Az NB I-es Puskás Akadémia FC-t fogadjuk kedden

A  Magyar Kupa 2. fordulójában megrendezésre kerülő összecsapáson, kedden 15:00-kor, az első osztályú Puskás Akadémia FC  lesz az ellenfelünk, a tét a legjobb 32 közé kerülés.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a rendes játékidő döntetlen eredménye után 2*15 perc hosszabbítás következik, majd ha ott sincs döntés, büntetők döntenek.

Vendégeink bombaerős kerettel kezdték az idei első osztályú bajnokságot, talán nem túlzás kijelenteni, hogy soha korábban nem volt ilyen erős a játékosállományuk.

A felcsútiak között találunk válogatottat, magyar bajnokot, feltörekvő fiatalokat, utánpótlás válogatottakat, vagy éppen minőségi idegenlégiósokat.

A teljesség igénye nélkül: Fiola Attila jelenleg a magyar válogatott alapembere, Lencse László magyar bajnok az MTK-val, Márkvárt Dávid (a PMFC-ben stabil NB I-es játékossá váló labdarúgó) a felnőtt válogatott kapuján “kopogtat”, válogatott kerettag, Belfastban is a kispadon ült. Fodor Ferenc (volt mislenyi játékos) korábbi utánpótlás válogatott, Zsótér Donát és Sallai Roland jelenleg is meghatározó játékosok az utánpótlás válogatottban (az U21-es nemzeti csapat tagjai). Rajtuk kívül olyan idegenlégiósokkal találkozhatunk, mint Pauljevic (aki a PMFC-ben bizonyította tavasszal, hogy az utóbbi évek egyik legjobb légiósa), de Dinjar neve is jól cseng az első osztályban és Grgic-ről is csak jókat lehetett hallani.

Ezzel az erős kerettel rendelkező Puskásról olyan hírek érkeztek nyáron, hogy a dobogós helyek megszerzését tűzték ki célul az új vezetőedző Robert Jarni és szakmai stábja számára.

Ennek fényében csalódás, hogy jelenleg csak 1 ponttal előzik meg a kieső helyen álló Vasast, ráadásul a hétvégén a listavezető FTC-vel mérkőznek, azaz egy esetleges vereség esetén könnyen kieső helyen találhatják magukat.

Közhely, de a fociban bármi megtörténhet, főképp egy mérkőzésen, márpedig a Magyar Kupában egy találkozó dönt a továbbjutásról.

A papírforma nem mellettünk szól, de láthattuk már, hogy egy alacsonyabb osztályú csapat is borsot tud törni a magasabban jegyzett ellenfél orra alá.

Ez lesz a célja a Németh Zsolt vezette HR-Rent Kozármislenynek is, amely megpróbál meglepetést okozni, még akkor is ha ez nagyon nehéz feladatnak ígérkezik.

A kedden 15:00-kor kezdődő találkozót Szőts Gergely vezeti, segítői Király Krisztián és Kis Zoltán lesznek.

Az összecsapás megtekintése a megszokottak szerint a gyermekek és a hölgyek számára ingyenes.

Sok szeretettel várjuk a szurkolókat, aki tud jöjjön!

Buzdítsuk sportszerűen a csapatunkat!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

1 hozzászólás

  1. Éder Mihály szerint:

    Nagyok vagytok! Csak előre, így tovább!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!