A Szentlőrinc csapatát fogadjuk szombaton délután

Az NB III 14. fordulójában a Szentlőrinc SE együttesét fogadja a Kozármisleny FC, a találkozó Kozármislenyben kerül megrendezésre, szombaton 13:30-kor.

Ellenfelünk 2 hellyel és 3 ponttal előzi meg együttesünket, így győzelmünkkel utolérhetnénk a baranyai riválist.

A Szentlőrinc nincs kirobbanó formában, az utolsó 3 mérkőzésén nyeretlen maradt, az Iváncsa elleni múlt heti hazai döntetlen előtt kétszer is vereséget szenvedtek. (Szekszárd, PMFC).

Ha az utolsó 5 mérkőzésen szerzett pontokat vizsgáljuk, éppen hogy megelőznek bennünket, a megszerezhető 15 pontból 7-et gyűjtöttek, míg Németh Zsolt tanítványai 6-ot.

Ugyanebben az 5 meccses periódusban együttesünk eléggé “kiszámítható”: győzelmet mindig vereség követett, majd vereséget győzelem, így most reméljük, hogy nem változik a tendencia szombaton sem, hiszen vasárnap Hódmezővásárhelyen szenvedtünk vereséget, ezáltal remélhetőleg újabb hazai pályás győzelemmel folytathatjuk a sort.

08_vecses_20171028_525

A Szentlőrinc gárdája teljes mértékben a várakozásoknak (vagy még talán azok felett) szerepel, akár a jelenleg elfoglalt pozíciójuk, megszerzett pontszámuk, vagy éppen mutatott játékukat is nézzük.

Hazai pályán az eddig lejátszott 6 mérkőzésükből 4-szer nyertek, 1 döntetlen mellett csupán 1-szer veszítettek (a Dunaújváros ellen). Meglepetésnek számított, hogy a 6. fordulóban ők állították meg az akkori listavezető, addigi hibátlan SZEOL SC-t, Szentlőrincen 2-1-re nyertek ellenük.

A Kozármisleny FC hazai pályás szereplése pontosan megegyezik a Szentlőrincével, 4 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, ami hasonlóképp jónak tekinthető, tehát mindkét gárdára jellemző, hogy főképp hazai pályán eredményes.

A Szentlőrinc idegenbeli mutatója sem tekinthető rossznak,  6 pontot szorgoskodtak össze vendégként, igaz, csak az utolsó és az utolsó előtti helyezett csapatok otthonában tudtak nyerni.

A fent leírtak alapján két egészen hasonló képességű és szinte azonos mutatókkal bíró együttes csap össze Kozármislenyben, de együttesünk mellett szól a hazai pálya. Reméljük, hogy szurkolóink támogatása mellett sikerül győznünk.

A két csapat bizonyára jól ismeri egymást, így az is fontos tényező lesz, hogy ki tudja jobban meglepni ellenfelét, akár taktikában, akár összeállításban, szerkezetben.

13_szentlorinc_20160402_525

A nyári felkészülés során két formálódó együttes már összecsapott egyszer Kozármislenyben, akkor a Misleny 3-2-re múlta felül ellenfelét.

A Szentlőrinc csapatában 3 olyan labdarúgót is találunk aki korábban szerepelt Kozármislenyben.

Fenyvesi Olivér 3,5 évig erősítette csapatunkat, ez alatt NB II-es ezüstérmet szerzett és NB III-as bajnokcsapat tagja is volt, ezen kívül van 2. helyezése az NB III-ból is. Olivér tavaly nyáron szerződött Szentlőrincre így már 2. szezonját kezdte meg hétvégi ellenfelüknél.

Tóth Adrián is hosszabb időt töltött Mislenyben, először 2009-ben igazolt hozzánk, akkor még a Megye I-ben szereplő Kozármisleny II-t erősítette ahol a bajnokság végén 3. helyen zárt a csapat, eközben 32 góljával Adrián lett a gólkirály. Következő ciklusa a 2013/2014-es NB II-es szereplésünk volt, ekkor fél évig volt tagja csapatunknak. Harmadszor pedig 2014 nyarától – 2016 tavaszáig futballozott Kozármislenyben, így az éremgyűjteménye NB III-as ezüstéremmel és NB III-as aranyéremmel gazdagodott.

Berdó Valentin csak 1 évig szerepelt kozármislenyi színekben, még a 2012/2013-as NB II-es évben, amikor második alkalommal lettünk ezüstérmesek a másodosztályban.

A szombaton 13:30-kor kezdődő összecsapást Bana Gergely vezeti, segítői Illés Tamás és Varga Gábor lesznek!

Sok szeretettel várjuk a szurkolókat, jó szurkolást kívánunk!

A találkozó megtekintése a szokásos, a hölgyek és a 12 év alatti gyermekek, illetve a klub igazolt labdarúgói INGYEN tekinthetik meg a mérkőzést!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!