A Szekszárd érkezik Kozármislenybe

Szombaton 13:30-kor kezdődik a Kozármisleny – Szekszárd NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés az Alkotmány utcai Sportcentrumban.

A Kozármisleny együttese jelenleg 3. hely áll 19 ponttal (ugyanennyi van a 2. helyezett Monornak) a Szekszárd pedig pedig a 8. pozíciót foglalja el 17 pontjával.

Rendkívül szoros a bajnokság, így egy-egy győzelemmel sokat lehet előre, vereséggel pedig hátrafelé lépni.

A Szekszárd az eddigi fordulók során értékes pontokat is elhullajtott, de meglepetés eredményt is produkált.

Előbbi kategóriába tartozik a Videoton II-től Szekszárdon elszenvedett 3-1-es vereség, ez mellett a szintén hazai pályán elért Gyula elleni döntetlen miatt lehet még hiányérzetük. (Ezzel a plusz 5 ponttal a 2. helyen állnának.)

Ugyanakkor értékes a jelenlegi 2. helyezett Monor otthonában aratott 1-0-ás győzelmük, miképp Bölcskéről is 3 ponttal távoztak.

A labdarúgásban amúgy is szinte minden megtörténhet, de ebben a rendkívül kiegyenlített NB III-as bajnokságban még inkább.

Ez miatt a mérkőzés abszolút háromesélyes, már csak azért is, mert egy jó játékosokból álló, erős csapatot látunk majd vendégül.

A Szekszárd a múlt héten a 23. perctől emberhátrányban játszott a Szentlőrinc ellen, mégis 2-1-re győzött, ami minden valószínűség szerint lökést és plusz motivációt adott a csapatuknak a hátralévő őszi fordulókra.

Szerencsére a Kozármisleny FC is erőt tudott meríteni a múlt heti idegenbeli győzelemből, Lauerék magabiztosan, 4-1-re győztek Baján.

Németh Zsolt vezetőedzőnk elmondta, hogy tisztelik az ellenfelet és egy jó csapatnak tartja a Szekszárdot, de azon lesznek, hogy hazai pályán legyőzze őket együttesünk.

A bajnokságban a legkevesebb gólt a Misleny kapta, 11 forduló alatt 10-szer találtak be a kapunkba, eközben a 2. legtöbb találatot mi szereztük (23), gólarányunk így elég kedvező +13-as. A Szekszárd az eddigi fordulók során 14 gólt szerzett és ugyanennyit kapott.

A találkozó nem éppen ideális időpontban kerül megrendezésre, de bízunk benne, hogy szurkolóink kitartanak a csapat mellett és biztatásukkal segítik a gárdát abban, hogy jelenlegi 3. helyét megőrizze/megerősítse együttesünk, illetve a Monor pontvesztése esetén előrébb is lépjünk.

Az összecsapást Mód István vezeti, segítői Radák László és Garai Péter lesznek.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!