Az ESMTK-t fogadjuk vasárnap

AZ NB III 30. fordulójában vasárnap 17:30-kor, a PMFC stadionban fogadjuk az ESMTK együttesét.

Az ESMTK jelenleg a bajnoki táblázat 11. helyén áll, 33 pontjával a középmezőny oszlopos tagja.

Képesek a meglepetésekre és az erősebb csapatok ellen is jó teljesítménnyel tudnak előrukkolni.

Tavasszal Újbudán döntetlent értek el, a Komló ellen is pontosztozkodásra került sor és 1-1-re végeztek a jó játékerőt képviselő Bp. Honvéd II. ellen is.

Eközben szereztek idegenbeli győzelmet, a Pénzügyőr otthonából elhozták a 3 pontot és magabiztos hazai győzelmet is arattak a Gyula ellen, akiket 5-0-ra győztek le.

Ezen eredménysor alapján óvatosnak kell lennünk, hiszen a vendégek bizonyára meglepetésre készülnek, a bajnoktól való pontszerzés esetleg legyőzése nagy motivációt jelent számukra.

Németh Zsolt együttese a bajnoki cím begyűjtése után is nagyszerű teljesítményre volt képes Dunaharasztiban, ahol fölényes 5-0-s győzelmet arattak labdarúgóink, még a hazai szurkolók is megtapsolták csapatunkat.

A legfontosabb tényező tehát az lesz, hogy ugyanazzal az alázattal és hozzáállással lépjenek pályára Kovács Tamásék, mert akkor nem lehet baj.

Németh Zsolt vezetőedzőnk elmondta, hogy a hátralévő mérkőzések mindegyikét meg szeretnék nyerni és a lehető legtöbb pontot begyűjtve egy szép szezont zárni.

A vasárnap 17:30-kor kezdődő összecsapást Szommer Attila vezeti, segítői Varga Gábor és Illés Tamás lesznek.

A találkozó tehát ezúttal is a PMFC stadionban kerül megrendezésre, ahova a belépés a gyermekek és a hölgyek számára ingyenes!

Sok szeretettel várjuk a szurkolókat!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Gyerünk srácok tegyetek rá még egy lapáttal!
     És gyerünk Mislenyiek köszöntsük a bajnokokat!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!