A Soroksár legyőzése a cél

Mindkét csapat számára nagy téttel bíró mérkőzés kerül megrendelésre vasárnap este 18:00-kor Kozármislenyben, ahol a házigazda HR-Rent Kozármisleny a feljutásért harcoló Soroksárt fogadja.

Hétvégi ellenfelünk a múlt vasárnap Budaörs elleni vereségével lépéshátrányba került riválisaival szemben, így már nemcsak a saját kezében van a sorsuk.
Jelenleg 64 ponttal a 4. helyen állnak, megelőzi őket a 3. helyezett 66 pontos Kisvárda és a 2. helyezett 67 pontos Balmazújváros, illetve a már bajnok Puskás Akadémia.

Amennyiben a 2. (még feljutó) helyen álló Balmazújváros a hátralévő két meccséből 1-et megnyer, úgy a Soroksár már nem előzheti meg őket (ezáltal nem juthat fel), mert több győzelme van a Balmaznak. Azonban a Balmazújvárosnak két kőkemény mérkőzése van vissza, az egyik a már bajnok Puskás otthonában, a másik pedig az üldöző Kisvárda ellen, hazai környezetben.

A HR-Rent Kozármisleny a győzelemért száll harcba a Soroksár ellen, hiszen nincs is más lehetőség, a hátralévő 2 fordulóban minimálisan annyi pontot kell szereznünk mint amennyit szerez a Cegléd.

A hévégi fordulóban a Ceglédre sem vár könnyű feladat, hiszen ahhoz a Kisvárdához utazik, aki lényegesen kedvezőbb helyzetben van, mint a Soroksár. A Kisvárdának még saját kezében van a sorsa, de hogy ez így is maradjon, ahhoz le kell győzniük a Ceglédet, majd az utolsó fordulóban a Balmazújváros otthonában a feljutásért léphetnek pályára.

Nem lesz tehát könnyű dolga a Ceglédnek sem, csapatunkéhoz hasonlóan nehéz feladat vár rájuk is, azzal a különbséggel, hogy ők idegenben lépnek pályára.

Szerencsés esetben kozármislenyi győzelem és ceglédi vereség mellett már vasárnap bebiztosíthatjuk az NB II-ben maradásunkat, minden más esetben az utolsó fordulóra marad a döntés, ahol a Cegléd a Sopront fogadja, a Kozármisleny pedig Zalaegerszegre utazik.

2017_Csapat_525

Tudjuk, hogy a Soroksár jó csapat, tudjuk, hogy számukra is nagy a tét és motiváltak lesznek, ennek ellenére a mi helyzetünkben hazai pályán nem lehet más a célunk, mint a GYŐZELEM!

Láttunk a futballtörténelemben ennél már sokkal nagyobb diadalokat, igazi meglepetéseket vagy éppen csodákat. Itt két azonos osztályban szereplő gárdáról van szó, ahol a vendég csapat mellett szól a tabellán elfoglalt helyezés, mellettünk pedig a hazai pálya.

Nyilván a győzelmünkhöz mindennek klappolnia kell, de NEM REMÉNYTELEN a helyzetünk.

Ahogy le tudtuk győzni a bajnok Puskás Akadémiát, ahogy oda-vissza legyőztük a Nyíregyházát úgy a Soroksárt is két vállra tudjuk fektetni!

Ehhez persze szükség lesz, hogy a pályára lépő játékosok 120%-ot nyújtsanak, hogy az első perctől MOTIVÁLTAN, tétet és nyomást elviselve, sőt attól feltüzelve lépjenek pályára, ha ez így lesz, még akkor is szükség lehet a szerencsére is (ami az elmúlt hetekben nem igazán segítette csapatunkat), de ha teszünk érte, Fortuna is mellénk áll.

A győzelemhez szükségünk lesz a szurkolóinkra is, akiket ezúttal is sok szeretettel várunk és invitálunk idei utolsó hazai NB II-es mérkőzésünkre, ahol az is a tét, hogy jövőre is láthassunk még NB II-es mérkőzéseket Mislenyben!

Bízunk benne, hogy a szurkolóink hathatós támogatásának is köszönhetően sikerül kiharcolni a bennmaradást és szerencsés esetben akár együtt ünnepelhetünk vasárnap!

Sok szeretettel várunk minden mislenyi szurkolót, mindenkit, aki szimpatizál velünk!

Harcoljuk ki együtt a bennmaradást!
Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. Pusás József szerint:

    Hajrá Misleny Hajrá Misleny Hajrá Misleny

Szólj hozzá a bejegyzéshez!