az edzőmeccsek közül.

Többször mondtuk már, hogy egy edzőmeccsen az eredmény abszolút másodlagos, ez a mai nap hangsúlyosan igaz volt, hiszen a 0-1 ellenére remek dolgokat láthattunk a mislenyi futballistáktól. (Mindez akkor is említést érdemel, ha a PMFC nem a legerősebb összeállításában lépett pályára.)

KFC-PMFC_edzomeccs_2017_2

Dicséretes, hogy formálódó együttesünk teljesen egyenrangú ellenfele volt a feljutásra esélyes Pécsnek, sőt az első pécsi gól előtt inkább nekünk voltak lehetőségeink és közelebb álltunk az első gól megszerzéséhez.

Végül egy szépen végigvezetett kontratámadás végén a 20. percben Frank megszerezte a vezetést a piros – fekete alakulatnak, amely után már Kollerék előtt is adódott lehetőség, igaz nem több, mint amennyi hazai helyzetet láthattunk.

Összességében elégedettek lehetünk a látottakkal, erre a játékra és erre a hozzáállásra mindenképpen lehet építeni a jövőben!

A találkozó 75. percben villámlás miatt véget ért, a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt nem volt esély a folytatásra.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. unreal szerint:

    Márton Gábor rossz szokásához híven ismételten elfogultan látta az eseményeket, ezúttal azonban “kimaradt” a bírózás (meccs közben megvolt azért), ami a másik rendkívül rossz szokása, nem tud objektíven nézni egy meccset bármilyen jó edző is. Tisztel Márton Úr! a mérkőzés elején simán kaphatott volna 3 gólt a Pécs és nem mellékesen a kapusuknak, Sólyom Csabinak is volt védése. Persze a Pécs meg kihagyta a kihagyhatatlant (melyiket? azt a 2-3 helyzetet tekintjük annak?) ezen a mérközése nem volt jobb a PMFC, de mindig kell valaki bűnbak, hol a bíró, hol a kihagyott helyzet, de persze az ellenfélnek meg semi nem vollt. Ez fura. Ez nem a mislenyi elfogúltság, hiszen mi is láttuk hogy volt, de idéznék a pMFC honlapjáról:
    “Csapatunk már rögtön az edzőmeccs elején magához ragadta az irányítást, igaz, ezt követően a kék-fehéreknek is adódott néhány lehetősége a vezetés megszerzésére. Gólt mégis a pécsiek szereztek, a 20. percben egy szépen végigvezetett kontratámadás végén Frank Richárd talált be a mislenyi kapu bal alsó sarkába, 0-1. Ezt követően szinte azonnal megduplázhattuk volna előnyünket, ám Ipacs Péter hárított. A folytatásban a mindkét oldalon akadtak helyzetek, de pontatlanság, vagy szép védések miatt egyikből sem lett találat.”
    Tehát már a pécsi gól előtt is volt mislenyi helyzet és a folytatásban is akadt és voltak szép védéssek is és MINDKÉT OLDALON AKADTAK HELYZETEK! Na ez a reális nyilatkozat, ez az OBJEKTÍV, nem pedig Márton Gábor!!! Németh Zsolt nyilatkozata korrekt volt! Hajrá Misleny! Alakul a csapat, jók leszünk!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!