Átigazolási hírek – 2008/2009. tél

Ahogy már arról korábban beszámoltunk távozott a keretből Molnár Tamás és Bozó László. Utóbbi valószínűleg az NB III-as Beremend együttesében fogja pályafutását folytatni. A távozókhoz csatlakozott Suba János, aki az NB II-es Baja gárdájába kerül egyelőre fél év próbajátékra. Sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

Suba János Bajára igazol
Suba János Bajára igazol
Az érkezők oldalon két nevet említhetünk biztosan.

Fél év kölcsönjátékra érkezik Medgyesi József , aki bár az FTC igazolt labdarúgója, 2008 tavaszán és őszén egyaránt a Keleti csoportos Tököl együttesében szerepelt kölcsönben. 28 NB II-es mérkőzés alatt 2 gólt jegyzett ezidáig.
Medgyesit edzette többek közt a Kuntics – Bene Ferenc edzőpáros is, és csapattársa volt korábbi játékosunknak: Nagy Józsefnek.
Megbízható, alázatos labdarúgó hírében áll, reméljük csapatunk erőssége lesz a tavaszi szezonban.

Másik érkezőnk László Csongor. A fiatal, középpályásként bevethető labdarúgó Marosvásárhelyről jött és 1,5 éves kontraktust írt alá Egyesületünkkel.

További hírek, hogy a Kozármisleny SE igazolt labdarúgójaként de továbbra is kölcsönben szerepel Somogyi László az NB III-as Szentlőrincben.

Mészáros Bálint a PVSK-ban, Heilmann Ottó pedig Bogádon folytatja pályafutását, mindkettőjük végleg került új egyesületbe.

Kérdéses még Helesfay Richárd jövője, aki ugyancsak a mi labdarúgónk és ősszel Komlón volt kölcsönben. Ricsi tavasszal minden valószínűség szerint a Beremend gárdáját fogja erősíteni, ahol már népes lesz azon labdarúgók tábora, akik korábban a Kozármisleny SE-ben fociztak.

A csapatunk erőteljesen készül a tavaszi megmérettetésre, ifjabb Mihalecz István nagyon kemény edzéseket vezényel a labdarúgóknak.
Reméljük a befektetett munkának meglesz az eredménye és a Kozármisleny SE a kitűzött céloknak megfelelően szerepel bajnokság második felében is.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!