Az utolsó percben mentett pontot a Cegléd

Ceglédi VSE – HR-Rent Kozármisleny 2-2 (1-0)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Albertirsa, 350 néző

Vezette: Bogár G. (Berettyán P., Horváth R.) tart. j.v.: Nagy R.

Ceglédi VSE: Horváth G. – Wild (Nánási 82.), Albert I., Farkas V., Valkovszki – Makrai, Asztalos (Markó 16.) – Peres, Albert Á., Pozsár (Csordás 69.) – Szabó V.

Vezetőedző: Krecska János

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Gubacsi (Pajor 67.), Lantos, Racskó, Kocsis – Nagy E., Szekszárdi (Kirchner 63.) – Beke, Nagy K. (Tóth M. 77.), Sinanovic – Városi

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerzők: Peres 36., Nánási 92. illetve Nagy K. 49. (11-esből), Nagy K. 69. percben.

Kiállítva: Albert I. 48. percben.

Sárga lap: Gubacsi 62., Sinanovic 74., Beke 84. percben.

A 6. percben Sinanovic egyéni akciója végén szögletre mentettek a védők.

A 9. percben Sinanovic beadása után Városi elől a kapus lehúzta a labdát.

A 15. percben Beke bedobást harcolt ki, a bedobás után Nagy E. remekül ívelt be Nagy Krisztiánnak, aki nagy helyzetben 7 méterről mellé fejelt.

A 19. percben Peres középre tartó lövését védte Helesfay.

A 23. percben beadás érkezett kapunk elé a bal oldalról, de nem alakult ki lövőhelyzet belőle.

A 36. percben labdát vesztettünk, amely után megkontrázott bennünket a Cegléd és a középre adott labdát Peres 11 méterről lőtte a kapunkba. 1-0.

A 42. percben hazai támadás végén Helesfaynak kellett védenie.

A 45. percben felesleges szabálytalanságot vétettünk, az alapvonal közeléből elvégzett beívelés elment a fejek felett.

Bár mi irányítottuk a mérkőzést és mi voltunk a támadóbbak, ennek ellenére mégis a hazaiak szereztek vezetést és előnnyel vonulhattak a szünetre.

A 48. percben Kocsis labdaszerzése után Nagy K. elé passzolt, aki Városit ugratta ki, akivel szemben a büntetőterületen belül szabálytalankodtak. A játékvezető büntetőt ítélt, a hazaiak védőjét Albert Istvánt pedig kiállította.

A 49. percben Nagy K. értékesítette a 11-est és ezzel egyenlített. 1-1.

A gólt követően is sok lehetőségünk adódott, többször vezettük a labdát létszámfölényes szituációkban, de sajnos a játékosok rossz döntéseket hoztak.

A 69. percben aztán góllá érett a fölényünk. Városi Viktor remek kiugratást kapott Bekétől és ugyan az alapvonal közelébe sodródott, de a kapujából kiérkező kapus fölött nagyszerűen középre löbbölte a labdát, ott érkezett Nagy K. aki közelről a kapuba fejelt 1-2.

A 70-90. perc között is többször vittük a labdát ígéretes akcióban, amiből gólt szerezhettünk volna. Előfordult, hogy 2-1-ben vezettük a kapusra, de volt 3-2-es szituáció is, sajnos mindegyik kimaradt.

A futball végül a 92. percben büntetett, mert egy szabadrúgás után egy lecsorgó labdát Nánási váltott gólra. 2-2.

Talán előzetesen elfogadtuk volna egy edzőváltás utáni csapat otthonában a döntetlent, de így utólag nagyon bosszantó a pontvesztés, főleg úgy, hogy a második félidőben kezünkben volt a meccs és remekül fordítottunk.

Sajnos ezen a szinten nem férnek bele a hibák, hiszen egy végjátékbeli szabadrúgásban mindig benne van a gól lehetősége, ráadásul ott már az emberelőnynek sincs szerepe.

A hajrára viszont nem 2-1-el kellett volna fordulnunk és az előre játékban jobb döntésekre lett volna szükség.

Most még fájó az elszalajtott győzelem lehetősége, de minden hibából tanulni lehet és tanulni is kell!

Krecska János: Helyzetünkben csak a legjobb az elég jó! Ez a teljesítmény még nem az volt! A mérkőzésen történtekből kiindulva elégedettek lehetünk az egy ponttal.

Kovács Zoltán: Végigtámadtuk a mérkőzést, ennek ellenére az első félidőben mégis a hazaiak szereztek vezetést. A szünet után nagyon jól mentünk bele a mérkőzésbe, kiharcoltunk egy 11-est, amely szituációnál emberelőnybe is kerültünk. A büntető értékesítettük, majd bő 20 perc múlva meg is fordítottuk a találkozót. Ezt követően is nekünk állt a mérkőzés, komoly helyzeteket, ígéretes lehetőségeket puskáztunk el, de sajnos a játékosok rossz döntéseket hoztak. A hazaiak a 92. percben egy pontrúgás után egyenlíteni tudtak, így bármilyen fájó, de 2 pontot Albertirsán hagytunk.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    BRAVÓ KRISZ, MÁR NAGYON KELLETEK EZEK A GÓLOK!

    Kár az elhullajtott pontokért, szerencsére a többi csapat sem vitézkedett.

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!