Birtalan mesterhármasával győztük le a Nagyatádot

Kozármisleny – Nagyatád 3-1 (1-1)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny

Vezette: Bánfai Zs.

Kozármisleny: Helesfay – Suba, Fellai, Romic, Vég – Fenyvesi, Zsdrál (Karacs) – Berdó V. , Boda, Árpád (Georgiu) – Birtalan

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Birtalan 3 illetve Nikolic.

A nemrég igazolt Birtalan már a találkozó első perceiben betalált, így előnyünk birtokában játszottunk. Jellemzően mi domináltunk, az ellenfél főképp kontratámadásokat vezetett.

A félidő utolsó percében egy szöglet utáni figyelmetlenséget használt ki Vukan Nikolic, így döntetlen állással ért véget a játékrész.

 

A második 45 percben hasonlóképp alakult a játék képe.

Mivel a felkészülés kellős közepén tartunk, a játékosok a terhelés következtében többször vétettek hibákat, ami ilyenkor még természetes velejárója ennek az időszaknak.

A második félidőben Birtalan nagyszerűen tekert egy szabadrúgást a vendégek hálójába, majd kicsivel később szöglet után fejjel is eredményes volt.

Szabó Zsolt vezetőedző ezúttal kevesebbet cserélt, ezúttal ilyen-olyan okokból többen is hiányoztak: Sólyom, Kiss M., Kovács T., Városi, Erős, Nagy D., Bjelanovic, illetve a padon ült de kisebb sérülés miatt nem szállt be Szabó B. és Zelenyánszki sem.

A második félidőben pályára lépett a PMFC U18-as csapatában szereplő Georgiu Nikosz, aki korábban megfordult a Kozármisleny utánpótlás csapatában is.

Következő felkészülési mérkőzésünket szerdán a Németh Zsolt irányította Pécsvárad ellen játsszuk, szerdán 18.00-kor Kozármislenyben a műfüves pályán.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

1 hozzászólás

  1. Zoli szerint:

    Vegyük kölcsön Bajzátot, létszámfeletti.
    Krisztiánért csere?

Szólj hozzá a bejegyzéshez!