A Szolnok NB II-es csapata látogat Kozármislenybe

Szombaton 15.00-kor a 3 éve még NB I-es Szolnok ellen lépnek pályára a Kozármisleny labdarúgói.

A vendégek jelenleg a bajnoki táblázat 12. helyén állnak, amely jócskán elmarad az együttestől előzetesen feltételezett szerepléstől.

Sokan feljutásra is esélyesként aposztrofálták őket a nyáron, ezzel szemben jelenleg a bennmaradásért küzdenek és csupán 2 pont az előnyük a kieső helyen álló Cegléddel szemben.

Az együttes erős játékoskerettel, stabil anyagi háttérrel rendelkezik így még inkább csalódás az idei szereplésük.

A tavasszal lejátszott 4 forduló alatt 1 győzelmet arattak (Tatabánya), 1-szer végeztek döntetlenre (SZTK) és 2 vereséget szenvedtek (Kisvárda, Siófok). A négy tavaszi meccsükből ráadásul 3-szor odahaza játszottak.

Az együttes télen minőségi játékosokat igazolt, gondoljunk csak Hamarra, Zsolnaira, vagy Zsótérre.

Csapatunkban a télen igazolt Oláh Lóránt egyre jobb formában futballozik, hiszen gólpassz után az elmúlt 2 fordulóban 2-szer is betalált, hazai pályán a Balmazújváros míg idegenben a Gyirmót kapujába.Reméljük a hétvégén is folytatni tudja ezt a jó sorozatát.

A vendég gárdában Balaskó Csaba személyében egy régi ismerőssel találkozhatunk, aki a jelenlegi csapatból több játékosunknak is jó barátja. Csabi kétszeres ezüstérmes Kozármislenyben, de valamiért a Szolnok csapatában csak kiegészítő játékosként számítanak csak rá.

Eduardo Almeida vezetőedzőnk így tekint a találkozó elé:

Nagyon fontos találkozó elé tekintünk, ahol csak és kizárólag a 3 pont elfogadható számunkra, hogy megkezdjük a felzárkózást és 9 pontra megközelítsük a bennmaradó pozícióban lévő csapatokat.
Hazai mérkőzés következik  és nincs mese győznünk kell. Erre készítettük fel a csapatot a héten. Nagyon keményen dolgozunk és tudjuk, hogy ennek meg lesz az eredménye, és jönni fognak a győzelmek, most szombaton az első.
Szerencsére riválisaink is sok pontot elhullajtottak, így továbbra is minden esélyünk megvan, hogy elérjük célunkat és bent tudunk maradni az NB II-ben. Ezért harcolunk minden mérkőzésen.
Azt gondolom, hogy eddig sem játszottunk rossz focit, de a győzelem mégis elmaradt ezidáig, pedig ebben a játékban az a legfontosabb dolog.
Vesztettünk pontokat a saját hibánknak és a balszerencsének következtében is, az elmúlt meccseken is megvoltak a győzelmi esélyeink. Sok helyzetet kialakítottunk, de azok közül nagyon sokat ki is hagytunk. Ennyi helyzetből több meccset meg kellett volna nyernünk, még akkor is ha csak a lehetőségeink felét értékesítjük.
Tudjuk, hogy a Szolnok szintén a 3 pontért érkezik Kozármislenybe, hiszen nekik is nagy szükségük van a pontokra ahhoz, hogy nyugodtabbak legyenek és a kiesés szele ne fenyegesse őket. Ennek tükrében egy nagyon nehéz mérkőzés elé tekintünk, az edzőkollégákkal ennek szellemében készítettük fel  csapatunkat taktikailag és mentálisan egyaránt.
Az elmúlt meccseken a végjátékban esélyünk a győzelmekre, legutóbb Gyirmóton az utolsó percekben a döntetlenre. Sajnos a helyzeteink kimaradtak és győzni sem sikerült, ami eléggé megviselte a játékosok önbizalmát, de most itt az újabb alkalom a javításra. Túl kell lépnünk az elmúlt hetek szereplésén és a Szolnok ellen be kell gyűjteni a 3 pontot.
A magam nevében elnézést kérek a szurkolóktól, hogy eddig nem sikerült győzelmet aratnunk, de a csapat szombaton mindent megfog tenni a sikerért!
Jöjjenek ki a meccsre, higgyenek bennünk és támogassanak bennünket!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!