Begyűjtöttük az Újpest “skalpját”!

Színvonalas teremlabdarúgó tornán szerepelt 12.29-én Pécsett a Kozármisleny SE labdarúgó csapata!

A II. Santender kupán két hármas csoportba sorsolták a csapatokat, ahol labdarúgóink az Újpest és a Lancast-Bundesliga All Star alkotta trióba került!

Rögtön az első csoportmérkőzésünkön 0-2-ről fordítva 4-2-re győztük le az NB I egyik éllovasát az Újpestet.
A lila-fehérek soraiban egykori válogatott labdarúgók (Kovács Zoltán, Vermes Krisztián), jó nevű játékosok Ronald Habi is pályára léptek.

A második csoportmeccsen többek közt a Dárdai Pált, Szélesi Zoltán, Lőw Zsoltot, Torghelle Sándort, Egressy Gábort, Márton Gábort is felvonultató Lancast-Bundesliga válogatottól ugyan vereséget szenvedtünk, ennek ellenére a csoport második helyén az elődöntőbe jutottunk!

Az elődöntőben nagy baranyai rangadó keretén belül a PMFC gárdajával mérkőztünk, ahol a rendes játékidőt követően döntetlent mutatott az eredményjelző.

Sajnos a büntetőpárbaj a pécsieknek kedvezett, így ők a döntőre mi pedig a bronzmeccsre készülhettünk!

A harmadik helyért vívott csatában a Barcs másodosztályú labdarúgóval kellett megmérkőzni, ahol ismét döntetlen eredmény született és újból büntetőkre került sor.
Nagy izgalmak közepette zajlott a büntetőpárbaj, de itt sem sikerült diadalmaskodni, így végül a negyedik helyet szereztük meg!

Elmondhatjuk, hogy a Kozármisleny SE nagyszerűen helytállt és kis szerencsével előkelőbb helyen is végezhetett volna!

Elégedettek lehetünk a látottakkal, hiszen a mérkőzéseken a csapat, játékosaink szép dolgokat mutattak be, amely a semleges szurkolók elismerését is kiváltotta!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!