Békéscsabán az MK-ban kezdődik el tavaszi szezonunk

Szerdán, 18:00-kor első tavaszi tétmérkőzésünkre kerül sor Békéscsabán, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első összecsapásán.

A kupaküzdelmekben sosem jártunk ilyen magasságokban és azon leszünk, hogy folytassuk remek szereplésünket.

NB II-esként is csak ritkán jutottunk a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé, most pedig hogy NB III-asként – nem is akármilyen előzményekkel – indultunk tavaly nyáron, talán legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy ilyen sikeres őszt tudhatunk magunk mögött.

A bajnokságot 11 ponttal vezetjük és eközben bejutottunk a Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé, ami soha korábban nem sikerült még!

Nagy siker ez klubunk életében, de biztosíthatunk mindenkit, hogy a játékosok ugyanolyan elszántak, mint voltak és ők nem szeretnének megelégedni ennyivel.

Nyilván nem mi vagyunk a párharc esélyese, ahogy a Siófok, Puskás Akadémia, DVTK és a Bp. Honvéd ellen sem mi voltunk, de tudjuk a végeredményt…
Ahogy azokon a találkozókon sem, úgy most sem fogunk feltartott kezekkel pályára lépni.

Tudjuk, hogy a Békéscsaba remek körülmények között Törökországban edzőtáborozott, jó minőségű pályákon tréningezhettek, amihez képest visszalépés lehet a hazai környezet és az itthoni pályák talajának állapota.

Tudjuk, hogy ellenfelünk a téli átigazolási időszakban megerősödött és minden jel arra utal, hogy nem tettek le azon szándékukról, hogy meghosszabbítsák első osztályú tagságukat, ehhez 14 forduló alatt 4 pontot kellene ledolgozniuk riválisaikkal szemben.

Komoly erősítés kapusposzton Vukasin Poleksic, aki montenegrói válogatottként érkezik a Viharsarokba. Matus Paukner a szlovák Nitra csapatából érkezett, 17 mérkőzésen 17 gólt szerzett a szlovák másodosztályban. Takács Péter az NB II-es Mezőkövedről tette át székhelyét Csabára, míg utolsó információnk szerint egyelőre még csak kiszemelt, a törökországi edzőtáborban a lilákkal együtt készülő, angol nemzetiségű  Nathan Eccleston aki ugyancsak a támadó szekciót erősítheti.

A Békéscsaba gárdája a jövő hétvégén rangadóval kezdi meg tavaszi bajnoki szereplését,  hazai környezetben a Ferencvárost látják vendégül, így a kupamérkőzéssel élesíthetik a formát a bajnokságra.

A HR-Rent Kozármisleny sikeres téli felkészülésen van túl, a csapat gerince együtt maradt és ez lehet legfőbb fegyverünk, meg persze a remek öltözői hangulat, a jó közösségi szellem!

Mindent bele srácok Békéscsabán is!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Gyerünk srácok teher nélkül játszhattok itt már minden meccs jutalom.
    De azért a Békéscsabát is meg kell verni ugyanolyan alázattal és küzdeni tudással ahogy eddig tettétek.
    Kísérjük el minél többen a csapatot, szükség lesz a szurkolásra.

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!